marokanac Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Dovoljno je da kazem ludi Meksikanci...Jedan od mojih omiljenih death core band-ova sa BRUKA BRUKA BRUKA dobrim bubnjarem...poslusajte ih pa bacite komentar... www.myspace.com/herecomesthekraken I jedan spot sa you tube-a ... 1 Quote
marokanac Posted July 1, 2009 Author Report Posted July 1, 2009 Niko nije cuo za ovaj band?????????????????????????? 1 Quote
necko Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 dobri su, dobri, mada mi se čini da smo ih već komentarisali negde na forumu... imaju još jedan spot: name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>&hl=en&fs=1"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"> Quote
marokanac Posted July 1, 2009 Author Report Posted July 1, 2009 zvuci dosadno i maksimalno isfurano. Poslusaj pesmu za koju sam ostavio spot...I obrati paznju na Bubnjara... Inace za ovu grupu sam saznao preko tvog ortaka Bobana (kolekcionar tarantula) Quote
Vuk Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 (edited) realno, ista fora kao sa metalcoreom, samo se ovo josh brze isfuralo a svojevremeno je pravac obecavao ko je hteo da uradi neshto preorijentisao se na death ili grind, ovo ostalo pliva u kolotechini nishta ovi nisu uradili spektakularno Edited July 1, 2009 by -Vuk 1 Quote
^Suicide_Pony^ Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 jedina zanimljiva stvar je samo ime benda, ostalo go kurac. 1 Quote
*Nameless* Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 (edited) Glupi tekstovi, al odlicno za pustit pri punom naletu bijesa! Ma savrseni za polomit kucu od huje... Edited July 2, 2009 by *Nameless* 1 Quote
ZheX Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 zanimljiv bend u moru nezanimljivih deathcore bendova.. dont fail me darko hitcina Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 jedno od glupljih imena,pariraju mi gluposti imena sa mojim favoritom poison the well Quote
*Nameless* Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 We Butter Our Bread With Butter, njemacki mathcoreashi, ubjedljivo najjace ime Ma bend ko bend, sasvim ok, ak zanemaris tekstove... Mjuza je zapravo nelosa... 1 Quote
necko Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 novi spot promenili fazon, po meni, na bolje... sad je to neki mix deathcore-a i nu metala http://www.youtube.com/watch?v=igpJ_VaPf2g Quote
necko Posted April 30, 2011 Report Posted April 30, 2011 (edited) novi album http://www.mediafire.com/?thoke7cw6ihu64t Edited April 30, 2011 by necko Quote
Recommended Posts