bradilko Posted September 20, 2019 Report Posted September 20, 2019 Lijepo je.Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Quote
Haos sam ja Posted September 20, 2019 Report Posted September 20, 2019 Ova komotno može na evroviziju. Quote
23/16 Posted September 20, 2019 Report Posted September 20, 2019 24 minutes ago, Haos sam ja said: Ova komotno može na evroviziju. Pa da se kolju sa Gildenlowom 🙂 Quote
ShinigamY Posted September 20, 2019 Report Posted September 20, 2019 Leprous - guilty pleasure pop za metalci koji ne zele da priznaju da slusaju pop Quote
23/16 Posted September 20, 2019 Report Posted September 20, 2019 Ladno je svaki clan benda dobio po bar jedan gej momenat u spotu. Quote
azal Posted September 21, 2019 Report Posted September 21, 2019 najgore od svega je sto im je ovo verovatno najbolji spot 😄 Quote
ShinigamY Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 Ova pesma sa Einarom mi je zapravo losija sa njim, kao da mu je glas umixan preglasno u odnosu na ceo bend, nesto sve strci na sve strane, ne uklapa mi se uopste u vibe pesme. Barem prva dva refrena, kasnije u pesmi je nekako prisutniji u harmonijama umesto guest lead vokala i u tim momentima mi bolje zvuci. Kapiram da bi mi pesma mnogo bolje zvucala bez njega. Quote
Face Of Melinda Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 Came here for some AaaAAAAaaaAAAA and I was not disappointed. Meni super ovo 😄 1 Quote
azal Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 slazem se sa Perom, bukvalno mi isto bilo. svaki deo bez Einara je odlican a refren prilicno nikakav 😄 sto je bas cudno jer je lik bog catchy refrena Quote
23/16 Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 Every member of Leprous will be giving lessons on tour as well as Skype lessons if you can't attend any shows. PM if you want the following: - Singing or composition lessons with Einar - Guitar lessons with TorO or Robin - Drum lessons with Baard - Bass lessons with Simen - Cello lessons from Raphael Platio bih Baardu iako ne sviram bubnjeve 🙂 Quote
bradilko Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 https://www62.zippyshare.com/v/TgwHxqm9/file.html nova. još jedno glancanje šlema na einara, pa sad ko voli... dobar završetak, do duše i malo AAAAaaAAAaaAAaAaaAAAAAAaaaaa Quote
23/16 Posted October 11, 2019 Report Posted October 11, 2019 (edited) Na prvo slusanje zvuci bas dobro (osim vokala na kraju koji previse vuku na Lejdi Gaga nana-lala gluposti za moj ukus). Ali sam siguran da cu premotavati prvih nekoliko minuta za par nedelja. Edited October 11, 2019 by 23/16 Quote
Chicken Little 420 Posted October 24, 2019 Report Posted October 24, 2019 https://getmetal.club/165266-leprous-pitfalls-2019.html Quote
23/16 Posted October 25, 2019 Report Posted October 25, 2019 Uh, ovo je bas tesko slusati. Nadam se da ce uspeti da privuku neku novu publiku ovim albumom. Nije ovaj bend vise za mene. Quote
azal Posted October 25, 2019 Report Posted October 25, 2019 prvi utisak je pola pola. Volim sve singlove, posledenje dve su ok na prvu loptu, i ona At the Bottom mi dobra za sad. ali ostale su bas ravne, nekako tapkaju u mestu, nista se ne desava konkretno. razumem da bi glupo bilo da svaka ima neki boom na kraju, ali konkretno taj niz 2,3,4 pesma, slabo me rade. A i opet su tekstovi bas veliki cringe u nekim mestima. sreca pa sam ove nedelje otkrio svoj novi omiljeni bend, DREAM TROLL! 1 2 Quote
In The Flesh Posted October 25, 2019 Report Posted October 25, 2019 Samo Lose Hope. Hit samo takav. I zadnji dio The Sky is Red. Oni singlovi tu i tamo. Ostalo smor 1 Quote
Haos sam ja Posted October 25, 2019 Report Posted October 25, 2019 Ovo meni zvuči kao neki Einar Solberg band gde instrumentalisti tek na momente dobiju prostora da dišu i pokažu šta znaju. Nemam ja ništa protiv pop muzike ako je dobra, ali ovde je očigledna tranziciona faza pa možda na sledećem albumu ako se ovako nastavi dobijemo i prave radio friendly hitiće gde ništa nije bitno osim da refren oduva. Below, Distant Bells, povremeni segmenti sa poslednje i kraj na At the bottom i to je to, što se mene tiče. E da, i not quite there pokušaj hita za Delta city butike sa I lose hope. Ostalo bolje da nisam slušao. Ne pomažu ni tekstovi koje kao da je pisao Jonathan Davis iz Korna. Daleko najslabiji njihov album u dosadašnjoj diskografiji, eto to je. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted October 26, 2019 Report Posted October 26, 2019 zapamtio sam samo outro iz Distant Bells do sad slazem se generalno, dosadan album Quote
azal Posted October 26, 2019 Report Posted October 26, 2019 8 hours ago, Haos sam ja said: Nemam ja ništa protiv pop muzike ako je dobra, ali ovde je očigledna tranziciona faza pa možda na sledećem albumu ako se ovako nastavi dobijemo i prave radio friendly hitiće gde ništa nije bitno osim da refren oduva. Mislim da bi im bio najmanji problem da snime takav album, jer i kad su bili full prog refreni su uvek bili jaki. Ovde ocigledno nesto drugo zele, samo mi nije skroz jasno sta. Quote
Recommended Posts