[Nocturno] Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Poslao mi Laza tu pesmu jutros, vec sam pricao sa Einarom. Njegov komentar je bio - "Haha, but it's much kinder and softer " Quote
Baal Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Agent Fresco je vrhunski bend i prošli album je ubica. Quote
obsessed by cruelty Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Ovo je sjajno Skida se Quote
Face Of Melinda Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Agent Fresco me je oduvao... provrtela ga 2x danas, slusace se cele sledece nedelje... I sto kaze Laza jedino Dark Water podseca na Leprous ostalo je sasvim na mestu i u skladu sa svirkom benda Quote
azal Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 Agent Fresco me je oduvao... provrtela ga 2x danas, slusace se cele sledece nedelje... I sto kaze Laza jedino Dark Water podseca na Leprous ostalo je sasvim na mestu i u skladu sa svirkom benda kad poslusas vise od dva puta Dark Waters, nema ni ona mnogo veze sa Leprous. Meni iskreno bolji novi AF od novog Leprousa Quote
In The Flesh Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 Meni malo smeta sto su dosta kratke pjesme, toliko je dobrih stvari da je baš greota što ih nijesu produžili. Da nije toga i meni bi bio bolji. Quote
azal Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 (edited) uff meni to bas do jaja. nema ponavljanja, nema solaza, bas onak srz pesme i to je to traje 3 minuta a nista mi ne fali u pesmi Edited September 28, 2015 by azal Quote
Talvi Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 kratke pesme? nema solaža? I'm in Quote
azal Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 mozda malo previse gej za tebe, ali probaj Quote
Face Of Melinda Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 @Fleshko ali bas ovo sto kaze Laza da ima solaza i nekih tehnickih mambo-jumbo AF ne bi bio to sto jeste, lepota je u jednostavnosti kad poslusas vise od dva puta Dark Waters, nema ni ona mnogo veze sa Leprous. Meni iskreno bolji novi AF od novog Leprousa Ej ima malo vokalnih varijacija koje podsecaju na Leporus pogotovu na novi... Npr u dark Water na pocetku deonica me podseca na The Flood kad kaze "blindfold me as I search... " Inace spot je fazon Restless, izlaze iz vode i tome slicno Meni novi Leprous ipak srcu drazi <3 Ali ajd vrtecu jos AF ove nedelje pa da vidimo sta ce da se iskristalise Gde te je oduvao? Na Island tebra Quote
In The Flesh Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 Dovoljno je ovo tehnicki dobro, veeeoma dobro, nemam ja zamjerke na to. Samo mi smeta sto taman kad me ponese pjesma - prekine se. Quote
bradilko Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 uuu, zanimljiv je ovaj fresco Quote
Face Of Melinda Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 Fresco je divan <3, eto sto ga vise slusam manje mi lici na Leprous, good guy Azal was right Btw ide mi Randevouz point sad na kompu, i moram reci da sam zadovoljna kako zvuci predgrupa Quote
23/16 Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 (edited) Bicu u Utrehtu 18og kada Fresco bude nastupao, ali mi je zena zabranila da ih gledam sam . Edited November 3, 2015 by azal Quote
soul wandering Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 otvorite temu za AF, nema smisla vise Quote
23/16 Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 nemoj si peder idi gledaj Od svih stvari dostupnih u Holandiji, ona najvise brine oko AF koncerta . A realno, mogli su makar do Budimpeste svratiti na turneji. Quote
soul wandering Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 papuco izbacis s iz https Quote
Јарослав Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 2001. godina, slika pred prvu svirku Quote
azal Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 BIG NEWS! On June 4th we'll do a live recording at Rockefeller Music Hall in Oslo! We are now reaching out to you to help us making this project come true! You can support the project here: https://www.indiegogo.com/…/leprous-live-recording-at-rocke… This will be a very special concert with lots of special effects and also special guests on stage, and the recording will result in a live album and DVD. Quote
Recommended Posts