Jump to content

Recommended Posts

On 5/31/2024 at 5:02 PM, ShinigamY said:

Sta znam, meni je pesma okay iskreno, ali vise ne slusam kao Leprous, vec kao neki pop metal koji je kao lana del rey depra wannabe. Pesma kao pesma kompozitorski je super, nemam sta da kazem, da zivim od muzike i da mogu da radim neke edgy pop pesme, ovako bi zvucalo vrv.

Ne znam, mozda sam bio izrazito nefokusiran, ali trebalo mi je 4 slusanja da shvatim da pesma ima refren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hteli bi da budu Sleep Token a ne mogu, to ih jebe. Poslušaću album kad izađe al ne očekujem ništa dobro i rastegla se priča bezveze o bendu koji je očito prošao svoj umetnički prajm i sad juri samo komercijalni momenat. Moraju takođe da shvate da evrovizijski pop nije ono što prolazi u Americi kao moderan pop. Meni je Port Noir sto puta bolji u tom distorzija pop/rnb maniru jer su simplifikovali sve i idu samo na catchiness a oni su tek komercijalno beznačajni. Leprous ni tamo ni vamo, kao i dalje drže do umetničkog i tehničkog aspekta nešto ali to u stvari odbija publiku koju oni hoće da privuku. Jednom rečju, niđe hita.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plus. Tužna priča ali svakako smo ih se nagledali dok su bili u prajm tajmu. Za Malinu smo pucali u Budimpeštu, prošli put sam ih na Brutalu gledao jer nije bilo ništa drugo u to vreme. Jebu oni lajv i dalje, nema greške tu ali albumski sam suva kurca. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

oni su se vec raspadali tokom snimanja Arrows & Anchors. posle te turneje je manje vise bili gotovo. nisu imali izdavaca, imali ogromne dugove, i kraj. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

meni ova bar malo zanimljiva, ima dobrih ritmickih ideja.

glavni utisak je da su mogli opusteno da izbace gitariste iz benda i ove dve pesme ne bi mnogo drugacije zvucele

Edited by azal
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ne znam da l je do ovog naglog zahlađenja i zasivljenja, ali meni onaj Einar solo album bolji od zadnjeg Leprousa. Ona Twigs mi baš prija, i pesma sa zetom isto solidna. Istina ima momenata koje ne želim više ikad da čujem,. ali nekako za svaki cringe momenat, ili pesmu, ima druga koja ili mi se sviđa, ili bar eto neki kreativni pristup koji mi prija.  A to za Leprous uopšte ne mogu da kažem.

Ovde su opcije ili mi je mega dosadna pesma i vuče se (Sirens, Starlight), ili apsolutno zabibereno nekim bz-bz iritantnim svi-okrenite-kačket momentima koji mi igraju direktno po kičmenom stubu. Najveći offender ona glavna (melodija?) na naslovnoj. Ili pak ona gde vrti "never go alone" u nedogled i zvuči kao outro soundtrack za žnj akcioni film iz 90ih.

U principu, svi znamo da će ovo da prsne kad tad i vratiće se na nešto što zvuči kao "očekivani" Leprous, a onda ćemo opet uglas da kukamo kako zvuče kao nekad, ali uopšte nije dobro i mnogo se ponavljaju, tako da je čabar zapečaćen, i jedina nada su kvalitetnije setliste. I, što će kad tad i ovom da ode malo glas pa neće morati da se bavi AAaaAArlaukanjem uživo, i uz malo nade će možda krenuti malo manje da piše cringe pesme koje zvuče kao da piše ljubavno pismo svom vokalu. Rant over.

 

Edited by Angelystor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...