Antikristina Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 Одличан албум. За сад су ми омиљене The Valley, Chronic и Contaminate Me. И Echo, наравно, сјајна је. 1 1 Quote
kuruz Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 Очекивао сам одличан албум, али ово је превазишло предвиђања. 1 Quote
I'm Calmer Than You Are Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 Jebem ti, kako je lepo kad ste svi ovako egzaltirani! Quote
truliandedzombileš! Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 haha, da, vaistinu je lepo. <3 sjajan je album. kapiram da su sada ovi momci bili tamo gde i PoS nakon RL album, s tim da su se ovi mnogo bolje snašli. taman dovoljna promena u zvuku, ne prenagla i ne preterano udaljena od osnovne ideje, a još savršeno izvedena. zamišljam "Foe" kako otvara nastup uživo i podilazi me jeza. Quote
azal Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 zamišljam "Foe" kako otvara nastup uživo i podilazi me jeza. reci. slazem se i za ovo sto si rekao za PoS posle RL. Quote
Talvi Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 zamišljam "Foe" kako otvara nastup uživo i podilazi me jeza. ja više zamišljam kako završavaju tu pesmu, sa onim pevanjem Quote
ShinigamY Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 (edited) Vec 2 dana konstantno po celi dan slusam album, i oduvan sam. Od jutros 5 puta obrnuh, i uopste mi nije dosadan ni u jednom trenutku. Cak su mi i slabije pesme legle. A Foe definitivno razjeb pesma za otvaranje ili zatvaranje uzivo nastupa. Necu da kazem da od ovoga ne moze bolje, ocekujem da svaki sledeci put izbace jos bolji album, stvarno momci rade posao kako treba. Edited May 21, 2013 by ShinigаmY Quote
azal Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 mislim da taj njihov bubnjar uopste ne slusa metal. na meet n greet zurci je stalno ubadao njegov ipod i pustao neki indie ili queens of the stone age. evo i neki electronic remix za Foe https://soundcloud.com/hardcockmusic/leprous-foe-hardcockremix#play Quote
Lou Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Moguće je i da mu se ne sluša metal dok odrađuje svirke, ko zna. Dobro zvuči ovaj bendić. Quote
Demon Seed Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 Dobar bendic ovaj Leprous Album je strasan Quote
[Nocturno] Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 mislim da taj njihov bubnjar uopste ne slusa metal. na meet n greet zurci je stalno ubadao njegov ipod i pustao neki indie ili queens of the stone age. evo i neki electronic remix za Foe https://soundcloud.c...dcockremix#play I samo je on uzivao u tim trenucima od svih ljudi u klubu Quote
In The Flesh Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 Nema loše pjesme, definitivno. Ujednačen album, čak ni ta toliko osporavana Salt mi ne smeta. Akcenat je definitivno na atmosferi, mračniji je album od prethodnika, a najbolji djelovi su mi vokalne melodije na Echo i The Valley, kao i fenomenalni refren na The Cloak. Nijesam pa' na guzicu poslije preslušavanja, ali ne vidim da je išta gori od prethodnog, samo drukčiji. Quote
azal Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 jel ima ona bonus pesma "Bury" da se skine? Quote
Night Prowler Posted May 25, 2013 Report Posted May 25, 2013 http://www15.zippyshare.com/v/37904354/file.html Quote
azal Posted May 25, 2013 Report Posted May 25, 2013 hvala! koliko izdivlja bubnjar na ovom refrenu oko 1:45 Quote
Јарослав Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 пошто је све већ речено, само ћу да кажем да је пресјајан албум Quote
azal Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 bas sam nesto citao u vezi tona gitara. ovo sve sto je u dubokom registru kao za osmicu, to su snimali sa sestozicanim bariton gitarama, zato verovatno tako toplo i veliko zvuci, a sviraju uzivo sa osmicama zato sto te bariton gitare ne mogu bas najbolje da drze stim kad su tako nisko nastimovane. Quote
azal Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 zaboravio sam koliko je Bilateral savrsen nakon slusanja ovog novog previse. Quote
Lou Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 Dobar je novi, ali nema oduševljenja kao nakon slušanja Bilaterala, a ni prvenca. Reče to i ITF, valjda. Čini mi se da veliki deo muzike ide oko sjajnih vokalnih deonica, kao da su tu radi potpore, kao da su se neke od pesama gradile isključivo na taj način. bas sam nesto citao u vezi tona gitara. ovo sve sto je u dubokom registru kao za osmicu, to su snimali sa sestozicanim bariton gitarama, zato verovatno tako toplo i veliko zvuci, a sviraju uzivo sa osmicama zato sto te bariton gitare ne mogu bas najbolje da drze stim kad su tako nisko nastimovane. Čekaj, bre, valjda bariton gitare i služe za niske štimove. Koliko su ovde spustili? Quote
azal Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 ovo za vokale je verovatno sto posto tacno. Mislim da je Einer vecinu albuma sam napisao i sve pesme se u sutini svode na njegove harmonije na klavijaturi i vokalu. svaka cas gitaristama sto su uspeli da iskljuce taj gitaroski ego, narocito za prog metal bend, i da sviraju radi pesme a ne gitare. a to sto se tice baritona, ima oni dugu skalu ali ne kao osmica. ako su stimali kao normalnu osmicu (F#) onda je zica verovatno bas "floppy" bila i verovanto se teze i svira i drzi u stimu zbog toga. ali taj floppiness im verovatno dao taj atipican ton za takvu svirku, citaj, ne zvuci kao djent Quote
Recommended Posts