Elderane Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 Aj' da objasnim ideju... Posto sumnjamo da ce biti preko 200 karata, mozda do 210-220, ovih prvih je planirano da bude 50. Medjutim, ako vas 50 naruci ovako karte, i rezervise, sigurno cemo ih dodati jos, i dati priliku ljudima da ih kupe i u slobodnoj prodaji. Karte ce se slati u toku sledece nedelje, a isto vazi i za direktno preuzimanje, jer bas niko od nas cesto nece biti u Beogradu u narednom periodu. Zato i forsiramo narucivanje, pa ko naruci, njemu se karta ostavlja, pa cemo se dogovoriti za slanje i preuzimanje tokom jula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTrooper6666 Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 evo i ja sam poručio.... al ne odgovaraš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 18, 2009 Author Report Share Posted July 18, 2009 Necu odgovarati na mailove neko kratko vrijeme, ali, ko god poruci, ne mora da brine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Stigao mail. Vi niste normalni. Vec je preko 20 karata naruceno racunaj da cu ja sovesti 4-5 ljudi zaljno koncerata. :) Evo sad cu ti poslati mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Sjajan potez, da l' menadžmenta benda ili TN ekipe, nije ni bitno, ali baš mi je drago da ste uspeli da ponudite karte po ovoj ceni. Taman eto prilike da vidimo da li je svo serendanje na temi o agencijama bilo tačno i da će narod da pohrli kad je karta ispod 1000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Evo, ja nisam pohrlio. Da odmah načnemo postavljenu hipotezu. Fora bi bila da dovedu nekoga ko još nije bio ovde i ko ima šta kvalitetno novo da ponudi, pa da karta bude ispod 1000 dinara. Znate kada će to da bude? Nikad. Sa druge strane, kada je u pitanju Evergrey, koji dolazi po treći put i izdao je smor od poslednjeg albuma, skuplje od 1000 dinara i da hoće ne bi smeli da stave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ali ima i drugih bendova, pobogu!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Evo, ja nisam pohrlio. Da odmah načnemo postavljenu hipotezu. Fora bi bila da dovedu nekoga ko još nije bio ovde i ko ima šta kvalitetno novo da ponudi, pa da karta bude ispod 1000 dinara. Znate kada će to da bude? Nikad. Sa druge strane, kada je u pitanju Evergrey, koji dolazi po treći put i izdao je smor od poslednjeg albuma, skuplje od 1000 dinara i da hoće ne bi smeli da stave. Prinče, balkanski rezonuješ. Bendovi treba da dolaze na SVAKOJ turneji, a ne da kažeš "ma koji ću kurac da ih gledam, već sam ih gledao dvaput". Nikad neću razumeti takav rezon, ja bih bendove koje slušam gledao svake godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Stvarno, ljudi ovde nikako da se naviknu na to. Polako ali sigurno, krug bendova koji nisu posetili Srbiju se ipak smanjuje i krajnje bi vreme bilo da se taj nacin razmisljanja napusti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Prinče, balkanski rezonuješ. Bendovi treba da dolaze na SVAKOJ turneji, a ne da kažeš "ma koji ću kurac da ih gledam, već sam ih gledao dvaput". Nikad neću razumeti takav rezon, ja bih bendove koje slušam gledao svake godine. Upravo to je onaj mentalitet koji razliku srpske "metalce" od metal fanova iz drugih zemalja ... ako si jednom video bend i bilo je dobro, zasto ih ne bi gledao opet ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 ^^Sto se zadnje recenice tice, moram opet da pomenem Cynic, totalni dokaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 ja kad sam bio mladi metalac sam gledao Nevermore 2 put dok je Dreaming Neon Black bio aktuelan i 5 puta za vreme Dead Heart turneje. ako volis bend, gledas ih kad i gde stignes. tako ja bar kapiram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Neki bendovi se vole više, drugi manje. Ja bih Maidene gledao svake godine (što i radim u poslednje vreme), a Evergrey mi je dvaput bilo sasvim dovoljno da vidim, možda i previše. Prošle godine sam ih gledao u stanju utučenosti zbog otkazivanja Judasa, a ove godine su najavljeni dok sam bio na sličan način skenjan zbog otkazivanja Jon Oliva's Pain. Ovoga puta ću vala da ih preskočim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil's plaything Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 ehm...nego kad mogu da se preuzmu karte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Cini mi se da su spominjali od ove nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Ma samo pitajte Princa, on je svetski priznat stručnjak, statističar, vidovnjak i poznavalac svih poznatih i nepoznatih stvari. Organizatorima: ljudi, kako do sada niste shvatili koliko bi vam posao procvetao samo kada bi za svaki koncert koji pomislite da radite Princ dao prognozu i zeleno svetlo. Mislite o tome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 E da ja sad videh da sam poslao mail za rezervaciju karte, al sam to radio pijan i zaboravio da ostavim zapravo podatke, tj ne znam ni sta treba od podataka da ostavim pa ono ?? Jel treba da saljem opet ili kako. Ne saljite pijani mailove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 20, 2009 Author Report Share Posted July 20, 2009 Prince, Evergrey u svako doba ima da ponudi sta kvalitetno i novije od svih bendova koje si pominjao na forumu u zadnjih mjesec dana. Molim te, ako ne ides na koncert, ne ostavljaj zlurade komentare, i drzi se tema o koncertima na koje ides. Javicu vam se za karte, nisam u Beogradu trenutno, ali bice neko od nas. Pozdrav, i hvala na narudzbama, nisam brojao, ali ih ima sigurno blizu 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) Bolje bi vam bilo da me ne ispalite za karte ko za CIIC inace ce da prsti krv po zidovima doma moga gostoljubivog Edited July 21, 2009 by Stormlord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Ne brinite za karte. Stici ce svima koji su narucili. Opet ponavljam, nije niko od nas trenutno u mogucnosti da ih posalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Meni zapravo odgovara da prođe više vremena, dok skrpim kintu. btw Aj vidite da uradite oficijelni plakat ovih dana. Mislim elektronsku verziju, da širimo po netu. Mogli bi i sajt i MySpace da apdejtujete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 MySpace ima sve o koncertu... A mogli bi i sajt. Pitanje je samo, ko ide ikad na sajt, pored foruma, Facebook-a, i Myspace-a? Elektronska verzija plakata uskoro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 MySpace ima sve o koncertu... A mogli bi i sajt. Pitanje je samo, ko ide ikad na sajt, pored foruma, Facebook-a, i Myspace-a? Elektronska verzija plakata uskoro... Idem ja kad mi treba baner za svirku da stavim na Serbian Metal, i nikad ih nemate, pa stalno moram sam da pravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Taman da vjezbas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helpless Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Da li ce biti organizovan meet & greet za Evergrey? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts