Angelystor Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Sad gledam na oficijelnom, pa ta vest je postavljena još pre 4 dana. Kako to da do danas niko nije primetio? cccc Simply, nije objavljeno na Blabber-u Ja...razmislicu, zavisi i od cene i od eventualne privlacne predgrupe...tipa, ako cujem da je Firewind idem sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Uh da predgrupa ce uticati u velikoj meri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Opa bato!!! Neočekivano. Valjda će se overiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Fino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagan_sword Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Samo sam jos ovo cekao da se desi! Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 U jebotebog koja vest. Jos da ubace Firewind ili Bloodbound u igru i da uzivamo, djeeea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 U jebotebog koja vest. Jos da ubace Firewind ili Bloodbound u igru i da uzivamo, djeeea Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 uh!!!!!!!! Gej emocije su vec pocele da izbijaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Ne bi me iznenadilo da stvarno Firewind bude predgrupa, u maju su bili na jedno 7-8 koncerata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Vrijeme je vise bilo i da Stratovarius dodje. Jos samo Rhapsody Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Znaci Strato ne organizujete vi ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Ako ne organizuje Terra Nostra, a ni Legacy, onda je Djole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 mnogo dobar kombo Sonata + Strato u roku od 2 meseca... ko voli takvu muziku ima cemu da se raduje :veseli: :veseli: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Kao da je bitno. Bitno je gledati Stratovarius. Zakasnili su jedno 5-10 godina, ali tako nam je sa svim bendovima koji dolaze. Bolje to, nego da su jos 20 cekali da dodju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 nije bas sa svim al se slazem, ima par izuzetaka, npr Cynic, AA, pa i Kamelot relatvno, prvi Evergrey je bio u odlicnom trenutku, ima jos sigurno... Ako ocete bend koji treba BAS SADA da dodje to je Mercenary. Ja pitao dal organizujete vi cisto da mozda bude neki popust ako se naruci za Sonatu+Strato paket ali jbg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Jos samo Rhapsody I Edguy i Labyrinth. A cemu ta tuzna faca, kao da ne postoji mogucnost da se dovede Rhapsody (Of Fire) u Srbiju? Inace, malo mi je kratka ta setlista koju vidoh, nadam se da ce ovde biti duza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 AAAAAAAAAAAAA... Edguy... U pravu si! To mora. A Labyrinth, to nema sanse, mislim. Rhaposdy vise ne postoji, tesko da ce opet da sviraju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 ja se vec pomirio da moram u inostranstvo za Edguy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) Je l' to sa Rhapsody sve ispade zbog onog sukoba sa DeMaiom? Ako ne organizuje Terra Nostra, a ni Legacy, onda je Djole... Tako deluje za sada. Pogledaš na oficijelnom, vidiš za par ovih koncerata oko našeg već stoje linkovi za kupovinu karata, a pored našeg ništa. Kada Legacy ili TN organizuju, odmah se neko javi i kaže prvi info za karte, tako da ovo liči na Đoleta. Jedino, možda, ako Legacy organizuje al' čekaju da prođe Cynic pa onda da objavljuju za ovo. EDIT: Pa i nije sve tako crno za Rhapsody, sad se setih da se Luca oglasio na forumu jesenas... http://forum.rhapsodyoffire.com/index.php?showtopic=14153 Edited July 7, 2009 by crusader84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Realno, i ja bih sto prije da ih gledam. Kad ukinu vize, nece biti problema. Nego, da ne spamujemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thirin Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Konacno da upoznam najuticajnijeg shred klavijaturistu danasnjice i mog licnog uzora Jensa Johansona!!!!!!!!!! Ma dajem i 100evra za kartu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 AAAAAAAAAAAAA... Edguy... U pravu si! To mora. A Labyrinth, to nema sanse, mislim. Rhaposdy vise ne postoji, tesko da ce opet da sviraju... Bezi bre, to je vec previse gej Konacno da upoznam najuticajnijeg shred klavijaturistu danasnjice i mog licnog uzora Jensa Johansona!!!!!!!!!! Ma dajem i 100evra za kartu! To je ladno Andersov buraz, ja nisam imao pojma Inace, steta sto je svinja debela Tolkki toliko prokleto poremecen.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 To je ladno Andersov buraz, ja nisam imao pojma brate... rising force? anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Neiskustvo, Lazare, neiskustvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 mnogo dobar kombo Sonata + Strato u roku od 2 meseca... ko voli takvu muziku ima cemu da se raduje Znaci, slucajno sam naletela na ovu temu, posto nisam planirala da se zadrzavam na yum-u! Ne mogu da verujem! Konacno i oni dolaze! Sonata i Strato u 2 meseca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts