Jump to content

Recommended Posts

Posted

haha možda :)

Šta je sa tim kartama?? Mi 'oćemo pare da vam damo, eeej pare, a vas nema :P

A sad ozbiljno, 'ajte puštajte karte u prodaju pre septembra i pre nego što kurs ode u majčinu.

Posted

Речено је да нису у могућности да шаљу карте сада, али да ће свако ко је резервисао добити карту. Стрпљења.

Posted

Bejah danas u prolazu, pa rekoh, rekreacije radi, da svratim do SKCa, pitam tamo lika za šankom da li zna kada počinje prodaja karata za Evergrey, i ne da je odgovor bio negativan, nego je na pomen datuma koncerta rekao se tada na tom mestu (living room/mala sala) održava neki festival. :ph34r: Bilo bi kul da bude velika sala. :D

Posted

Пази, гарантујем да би дошло више људи него што ће (?) их доћи у малу.

Posted (edited)

nije to je realno... i prvi i drugi put je bilo oko 230 ljudi, mada zadnji album smanji posetu

ja da cujem stare hitove i dovoljno mi za 950 :)

Edited by DBrave
Posted

Eh, kako bi bilo lepo ponovo slušati mjetal u onoj predivnoj underground akustičnoj sali Oma Domladine ...

U toj sam sali prvi put osetila svoju granicu bola, bio je koncert Dead Ideas i ja sam stajala tačno u sredini i sećam se trenutka kad su spržili neki rif a meni kao dva mača kroz uši.. jaooo... Osećala sam se k'o ona žemska što puzi na naslovki Empajr of nojz... :wacko:

Sušta suprotnost te sale je ona ... ona.. pobačena sala SKC-a. Čak je i St. James akustičniji od nje :P

Posted
Kad reče to, a što vi lepo ne pustite karte u slobodnu prodaju, da naručuju samo oni koji nemaju prodajno mesto u svojoj blizini i gotovo?

Chek, chek, znachi karata uopshte nema u slobodnoj prodaji? 

Posted

Ne za sada samo narucivanje a kad ce poslati karte to se jos uvek ne zna. Kapiram da ce kad prodju odmori da ih puste. Samo da se odrzi prokleti koncert, hocu da gledam EGY ponovo :mrgreen:

Posted

2009/09/24 Cluj Napoca Irish & Music Pub RO

2009/09/25 Belgrade SKC RS

2009/09/26 Split Club Kocka HR

Realno, ima još o-ho-hoj do koncerta. Grad je prazan svi su po odmorima. Don't panic yet :)

Posted

HELP WANTED!

Preko chega/koga naruchujem karte?

Uglavnom sam ih kupovala na prodajnim mestima, pa ne znam bash kako to funkcionishe. Nadam se da cete biti ljubazni da mi pomognete.  :mrgreen::wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...