..charlie.. Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 (edited) Mozemo da se dernjamo za neku pesmu, ako se to dogovorimo ovde... Sto se tice Sonate mislim da je tu odredjenu ulogu odigrao i organizator, jer je Elderane rekao da ce i oni traziti da ubace te pesme... Edited January 9, 2010 by TheCrossWeBear 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Ja ću malo da izmenim ovu set listu po svojoj želji. 01. Destiny 02. Hunting High and Low 03. Speed of Light 04. Legions 05. Deep Unknown 06. A Million Light Years Away 07. Winter Skies 08. Will the sun rise? 09. Forever Is Today 10. Stratosphere 11. Twilight Symphony 12. Eagleheart Encore: 13. Forever 14. Black Diamond Sad sam malo zadovoljniji, ali i onako je bilo solidno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Znaci, "Legions", DA! Meni je nekako bilo kao zicer da ce "Visions" biti najzastupljeniji album, kadono sa njega samo dve pesme... :/ Opet, fina je setlista, ali moze to i lecka bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Čekaj, nisi valjda pomislio da je moja lista prava, Legions sam ja dodao tek onako, nema je u pravoj set listi nažalost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 (edited) Upravo sam za onaj prethodni post hteo da napišem "Šta ti je to trebalo, sada će svi da misle da je to lista", pa stvarno jebem mu miša, zar nisi mogao lepo "ja bih umesto te, te, te, i te, ovu, ovu, ovu, i ovu"? Edited January 9, 2010 by crusader84 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 (edited) Totam@Ma skapirah da je to tvoje wishlist, a ne setlist, nego samo podrzavam tu tvoju promenu. Edited January 9, 2010 by Angelystor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Upravo sam za onaj prethodni post hteo da napišem "Šta ti je to trebalo, sada će svi da misle da je to lista", pa stvarno jebem mu miša, zar nisi mogao lepo "ja bih umesto te, te, te, i te, ovu, ovu, ovu, i ovu"? Kad ljudi ne čitaju cele postove, šta da im radim. Inače, kapiram da bi svako pre izabrao moj wishlist nego pravu set listu, kada bi se nešto pitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 (edited) Ne bre, ne diraj mi Phoenix ni slucajno! Phoenix Al' cekaj, kol'ko ja vidim samo 3 pesme sa Polarisa? Kak(k)o to bre, kad im je ovo promocija albuma? Dobro, znam da mi niko odavde ne moze dati objasnjenje, al' nema veze. Edited January 9, 2010 by NatashaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Dobra je setlista, ali kratka, majku mu... I kako nema VISIONS i LEGIONS??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ne bre, ne diraj mi Phoenix ni slucajno! Phoenix Al' cekaj, kol'ko ja vidim samo 3 pesme sa Polarisa? Kak(k)o to bre, kad im je ovo promocija albuma? Dobro, znam da mi niko odavde ne moze dati objasnjenje, al' nema veze. Tako rade pametni matori bendovi. Što da smaraju s novim albumom kada znaju da ogromna većina fanova dolazi da čuje legendarne stvari. A i nije da su im noviji radovi ostvarili neki komercijalni uspeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ne smara sve ljude novi album. Vas sve ovde smaraju novi albumi bendova... Ako je promocija, neka bude promocija, a ne ovako. Mis'im, meni ne smeta puno sto nema vise od 3 nove pesme, al' onda bar da su produzili setlistu. Sonata je imala duzu, kol'ko se ja secam. Mislim da je bilo 16 pesama, ili tako nesto. Neka fino dodaju Millennium, i jos neku pesmicu, i super. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 ma slazem se ja za te promocije kad bi mi ziveli u Nemackoj recimo, pa da nam svaki bend dolazi najmanje 1 godisnje... Strato (a i Sonata btw) su ovde po prvi put, i po zdravom razumu bi trebalo da naprave najbolju setlistu (naravno treba da sadrzi 3 pesme sa novog, koji je meni bas dobar inace)... Kad skoknu do Nemacke ponovo, tamo mogu komotno da odsviraju 6 sa novog, publici su ionako dosadile stare... Tako nesto kod nas ima pravo da radi Kamelot, posto su oni vec bili 2 puta, mada i to nije nesto puno... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 A jeste, slazem se sa tobom, samo sto oni verovatno furaju istu listu u svim drzavama. Eventualno da kod nas nesto malo izmene (citaj: dodaju ). Bilo bi lepo, al' ova lista meni bas odgovara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Samo da cujem Legions, Speed Of Light, Father Time i eventualno No Turning Back (ako je uopste sviraju) i Millennium ja cu biti srecan covek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Kažu u Amsterdamu svirali Father Time umesto Forever. A fak, daj obe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Daj Will the sun rise, jebo Father time i Forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Za zainteresovane: Ostala je jos pokoja meet & greet karta za Stratovarius. Cena i dalje 2200. Sve sto treba je da se javite na pm ili [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Daj Will the sun rise, jebo Father time i Forever. Mogu i obe tri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Bez "'Forever" nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 (edited) Izvinjavam se za dupli post, al' upravo sam procitala da su u Amsterdamu svirali "Father Time" umesto "Forever". Bas divno. Ima da mi vrate "Forever". Divna vest, pogotovo kad pogledam moj prethodni post. Neka sviraju obe. Obe su super, al' "Forever" obavezno da stave na nasu setlistu. 'Ajde sad organizatori tu malo da popricaju sa njima, ovo-ono, k'o za Sonatu. Nasa lista je bila najduza na Sonatinoj turneji, ja mislim, i to ne zato sto su nam ubacili Replicu/Caleba (jos negde su svirali te pesme), nego zato sto su posle izbacili WPBO i The Cage:wub:. Imali smo mnogo srece. Edited January 10, 2010 by NatashaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) Ma ja sam rekao, samo neka preskoce Elements 2 i Strato album i nemeru da pogrese Nego @Elderane kad nas obavestite za meet and great Edited January 11, 2010 by Stormlord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Sa drugih elemenata može I walk to my own song. Tek sam skoro prostudirao taj album, i baš mi se ta stvar nekako istakla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Pitanje za malo vise upucene u rad Stratovarius-a. Koliko cesto sviraju ili, tacnije, da li uopste sviraju po koncertima pesmu I'm Still Alive ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 a bre S.O.S. i Millenium i distant skyes ocu!!!:udri: bedak da odem da ne cujem to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Sa drugih elemenata može I walk to my own song. Tek sam skoro prostudirao taj album, i baš mi se ta stvar nekako istakla. e drago mi je da ti se svidja, meni su "I walk to my own song" i "Dreamweaver" sa tog albuma odlicne pesme !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts