anon Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Nisam pronashao temu vezanu za ovaj Kanadski alternativni/post rok bend(mozda i najbolji u svom pravcu), slusha ih neko? Sviraju uglavnom instrumentalnu muziku u maratonski dugim savrsheno odradjenim pjesmama, i jedini su bend koji se moze slushati za vreme spremanja nekog ispita! Quote
darthmoog Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Steta sto se ne mogu slushati kada nemash ispit Quote
Kwlt Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 (edited) moze dok chitash "Rat i Mir" Edited July 5, 2009 by Untitled Quote
niking Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Jedini? Uh, a ja ziveo u zabludi... moracu to sad da ispravim, evo vec u septembru... ima samo njih da slusam dok spremam ispit Quote
anon Posted July 5, 2009 Author Report Posted July 5, 2009 Steta sto se ne mogu slushati kada nemash ispit Niko nije rekao da nemogu, ali ne ometaju misli jer su uglavnom instrumentalnog maratonskog karaktera. @niking, da kod mene jedini, mozda su i kod tebe, probaj Daj ljudi budite konstruktivniji, sta ste se uhvatili za jednu moju recenicu. Poprilichno su poznati za svoj eksperimentalni zanr muzike, iko ih slusha? Meni su omiljena dva njihova albuma F#A#(infinity) i Lift Your Skinny Fists Like Antennas to Heaven Quote
fiction Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Nisu oni poprilicno poznati za svoj eksperimentalni zanr muzike.Oni su uz EITS i jos neke bandove postavili standarde experimentalnog zanra muzike poznatijeg kao post rock... U svakom postu se moze uhvatiti za neku tvoju recenicu... Nemoj slusati muziku dok ucis Quote
Guest aljehin Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 (edited) . Edited July 7, 2009 by aljehin Quote
anon Posted July 7, 2009 Author Report Posted July 7, 2009 Nisu oni poprilicno poznati za svoj eksperimentalni zanr muzike.Oni su uz EITS i jos neke bandove postavili standarde experimentalnog zanra muzike poznatijeg kao post rock... U svakom postu se moze uhvatiti za neku tvoju recenicu... Nemoj slusati muziku dok ucis Ovo boldovano je paradoks, gde si izneo jednu tvrdnju pa je porekao ekvivalentnom drugacije napisanom. Za svaciju recenicu se mozes uhvatiti ako si kivan na nekoga drim teatar fanatiche. The car's on fire and there's no driver at the wheel And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides And a dark wind blows The government is corrupt And we're on so many drugs With the radio on and the curtains drawn We're trapped in the belly of this horrible machine And the machine is bleeding to death The sun has fallen down And the billboards are all leering And the flags are all dead at the top of their poles It went like this: The buildings tumbled in on themselves Mothers clutching babies picked through the rubble And pulled out their hair The skyline was beautiful on fire All twisted metal stretching upwards Everything washed in a thin orange haze I said: "kiss me, you're beautiful - These are truly the last days" You grabbed my hand and we fell into it Like a daydream or a fever We woke up one morning and fell a little further down - For sure it's the valley of death I open up my wallet And it's full of blood Quote
sabre Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 meni broj jedan ikad, u muzici uopste f#a# i slow riot for new zero kanada izdanja koja bih izdvojio Quote
diletaNT Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Svaka milisekunda Slow Riota je čisto savršenstvo. Quote
Simadin Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Niko nije rekao da nemogu, ali ne ometaju misli jer su uglavnom instrumentalnog maratonskog karaktera. A za koji ispit si ucio dok si slusao GYBE? Gramatika srpskog jezika? Je l' si pao? Quote
anon Posted July 9, 2009 Author Report Posted July 9, 2009 Static sa LYSFLATH i east hastings sa f#a# su mozda i dve najache njihove stvari. Quote
Baal Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Static sa LYSFLATH i east hastings sa f#a# su mozda i dve najache njihove stvari. Ma nije valjda. Quote
Buddha Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 f#a# i slow riot for new zero kanada izdanja koja bih izdvojio ovo Quote
anon Posted July 10, 2009 Author Report Posted July 10, 2009 Ma nije valjda. isuse hriste. ajde matori iskuliraj me, ako nista drugo drzi se ove svoje gluposti: http://www.yumetal.net/forum/index.php?s=&...t&p=1993790 Quote
Dr Alex Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 <!--quoteo--><div class='quotetop'>QUOTE </div><div class='quotemain'><!--quotec-->f#a# i slow riot for new zero kanada izdanja koja bih izdvojio<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> ovo +1 Narocito BBF III!! Quote
Lou Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 MENI TEBE ŽAO CITIRAŠ POST OD PRE DVE GODINE FOREER ALONE 3 4 Quote
Dr Alex Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 MENI TEBE ŽAO CITIRAŠ POST OD PRE DVE GODINE FOREER ALONE Klasican praznoglavi yumetal post. Meni neko rece da je Lou kul lik ali Lou je kako svaki praznoglavi yumetalac koji nema zivot a ima net. Naravno da ostajem pri misljenju od pre dve godine. Ne menjam se kako duva vetar kao neki ovde. Quote
Lou Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 Jeste, sad si mi rekao. Jebi ga, to je zajebancija koja tebi ne leži i po tome si zaključio da sam "praznoglavi yumetalac koji nema zivot a ima net". To više govori o tebi nego o meni. Takođe, nigde nisam pomenuo tvoje mišljenje od pre dve godine, pročitaj ponovo. Ili možda propuštam da je Buddha = InnocentYoungThroatCutter? Quote
chess Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 sta ima da mu ne lezi ili lezi, kvalitetno si istrolovao i ne vidim poentu tvog posta osim toga da si hteo da ubijes vreme pisuci tri reda kretenizma, a najvise mi nekako zao osobe koja ti dala reputaciju za to, pobedili ste 3 2 Quote
Lou Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 Objasnio da si istrolovan? Ali kako u svakoj šali ima istine, zaista se pitam na koji način razmišljaš kada citiraš post star dve godine i to člana koji više ne dolazi na forum. a najvise mi nekako zao osobe koja ti dala reputaciju za to, pobedili ste On i njegovi ATOI-i. 1 1 Quote
Dr Alex Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 Lou, izvini, nemam pojma sta znaci "istrolovan". Valjda ne visim dovoljno na yumetalu i vukajliji pa ne znam te vase izraze. I ne spamuj vise temu o ovom bendu!!!!!!! Quote
Lou Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet) Žali se moderatorima ako ti smetam. 1 1 Quote
Recommended Posts