Јарослав Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Leprous Tomorrow we will launch the first song from our upcoming album "Coal"!! Quote
Captain Spaulding Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Videvši slike sa snimanja spota u rudniku i naziv prvog singla jasno mi je da će nastati novi žanr - Rudarski Metal Quote
azal Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 mislim da ce svakako biti razocarenja dosta, posto ljudi koji su slusali album su rekli da je dosta mracniji i sporiji. kapiram da ce tipicni prog fanovi biti ponajvise razocareni ali jbg, srecnom nema toliko takvih ovde Quote
Lou Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Lu zna kako se cita. Lu zna i ceski. Slovački, chlapec. Quote
Talvi Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 (edited) omot me je podsetio na Edited April 8, 2013 by Talvi Quote
Talvi Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 a ono, lobanja leži, materija u njoj, ne znam, odmah mi pukao omot pred očima kad videh ovaj Quote
Јарослав Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 kapiram da ce tipicni prog fanovi biti ponajvise razocareni ali jbg, srecnom nema toliko takvih ovde Срећа па ни Лепроз није типични прог. Quote
Lou Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 mislim da ce svakako biti razocarenja dosta, posto ljudi koji su slusali album su rekli da je dosta mracniji i sporiji. Meni se baš sviđa takva priča, nadam se da će mi leći album. A svakako će se dobro uklopiti sa Blindead atmosferom uživo. a ono, lobanja leži, materija u njoj, ne znam, odmah mi pukao omot pred očima kad videh ovaj Meni je ovaj Earth jedan od najlepših omota ikada, i pustinjski i džunglast, raskošan - valjda zato nisam doveo u vezu sa ovim koji mi je više u fazonu Alibabe i četrdeset razbojnika ili Indijane Džonsa. Quote
Demon Seed Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Meni je bas dobar ovaj omot, i radujem se mracnome Quote
[Nocturno] Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Meni se ne svidja. Jbg. Ali imam neki osecaj da ce album da bude perverzija. Quote
azal Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 evo pesme http://www.metalhammer.co.uk/news/leprous-premiere-new-track-chronic/ meni neverovatna Quote
Osiris Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 (edited) Sve je super samo bih izbacio ovog Ihsahna, tacno im se pokenjao po pesmi. Edited April 9, 2013 by Osiris Quote
Talvi Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 od 4. minuta pa do kraja ima delova koje bih isekao ili skratio ali generalno je kul, baš se oseti mračniji trip nego na prošlom Quote
[Nocturno] Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Bas kao sto sam i ocekivao. Neka album u celini bude ovakav ja sam prezadovoljan. 1 Quote
Havočka Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Nači ne da želim još Ištvana nego i Ištrijel da dovedu 1 Quote
Face Of Melinda Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Jebeno dobro mislim da sam preslusala nekih 10-ak puta dok sam radila na kompu danas. Uvek podrzavam eksperimentisanje i promene od bendova kao sto je ovaj. Mislim da ce mi se album dopasti ako bude bio u ovom fazonu, ali necu da baksuziram, ceka se album Quote
Vitamin K Experience Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Baš mi se sviđa smer u kome idu. Taj smanjeni Hy nivo a pojačan mrak leži mi savršeno kad su oni u pitanju. 1 Quote
azal Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Govnous KOLIKO DOBRA FORA BURAZ POKIDAO SI REALNO Quote
Recommended Posts