Jump to content

Recommended Posts

Posted

Paketi sa Gamma Ray su rasprodati. Ostalo je jos desetak M&G karata po cijeni od 2200 dinara, i mozete ih naruciti samo mailom terranostratickets@gmail.com. Redovne karte su u prodaji u SKC-u, i to po cijeni od 2000 dinara od danas.

Pozdrav!

• 2 weeks later...
Posted

Nisam previše probirljiv po pitanju set liste za Stratovarius, ali ima par pesama koje bih voleo da čujem: Will the sun rise, Legions, Against the wind, A Milion light years away...

Posted

ima i tu finih pesama:

Stratovarius:

-Just Carry On

Elements 2:

-I Walk To My Own Song

-Dreamweaver

fora sa Stratom je sto mogu da naprave fenomenalnu listu ali isto tako mogu da useru i to strasno...

Ona sa jesenje turneje je manje vise ok, verovatno ce promeniti par stvari i to je to...

Isto tako je dobra stvar sto pre nas imaju dan pauze na turneji

Posted
  On 1/2/2010 at 12:58 PM, Totamealand said:

Nisam previše probirljiv po pitanju set liste za Stratovarius, ali ima par pesama koje bih voleo da čujem: Will the sun rise, Legions, Against the wind, A Milion light years away...

Twilight symphony, Visions...

Posted
  On 1/2/2010 at 6:43 PM, DBrave said:

Ona sa jesenje turneje je manje vise ok, verovatno ce promeniti par stvari i to je to...

Isto tako je dobra stvar sto pre nas imaju dan pauze na turneji

Da, dobra je ona setlista koja je postovana ovde pre par meseci. :da:

A to za dan pauze mislis da je dobro jer ce se bend fino odmoriti, pa se moci da isprase koncert kod nas (mada bi svakako rasturili), a? :haha:

Posted

+Black Diamond, Hunting High and Low, Kiss of Judas... Sa novog ne moraju ništa, nije me preterano oduševio, a ima toliko starih stvari. Sa prethodna 3 može Soul of Vagabond, i mislim da beše neka kraća rokačina koja mi se ekstra svidela, ali ne mogu da se setim, moram da obnovim gradivo malo. :)

Posted
  On 1/4/2010 at 4:26 PM, DBrave said:

Eagleheart ?

Pa može, ali bila je neka žešća, mislim isto sa Elements 1, moram da se podsetim, majku mu. :)

Posted
  On 11/26/2009 at 11:27 AM, Burning_Blade said:

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! A ja sam se tako nadala....

jebote, kad god otvorim ovu temu vidim ovo i pomislim da je koncert otkazan

Posted

Bez Egleahrta, Black Diamond i Hunting High And Low koncert garant nece proci. E sad, sto se ostalih tice, nisam sigurna. DBrave rece da ce setlista verovatno biti malo izmenjena u odnosu na onu ranije postovanu ovde, i tako ce i biti najverovatnije. :da:

Posted (edited)
  On 1/4/2010 at 4:23 PM, crusader84 said:

+Black Diamond, Hunting High and Low, Kiss of Judas... Sa novog ne moraju ništa, nije me preterano oduševio, a ima toliko starih stvari. Sa prethodna 3 može Soul of Vagabond, i mislim da beše neka kraća rokačina koja mi se ekstra svidela, ali ne mogu da se setim, moram da obnovim gradivo malo. :)

Mislim da govoris o pesmi Find Your Own Voice

http://www.youtube.com/watch?v=GsEHu-wxEyU

Edited by Stormlord
Posted

He he... Preduhitrila si me... Ah danas konacno pocinje turneja...  :rockdevil:

Mislim da ce odstupanja izmedju set lista biti minimalna, ali strpimo se do veceras pa cemo videti...  :da:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...