Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel moze nekako da se zameni obicna karta za tu M&G, uz doplatu naravno? Ako ne moze kod Elderane-a, onda jel ima neko ko nece moci da stigne na M&G pa oce da zameni?

Posted

Pazi, nisu pisali nikakva ogranicenja za slikanje na M&G. To ipak ne znaci da ce dopustiti, ali ja ne vidim sto ne bi, valjda je to, i potpis i svrha toga.

Aparate mozete ostaviti u dzepu od jakne u garderobi, ili slicno. Poenta je da se ne snima u sali koncert, jer ce obezbjedjenje biti prinudjeno da oduzima aparate.

Posted

Ja se samo nadam da neće da se ponovi fijasko sa toncem/toncima kao što je to bilo na Sonati, da se svakom bendu u toku prve 3 pesme traži odgovarajući zvuk... :udri:

Posted

Je l' moze da se kupi karta na ulazu? Mrzi me po snegu da idem sada...

Rekao bih da može...

Stratovarius meet & greet je u 17:15h sutra u livingRoom-u, SKC.

Karata ce biti u prodaji koliko god hocete, i kostaju 2000 dinara jos od prije 30 dana.

Vidimo se sutra.

Pozdrav!

Satnica: Koncert pocinje u 19h, a Stratovarius je na bini najranije u 21h, a najkasnije u 21:30h.

Pozdrav!

Posted

Trac-party:

Moj burazer sa drugarima jutros u 4h u gradu nabasao na bubnjara benda Tracedawn, mrtvog pijanog :D :D :D Pokazali mu put do SKCa, gdje im je parkiran tour bus.

:D

Steta sto Strato nece svirati "Cold Winter Nights", ali i ovako OK je setlista.

Vidimo se veceras! :pivopije:

Posted

mrzelo me svih ovih dana da odem do SKCa pa uzimam kartu na ulazu...

Nadam se samo jednoj stvari, da se dobro podesi zvuk, sve ostalo ce biti vrh :rockdevil:

Vidimo se veceras :pivopije:

Posted (edited)

PRVI! Bilo je jebeno, rasturili su za sve pare :rockdevil::rockdevil:

Setlista:

01. Destiny

02. Hunting High & Low

03. Speed Of Light

04. The Kiss Of Judas

05. Deep Unknown

06. A Million Light Years Away

07. Jens Johansson & Lauri Porra Solo

08. Winter Skies

09. Phoenix

10. Matias Kupiainen & Lauri Porra Solo

11. Forever Is Today

12. Paradise

13. Against The Wind

14. Eagleheart

-

15. Forever

16. Father Time

17. Black Diamond

Winter's Verge - Nisam gledao.

Tracedawn - Ja htedoh da ih izbegnem, ali sam (baksuz) dosao bas kad su poceli. Neki smor melodeath/power/metalcore. Sve pesme na istu foru. Krece neki brzi rif, ide dupla sve u 16, krece scream, clean refren, opet scream, clean refren, gej melodic deo, solo, clean refren, i tako 45 minuta. Gde bas njih nadjose za predgrupu...

Stratovarius - Nemam zamerke na setlistu, osim sto su mogli da ostave Twilight Symphony umesto Against The Wind, ali 'ajde nema veze. Po mojoj proceni, bilo oko 400-450 ljudi. Kotipelto je odlicno zvucao, i svi su bas bili dobri. Osvezenje je da nema Tolkkija koji stoji ukopan u mestu ceo koncert sa pogledom k'o serijski ubica. Lauri moze da konkurise Toni Kaku po "zanimljivim" odevnim kombinacijama :bigblue: Bilo je bas dobrih majica, ali ja baksuz nikad nemam para kad odem na koncert...

Edited by Night Prowler
Posted

Vinters Verge - ok svirka,s obzirom da su svirali pred 50 ljudi,nije moglo bolje.

Tracedawn - ljudi pokidali za sve pare,ali publika mrtva i mozda je bilo do 100 ljudi od toga 70% neka deca.Mislim da clanovi benda nemaju vise od 19 god ,jebes mi sve :haha:

Stratovarius - ocekivano dobra svirka,sve na nivou,svaka cast ljudima :) Basista me odusevio,svira covek,ebe mame :) Odziv je bio slab,mozda je bilo oko 400 ljudi sto je za bend takvog kalibra ocaj......doduse nije bilo ni promocije pa moze i time da se opravda.Ozvucenje je bilo okej,mada ljudi su se zalili da je bilo dosta jako,ali zavisi od osobe do osobe.

Na black diamond smo ortak i ja pravili shutku,da malo radrmamo ljude.....mislim,70% ljudi je stajalo u mestu prekrstenih ruku i blenulo u binu.Malo to mora zivlje jebem mu sunce....

Sve u svemu,mislim da Stratovarius ovde vise necemo videti,ko ih je video,video,to je to.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...