Elderane Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 (edited) The confirmed Evergrey concert dates: 16th September - Bochum, Germany 17th September - TBA, Czech Republic 18th September - Budapest, Hungary 19th September - Sofia, Bulgaria 20th September - Bucharest, Romania 21st September - Larissa, Greece 22nd September - Athens, Greece (Acoustic / MTV Headbangers Ball) 23rd September - Athens, Greece 24th September - Cluj Napoca, Romania 25th September - Belgrade, Serbia 27th September - Dudley, England 29th September - Milano, Italy 1st October - Paris, France 2nd October - Colmar, France 4th October - Baarlo, Netherlands 9th October - Drammen, Norway Vise informacija uskoro. Edited July 5, 2009 by Elderane
crusader84 Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Edituj prvi post kad bude tih informacija, da ne traže ljudi po spamu koga će garant da se nakoti u međuvremenu. Inače, da se zapljunem i ovde, dolazim naravno, po 3. put, jedan od omiljenih bendova. Alealeee...
:matija Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Jea. dolazi se. Samo jos neka zanimljiva prog predgrupa i divota.
Telcontar Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Fora je sto ocigledno imaju problema jer je SPV bankrotirao, video sam na sajtu da traze bendove koji ce im biti predgrupe na turneji, naravno da plate za to. Jebi ga, realno tesko da drugacije mogu da odrze turneju. Naravno da se ide, bice mi to 5ti put <3 :ljubav:
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 ako ostane ovakva normalna cena karte kupujem dve!!
Elderane Posted July 6, 2009 Author Report Posted July 6, 2009 Ostace neko vrijeme. Naravno, niposto do kraja, ta cijena karte je, iskreno, nerealna, ali dogovorili smo se tako.
crusader84 Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 950 din. Heh da, 'ladno na ovoj temi niko nije pomenuo , reče Elderane na temi benda da će najverovatnije to biti početna cena karte.
Elderane Posted July 6, 2009 Author Report Posted July 6, 2009 Pa, ne spominjem, nije nista zvanicno... Mada, to je 99% pocetna cijena karte, koja ce imati limitiran broj i vrijeme prodaje.
Telcontar Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Ako mene pitate mislim da vam je to odlican potez, posto ce sigurno otici nekoliko karata vishe po toj ceni, pogotovu za one koji bi se dvoumili da li ici ili ne.
TopOfTheMorning Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Bravo za cenu karte, stvarno po prvi put imam utisak da ona tema o savetima nije bilo prichanje " sami sa sobom ". Evo ja dolazim sigurno iako ih uopshte ne slusham.
Axeanosilas Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Не слушам али ћу да дођем, искључиво због цене. Коначно се неко сетио да постане нормалан...
Elderane Posted July 6, 2009 Author Report Posted July 6, 2009 Jel' upravo hocete da mi kazete da cete svi da kupite u pretprodaji bar mjesec do koncerta Aj' da i to cudo vidim.
Prisoner of Dreams Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Хоћемо! Ево ја их гледао прва два пута, волим Евергреј и све то, али нисам планирао да идем кад је оно раније требао да буде концерт, па је отказан. Оно, кинта, криза... Ал, сад ћу да купим карту. Ту од 950.
Axeanosilas Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Jel' upravo hocete da mi kazete da cete svi da kupite u pretprodaji bar mjesec do koncerta Aj' da i to cudo vidim. 100%, оног дана када пустите. Две.
Ајлин Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Karte? "Bolje dve, bolje dve." Elderane, pls ne propusti da objaviš na podnaslovu datum kad puštaš karte u prodaju da sredimo cash flow
Elderane Posted July 6, 2009 Author Report Posted July 6, 2009 Sto prije. Vazi, naravno da cu da javim.
:matija Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Eto super je ispalo ovo sa cenom. Tako i treba da bude, da ne dolaze samo najveci fanovi.
Elderane Posted July 6, 2009 Author Report Posted July 6, 2009 Evergrey je prvi put prodao 230 karata, a drugi 210. Vidicemo sada.
In The Flesh Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Ukoliko uspijem da ugrabim odmor tada,racunajte na jos 2 karte Nijesam ih gledao prva dva puta,vrijeme je vise.
WindrideR Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 YEAH!!!!!! Mogao bih svake nedelje da ih gledam. Ova pocetna cena karte je stvarno za svaku pohvalu!!! Cim se puste u prodaju, kupujem.
Recommended Posts