In The Flesh Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Ne mogu da izbijem rif iz glave, nema sanse. Ne sjecam se da sam se tako upecao na prva 4 takta kao na ovoj pjesmi. Umjetnost je napraviti nesto sto je toliko catchy i upakovati u prog stil. Bubnjar samo sto ne pojede onaj set. fenomenalno odradjena pjesma, nema mane. Sto se mene tice, ova stvar>>>> kompletan Coal. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Sto se mene tice, ova stvar>>>> kompletan Coal. i meni isto. totalna pobeda. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Sve ste rekli Pesma mi se svidja, catchy je skroz, taman za najavu albuma. Ovi momci me uvek iznenade smuckali su sve ono sto ih definise kao bend opet je autenticno i dobro. Mada mi se cini kao i sa the Cloak pesmom, koju su prvu izbacili za prosli album... ova pesma je zapravo srednja kategorija u odnosu na ostatak albuma koji nas ceka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 izbacili si dzidzera. rece mi einar na crowbaru da je lik gejmer i da ga cesto nije bilo da se javi mesec dana kad udje u svoj svet warcrafta ili sta kod norveski gejmeri igraju ovih dana i rece da ce malo da cekaju i testiraju ovog novog pre nego sto ga proglase kao stalnog clana Hahahaha, razumem muke gejmerske xD 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 A što Talvi skrobluje ceo novi uredno na lastfm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Sto se mene tice, ova stvar>>>> kompletan Coal. I ovo, a i ne samo što mi je Coal užasna dosada od albuma, ali stvarno odlično ovo vozi. Volim kad me singl natera da poželim da jedva čekam da čujem album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 nemate vi pojma, Coal je fenomenalna albumčina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Kako poverovati Trash metalcu kada kaze da je Coal fenomenalna albumcina? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 (edited) A što Talvi skrobluje ceo novi uredno na lastfm? Ima se može se Edited April 8, 2015 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Meni je Coal na prvih par slusanja bio ok, ali slabo ga u poslednje vreme palim. Bilateral je ipak dosta zanimljiviji album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Ima se može se yumovci lože se. Valja li? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 naravno ova stvar mu dođe direktnija i zaraznija od ostatka albuma, zato ga i otvara verovatno. naravno ima i duž albuma catchy deonica ali je generalno malo mračniji i zatvoreniji i mahom je u mirnom stilu, nema puno sad neke težine, gruvanja, što bi rekao azal više je prog nego metal, ali je pritom mračan baš. Einar kida sa pevanjem standardno, lud dečko Slave mi ponajbolja zasad zbog gitara u drugom delu pesme, ali ima baš masa toga da se čuje, 65 minuta ukupno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Meni je Coal na prvih par slusanja bio ok, ali slabo ga u poslednje vreme palim. Bilateral je ipak dosta zanimljiviji album. Bilateral mozes bilo kad da pustis a za Coal ti treba posebno raspolozenje, tako ja to gledam. Ali su sto se tice kvaliteta jednaki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 i ovaj je sličan Coal-u u tom smislu, traži pažnju definitivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Talvi nam pravi zazubice valley, echo, foe i contaminate me ne skidam sa liste od kada je izasao Coal. Bilateral mi je album koji uvek odvrnem kada hocu da se iskacem ko covek, energican do jaja za razliku od Coal-a, tako da samo raspolozenje definise nijansiranje albuma. Kvalitet je podjednako prisutan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 (edited) Ljudi zaboravljaju Tall Poppy Syndrome...samo da vas podsetim koliko tu awesome pesama ima : Passing, Phantom Pain, Dare You, He Will Kill Again, Tall Poppy Syndrome, White Edited April 8, 2015 by Captain Spaulding 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Tall Poppy Syndrome je meni i dalje najbolji Leprous album, sve pesme su mi catchy, bas onako kako volim, sve ovo posle mi je nit smrdi nit mirise. Taman je heavy koliko treba, kasnije su krenuli sve da se vise gube i sve manje su mi privlacili paznju u kasnijim pesmama na narednim albumima. Ova nova stvar mi je kul, ima pamtljiv refren, jedino sto je intro previse otegnut, samo to je mana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 TPS ima krizu identita, tj, nije jos razvijen njihov identet potpuno po meni, iako ima sjajnih pesama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 TPS>>>>>>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 mhm, i meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Jel neko moze da mi kaze sta je Aeolia? Demo ili zapravo prvi album? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 demo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 demo>sve ostalo 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Vucic>sve ostalo 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 da li je zasita neko ovaj post gore shvatio ozbiljno? U inat minusarima +1 Anyway Aeolia djenje djene, svaki sledeci album ima mesta u mom srcu podjednako <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts