Feral Ghoul Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 (edited) Prvo , ne mogu da verujem da ne postoji tema na ovu kultnu trilogiju!!!! Razlog zasto kazem trilogija je zato sto Prince of Persia 4 ne spada u igru dostojne ova cuvena 3 dela. 1. Sands of Time : igra koju sam najmanje igrao i koju nisam presao ,samo zbog decije i bajkovite grafike. Prica je svakako odlicna. 2. Warrior Within : ubedljivo najbolji deo ove trilogije gde je Princu drasticno promenjen izgled u mnogo opasnijeg i mracnijeg karaktera.To je svakako opravdano jer ga je od kraja 1. dela jurio demon Dahaka.(hehe) Kao jedino reshenje njegove agonije , Princ odlazi na Island of Time ( gde su Maharadze ukrali Sands of Time i gde je isti taj kreiran ) da pokusha da se vrati u proslost i da spreci Imperatorku da napravi Sands of Time.To bi pokrenulo lanac dogadjaja , Maharadze nikad ne bi ukrali Sands a Princa ne bi vijao Dahaka ( za neupucene Dahaka je demon kome je zadatak da ubije onoga koji razbije Peshchanik i ispusti pesak, a to je uradio sam Princ pod uticajem Vezira)Na ostrvu ga ceka tezak zadatak. 3. Two Thrones : Tu na scenu nastupa covek koji je zasluzes na propast Prince of Persia 4 i donekle i ovog dela , ime mu je Ben Mates. Prvo sto je unistio je njegov glas. Od grubog muskog glasa u 3. delu dobijamo glas nekog pubertetlije koji je emotivac , a usput je i narator. Pricha je takodje dobra u 3. delu ali ne toliko koliko u 2. Cela igra deshava se u Vavilonu , ima vishe bossova i tezhi su nego u 2. delu. 4 ? Ne postoji 4. deo. Ovo ste je izaslo u Oktobru 2008. godine je najveci promasaj ne samo u 2008. godini nego i dalje. Totalno razocharenje za POP fanove.Da napomenem , ovo je isto delo Ben Matesa , kreatora 3. dela. Najgluplja stvar , i najvece ruganje trilogiji je to da Princ ( koji btw izgleda kao neki nomad ili anime karakter ) na pocetku igre trazi Faru ( Farah , Indijska princeza koja se pojavljuje u 1. i 3. delu ) koja je zapravo u igri Magarac ????? FAIL ? Dalje , igra je jako monotona sa jako malo borbe , skakanje po zidovima uz pomoc Elike. I najvece sranje , ne moze umreti ! Padnes u provaliju magicna ruka Elike se pojavi niotkuda i spasi te.Taman kada pomislis da mozes umreti od neprijatelja i tu isto failuju. Kada Princ padne i kada neprijatelj oce da ga udari tu se pojavljuje Elika koja opet dolazi u spas odgurnuvshi neprijatelja. Smesno. NISAM NI HTEO DA PREDJEM IGRU !!!!! I za one malo upucene : na moju srecu ( i nadam se na srecu nekih fanova ) pravi se Prince Of Persia trilogija ( sva 3 dela ) Malo imam sumlje kako ce ispasti jer su producenti Diznijevci a poznati su po ocajnim animacijama Princa Narnije. Evo i link i informacije za taj film i da vidite ko ce glumiti princea : http://persia.moviechronicles.com/ Edited June 30, 2009 by Feral Ghoul
Nisko_Se_Mazim Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 E pa sada da'l su kult ne znam ali su odlicne igre svakako Titulu kulta pre zasluzuju prva dva i dobra stara dela igre koja su izala za PC pocetkom 90-tih-to vec jesu igre za sva vremena
Dersu Uzala Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Da jebote, cuj trilogija. Pa ja imam negde prva tri dela i to nisu ovi delovi koji su navedeni. Treci deo nisam ni odigvrao do kraja, ko ce da se hebava ovako mator.
