crusader84 Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Alo organizacija, na sajtu vam stoji datum koncerta 21. januar. Nemo' da me štrecate, to mi drugi dan slave, pitanje da li bih mogao da dođem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 (edited) ajde nemoj da si smarac, ja sam na Prog Nationu u vreme kad je slava mojim kumovima, jesi li metalac ili vernik edit: naravno da se zezam, posto veceras svi forumi po kojima vrsljam su puni butthurt korisnika koji ne znaju za malo zejebancije Edited September 14, 2009 by stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Ma ja bi tu čisto iz praktičnih razloga mor'o budem kući... Nego, što više nema koncerta na sajtu Eventima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 E da stvarno sta se desava sa prodajom karata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 E malo pre bash pricam sa drugom, kao Stratovarius dolazi (Timmo Kotipelto) i pricamo kako bi mozda Cain's Offering mogao predgrupa :D Biloo bi vrh nevidjeni E btw, stvarno sta se desava sa tim kartama, ako nestanu ima da kolljem!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 A kako da ih nestane u septembru, a koncert je u Januaru? Takva cuda ne treba ocekivati. Karata ima u eventimu, uskoro ce ih biti i u SKC-u i Biletu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Evo neke set liste od pre par dana... 01. Destiny 02. Hunting High and Low 03. Speed of Light 04. Kiss Of Judas 05. Deep Unknown 06. A Million Light Years Away 07. Legions 08. Winter Skies 09. Phoenix 10. Bass/Guitar Solos 11. Forever Is Today 12. Twilight Symphony 13. Eagleheart ------- 14. Father Time 15. Black Diamond Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Opa! Pa nije lose... Bitno da su tu "Hunting High And Low", "Eagleheart" i "Black Diamond". Da ubace jos Millennium, i super! Bilo bi fino preslusati natenane novi album, posto nije bas da sam ga preslusala... Slobo, zahvaljujem na setlisti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Ne zaboravi Kiss of Judas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Lepa set lista... A sto samo Bass/guitar solo's De Jens u celu pricu :S... Meh, pa dobro, ako ovako bude lista super ce cert biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 ok je set lista, naravno voleo bih da cujem Falling Star i King of Nothing sa novog ali ne moze se svakome udovoljiti Jos samo neka solidna predgrupa i bice do jaja cert Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Solidna je setlista. Bice ovo ekstra koncert zasigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 dobra lista, dacu ja ipak pare za ovo koliko vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Sjajna vijest: Upravo nam je stiglo obavestenje da smo dobili dozvolu da se uradi meet & greet sa clanovima benda na dan koncerta, za 50 kupaca specijalnih karata preko naseg sajta ili maila. Te karte ce kostati 2200 dinara. Mozete ih naruciti odmah. Kupci karata ce na dan koncerta moci u dogovoreno vrijeme i mjesto da se upoznaju sa clanovima benda, koji ce im tom prilikom potpisivati CD-ove, karte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 (edited) Evo odmah narucujem! Pretpostavljam da treba na jedan od ona 2 maila sto pisu na sajtu, tako da odmah saljem mail! Edit: Mislim da je onaj mail na koji sam slala za Sonatu drugaciji od ova 2, al' svejedno saljem, pa ako treba neki drugi, uputite me. Edited September 24, 2009 by NatashaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Extra!!! Ja sam sad narucio te specijalne....Svaka cast,sve pohvale organizatoru ... Hoce biti neke lepe ili obicne karte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Sjajna vijest: Upravo nam je stiglo obavestenje da smo dobili dozvolu da se uradi meet & greet sa clanovima benda na dan koncerta, za 50 kupaca specijalnih karata preko naseg sajta ili maila. Te karte ce kostati 2200 dinara. A koliko ce koshtati obichne karte? Poshto mi je samo bitno da prodjem jeftinije (ako je neka veca razlika), nije mi bitan M&G... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Edit: Mislim da je onaj mail na koji sam slala za Sonatu drugaciji od ova 2, al' svejedno saljem, pa ako treba neki drugi, uputite me. Meni danima vec niko ne odgovara na mail, pa bih htela da pitam na koji mail treba da se naruce karte. Ja sam narucila preko jednog od ona 2 sto pisu na sajtu, al' nije mi taj isti bio za Sonatu (kog ne mogu tacno da se setim kako ide). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 [email protected] Molim te, posalji na taj. Vazi i za sve ostale. Pozurite, ima preko 15 Stratovarius M&G narudzbi, a bukvalno ce ih biti 50! Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) Kad planirate da pocnete da saljete postom? Cisto da znam jer mi je posta greskom vratila karte za sonatu pa sam morao opet da narucujem,pa da ne bih ostao be M&G... To su one karte za Ratkovo... Edited October 1, 2009 by TheCrossWeBear Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Bas sam videla da je Elderane online, pa sam morala da pitam. Hvala za informaciju, evo kopirala sam text onog poslatog maila u novi, i poslala sam na [email protected] (da, sad se secam, to je taj mail preko kog sam narucivala za Sonatu). Nisam se ranije bila setila da pogledam u sent messages, tamo sam mogla naci mail, al' nema veze. Karte su narucene malo pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Kad planirate da pocnete da saljete postom? Cisto da znam jer mi je posta greskom vratila karte za sonatu pa sam morao opet da narucujem,pa da ne bih ostao be M&G... To su one karte za Ratkovo... Juce, danas i sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Sta je sa mojom kartom ja sam jos prosle nedelje narucio i poslao sam ti i PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) Inace, redovne karte za Stratovarius kostaju 1800 dinara, i mozete ih kupiti na blagajni SKC-a (karte sa slikom benda), i na eventimovim prodajnim mjestima (eventimove karte)! Meet & Greet karte mozete samo naruciti preko nas, a one su skuplje za 400 dinara, kostaju 2200 dinara. @StormLord Tvoja je karta poslata, tek su izradjene u utorak popodne, nije ni moglo ranije. Edited October 1, 2009 by Elderane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 O super, hvala Elderane!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts