Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kupila sam danas kartu :rockdevil:. Kaze mi ova shto prodaje: "Pa ti si bash poranila, koncert je u januaru". Mislim se "ne seri da je u januaru" i rekoh "Samo Vi meni to dajte dok imam pare, da se ne potroshe na neku glupost :D"

• Downvote 1
Posted

taj fazon :haha:

jebiga, koliko god da je danas poremecen i izbacuje neke albume za povracanje (Saana, zadnji RR...) ipak ostaje upisan velikim slovima u istoriju metala... Albumi koje je nekada radio su klasici danas i zauvek

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

^something like that...

German- Greek power metallers MYSTIC PROPHECY will support STRATOVARIOUS on their upcoming European tour. Confirmed dates so far are as follows:

Jan. 07 - Zeche - Bochum, Germany

.

.

.

Jan. 21 - Alcatraz - Milan, Italy

Ne vidim razlog zasto ne bi i do nas produzili :rockdevil:

Posted

U jednom trenutku je bas bilo zastrasujuce... Trebale su mi pare za  Evergrey i Stratovarius,a tek sto sam dao pare za Sonatu... Medjutim otkazase Evergrey pa sam te pare preusmerio na Stratovarius... Inace,kontam da im je na ovoj turneji setlista prilicno jaka... Jos samo kad bi ubacili Higher we go sa novog albuma...

Posted

E, kolko kosta m&g karta... I jel se sa njom ulazi pre vremena , kao sto je bio slucaj na Sonati... a kolko je obicna? hvala!

Kosta 2200. Ulazi se prije ostalih, a M&G je siguran, vec je sve dogovoreno.

Posted

Jel ostale te MiG Karte?? Jel bi mogla da se rezervishe jedna karta za tamo sredinu decembra?? Jer cu tada imati kintu tek, ispucao sam se za ovaj mesec, Sonatin cert ovo ono...

Posted

E Nabijem ih bash, celu Finsku su obigrali sa Leverage-om, Kotipelto im gostuje na svakom drugom koncertu, i ne iscimaju njih nego MP ... Dobro nije MP loshe ali ono.

Posted

Leverage bi bili pun pogodak za Strato turneju! :rockdevil:

Izdali su sad album, i fino bi im dosla ta turneja. Da vise ljudi cuje za njih, promovisu album, ovo-ono.

Ako nece sad sa Stratovariusom doci, Boga pitaj kad cemo imati prilike da ih vidimo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...