Vuk Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Prince je rulao kad sam bio klinja Ove nove nisu loshe, ali nisam imao zivaca da odigram nijednu do kraja, a narochito WW jer je Dahaka smorio jer sam u momentima kad sam imao posla sa njim morao da begam na silu. Mrzim igre koje mi nabijaju tenziju. Verovaton bih se obradovao ovom novom Princu, narochito poshto sam prochitao da ne mozesh da riknesh, pa bi to bila prava razonoda od igre.
Feral Ghoul Posted June 30, 2009 Author Report Posted June 30, 2009 Da jebote, cuj trilogija. Pa ja imam negde prva tri dela i to nisu ovi delovi koji su navedeni. Treci deo nisam ni odigvrao do kraja, ko ce da se hebava ovako mator. Ti se sad pravis malo pametan jel ? Znam ja tacno koliko prince of persia nastavaka postoji ,2d i ostalih ali kada kazem trilogija , za vecinu koju znaju ovu igru to znaci Sands of Time , Warrior Within i Two Thrones ! Dakle , 3D ! Sad idi dalje po forumima i trazi nechije "greske "
Dersu Uzala Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Vecina ljudi koje ja znam opet zna samo za prva dva dela ili prvu trilogiju u najboljem slucaju. Sta cemo sad?
Feral Ghoul Posted July 1, 2009 Author Report Posted July 1, 2009 Pa dobro , vi ste starija generacija. Mislim na danasnju mladezh ! Za vas je to to , za nas su ona 3 sto sam naveo trilogija.
Vuk Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 (edited) za mene nisu, a mlad sam a i zar nije postojao jedan 3D prince pre ova predposlednja 3? prva dva komada su bila 2D, pa jedan 3D, pa onda ovo shto ti zovesh kultom Edited July 1, 2009 by -Vuk
Nisko_Se_Mazim Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 (edited) Heh secam se kada sam kao klinac prvi put video Prince Of Persia-bio neki rodjus kod drugara,on imao tada mocnu neku 286-ticu(ili bese XT cak )na kome se u zeleno belim nijansama nekog EGA(ili bese CGA?)monitora vrteo prvi Prince Of Persia-sreci nije bilo kraja,bio sam tada 3-4 osnovne Inace taj prvi(mislim prvi prvi )deo je izasao tada za skoro sve popularne platforme-Amiga,Atari,PC....a nesto kasnije je doziveo pravu renesansu i prebacen na skoro sve igracke konzole,cak i GameBoy... Par godina kasnije izasao je nastavak Prince Of Persia 2 - Shadow Of The Flame koji je doneo dosta bolje tehnikalije i digitalizovan glas-izasao je samo za PC i to bas '94 godine kada je i krenuo nezadrzivi PC bum Opet nekoliko godina kasnije izasao je Prince Of Persia 3d ali on nije doziveo slavu prethodnika-mislim da ga nisu radili isti ljudi iz Broaderbunda koji su odgovorni za prva dva dela,a novi autori se nisu izgleda snasli prilikom prebacivanja igre u 3D okruzenje Elem posle dolazi na scenu Ubi Soft i pravi sjajnu trilogiju koja je prilicno uspela da vrati duh stare legende ovaj put prateci moderne trendove @Vuk Da postojao je kao sto rekoh i pre Prince u 3D-u-izasao je '99 godine i nije prosao nesto bogzna kako zapazeno Dakle Feral Ghoul je samo pogresio kod podnaslova-trebao je da stavi serijal ne trilogija,no dobro Edited July 1, 2009 by Full_Metal_Yakuza
Denny Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Igre su odlične, čini mi se da sam ih sve obrnuo. Sem, najnovijeg dela, početka nove trilogije koja mi izgleda potpuno odbojno i debilno.
