Dekapitator_Prisoner Posted May 18, 2017 Report Posted May 18, 2017 Nikad nisam bio fan Audioslavea i Soundgardena, ali lik je bio vrhunski i unikatan vokal. Velika steta Quote
vudun Posted May 18, 2017 Report Posted May 18, 2017 (edited) vedder je lepše pevao, ali obojica su bili slatki. šta ti je temple of the dog škola... na ovom klipu mi ne deluje da je na nekim heroinima. štaviše, odlično je izgleda(o) za svoje godine. dobro poveden život je dugačak. Edited May 18, 2017 by vudun Quote
obsessed by cruelty Posted May 18, 2017 Report Posted May 18, 2017 http://pitchfork.com/news/73602-chris-cornells-death-confirmed-suicide/ uh jbt Quote
Лука Posted May 18, 2017 Report Posted May 18, 2017 Mustaine će sad da povuče tribute jer je suicid u pitanju. Uvek sam imao utisak da je Cornellu baš do jaja, ima taj glas, lep je čovek, saradnja sa Timberlandom. Bedak. Quote
Captain Spaulding Posted May 19, 2017 Report Posted May 19, 2017 Obesio se covek istog dana kada i Ian Curtis....samo slucajnost ja mislim. Quote
vudun Posted June 2, 2017 Report Posted June 2, 2017 да наставимо где смо стали Ekipa i ja 92 godine, naloženi na grandž, bacamo opklade ko će prvi da se ubije ili overi od pevača omiljenih nam bendova. Ubedljivo je pobedio Edi Veder bili smo ubeđeni da će se roknuti, i čitulju smo mu bili spremilili.26 godina kasnije, taj folirant koji je na svakom koncertu stavljao prste u usta simulirajući samobistvo je jedini preživeli. Svim legendama Sijetl zvuka neka je laka z. 1 Quote
KazimKazim Posted June 3, 2017 Report Posted June 3, 2017 Otkrio coek cari kafe i malog fuzbala Quote
KazimKazim Posted June 3, 2017 Report Posted June 3, 2017 Fan nekih tamo Oklahoma Tandera i Mentola na pozicii tripl dabla Quote
Vlaja Buraz Posted September 5, 2017 Author Report Posted September 5, 2017 Нешто ми пало на памет да заправо провјерим на јућубу како се свира "Џиз'с Крајст Поуз" на бубњу, прво погледам неке обраде па онда да видим како то заправо ради Мет... а онда како је радио... па како је радио прије тога... и: Ако је неко чуо неку бржу верзију, нека окачи... а и ово је већ брзина за цртане филмове. :bigblue: Quote
VoivodBG Posted February 17, 2021 Report Posted February 17, 2021 https://consequenceofsound.net/2021/02/vicky-cornell-suing-soundgarden-over-buyout-offer/ Quote
Recommended Posts