Feral Ghoul Posted July 1, 2009 Author Report Posted July 1, 2009 Heh secam se kada sam kao klinac prvi put video Prince Of Persia-bio neki rodjus kod drugara,on imao tada mocnu neku 286-ticu(ili bese XT cak )na kome se u zeleno belim nijansama nekog EGA(ili bese CGA?)monitora vrteo prvi Prince Of Persia-sreci nije bilo kraja,bio sam tada 3-4 osnovne Inace taj prvi(mislim prvi prvi )deo je izasao tada za skoro sve popularne platforme-Amiga,Atari,PC....a nesto kasnije je doziveo pravu renesansu i prebacen na skoro sve igracke konzole,cak i GameBoy... Par godina kasnije izasao je nastavak Prince Of Persia 2 - Shadow Of The Flame koji je doneo dosta bolje tehnikalije i digitalizovan glas-izasao je samo za PC i to bas '94 godine kada je i krenuo nezadrzivi PC bum Opet nekoliko godina kasnije izasao je Prince Of Persia 3d ali on nije doziveo slavu prethodnika-mislim da ga nisu radili isti ljudi iz Broaderbunda koji su odgovorni za prva dva dela,a novi autori se nisu izgleda snasli prilikom prebacivanja igre u 3D okruzenje Elem posle dolazi na scenu Ubi Soft i pravi sjajnu trilogiju koja je prilicno uspela da vrati duh stare legende ovaj put prateci moderne trendove hehe , i ja sam bio 3-4 osnovne kada sam igrao tog zeleno sivog Princa , bilo je to kod druga na rodjendanu. Bas je bila kul igra. Inache , ti prvi delovi su pravljeni po uzoru na Indijanu Dzons a one pokrete trchanja , preskakanja i penjanja je Jordan Mechner je uradio uz pomoc njegovog brata kojeg je snimao Jordan , pa je frame po frame ubacivao u kompjuter.
Srlandand Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 (edited) Videh trejler za film, i vec mogu reci da ce biti njesra... Tj, bice u fazonu- pogledas, vau, pet minuta kasnije sve zaboravis. Uostalom, kao i vecina filmova holivudske produkcije... Sto se igre tice- oni prastari delovi su mi bili preteski, ne leze mi takve igre xD, a dusu dali za gubljenje vremena. Inace, ima da se kupe sva tri dela u paketu za 700-800 kinti. Edited November 13, 2009 by Srlandand
Srlandand Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 (edited) Jel :? gde ? Good old youtube... http://www.youtube.c...h?v=JjimeSFrDKg Ali pretpostavljam da si pitao za igru xD Pa, video sam u Mamutu, Platou, Merkatoru, GameS prodavnici... Ono Platinum izdanje od dva dvd-a (ako se ne varam) sa sve tri igre... EDIT: Sad kad razmislim, mozda sam se zajeb'o. Mozda su samo prva dva dela, a treci kosta, fazon 400-500. Sad i ja razmisljam o tome, zato me nemoj uzimati zdravo za gotovo da li su sve tri, ili prva dva... Edited November 14, 2009 by Srlandand
Kvrag Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Ma znam za film , ja sam i postovao to na upcoming movies. Nego za dvd sam pitao , hvala.
Vuk Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 (edited) Moze da se uzme sands of time, warrior within i two thrones (paket 3 diska) proshle godine sam kupio, tako da ne znam tachno koliko sad moze da koshta, ali ne vishe od 700 kinti Edited November 14, 2009 by .Vuk
Sinstrel Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Izasao je za xbox. Igrao sam nesto malo. Nista specijalno.
Guest c1k4_ml3kc3 Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 За мене постоје три дела Prince of Persia игара. Исто као што постоје само једне Нинџа корњаче, једни Моћни Ренџери, једно добро пиво и једна жена живота :] Ови нови делови (нови, релативан појам) су једноставна напаљотина и не захтевају интелигенцију у оној мери колико су старији делови захтевали. Наравно, постоји 3D део који је изашао пре овог и који сам обрнуо на Sega Dreamcast. Играо сам и новије делове и могу рећи - смејурија. Једино фино - понеки део музике. Нема ту било чега што мене може да испирише, а секвенце притисни дугме да испалиш awesome једноставно не пале код мене (нису ни овде, нису ни у God of war). У сваком случају, к'о воли нека изволи... ионако је серијал 12+
Recommended Posts