[Nocturno] Posted October 26, 2019 Report Share Posted October 26, 2019 Nije ni njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 26, 2019 Report Share Posted October 26, 2019 10 hours ago, Haos sam ja said: Nemam ja ništa protiv pop muzike ako je dobra, ali ovde je očigledna tranziciona faza pa možda na sledećem albumu ako se ovako nastavi dobijemo i prave radio friendly hitiće gde ništa nije bitno osim da refren oduva. Laughs in Steven Wilson 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 Bas me zanima kakva ce lista biti na turneji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 (edited) "Below" super, "At the Bottom" super, "Foreigner" super i to mislim da je trebala da bude ranije u track order-u da razbije onaj 2-4. pesma metroseksualni niz. "The Sky is Red" je uredna, ostalo previše pati od nekih Einarovih evrovizija nalik kompleksa. Mislim da bi bilo ok da je bila 1-2 više poppy pesme pa da na sledećem odu više u ovaj Disney-friendly fazon, ovako deluje skok prenaglo. Plus veći problem što i kad ide neka konkretnija progština, tipa poslednja, ništa novo u odnosu na poslednji. Borknagar novi šije ovo samo tako. Edited October 29, 2019 by Angelystor 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted November 2, 2019 Report Share Posted November 2, 2019 Below I Lose Hope Acquired Taste The Price Stuck Bonneville From the Flame Mirage The Sky Is Red Encore: Observe the Train Alleviate Distant Bells 3 dobre i 3 lose sa novog. Malo smaraju sa pesmama sa ostalih albuma koje sviraju vec godinama na turnejama, ali verovatno cu ih opet gledati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 2, 2019 Report Share Posted November 2, 2019 Ne može gori bis od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted November 2, 2019 Report Share Posted November 2, 2019 auf steta, novi mi je dosadan a ostatak setliste isto ne previse po mom ukusu, mogli barem jos neku stariju osim AT, bis snoozefest.. gledam ih prekosutra, ako nista bar su predgrupe do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted November 2, 2019 Report Share Posted November 2, 2019 Jedna od predgrupa (PN) im je imho sa duplo manje talenta objasnila ove godine kako se pravi ultra catchy i poppy album koji ima i glavu i rep i hitove, a da ne zvuči jeftino, prazno i diznijevski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 4, 2019 Report Share Posted November 4, 2019 isto rade sa Bonneville sto su radili sa Foe. Super pesme za otvaraje svirke, kao sto otvaraju albume, ali stvarno nemaju smisla da se stavljaju u sred setliste. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted November 7, 2019 Report Share Posted November 7, 2019 Gledao sam ove nove pesme uzivo na yt. Einar ocajno zvuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted November 8, 2019 Report Share Posted November 8, 2019 ja gledao sinoc u Frankfurtu uzivo, smorio se do jaja, bas mi krivo... samo Cloak od starijih, jos mozda 2 sa Congregation, ostalo sve novi i nesto Maline. zato su Ocean i Port Noir sabili, ionako sam vise bio popaljen za njihove nastupe, to sam ispratio iz prvih redova. inace, 5 dobre ribe nije bilo na koncertu 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted November 8, 2019 Report Share Posted November 8, 2019 Da li je bar dobro pevao? Meni ovo sa yt zvuci ocajno, ali kontam da nije isto kada slusas uzivo, a i tek je pocetak turneje. Gledao sam ih pre par godina na istoj turneji u Barseloni i u Beogradu. Dosta bolje je zvucao uzivo ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted November 8, 2019 Report Share Posted November 8, 2019 bre iskreno, meni nije uopste zvucao lose, doduse malo sam i popio do Leprousa, mozda je pred kraj nastupa malo olabavio, ali generalno mi se cinilo da dobro odradjuje posao. evo imam 1 kratak snimak, doduse nije novi album, pa prosudi, od 50. sekunde doduse mozes najvise mene da cujes 🤣🤣 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 29, 2019 Report Share Posted November 29, 2019 Tisina vise govori od hiljadu reci. Kad me prosao inicijalni sok i nije toliko lose, ipak daleko od Maline koja bese album te godine... dakle razocarenje ipak. No videcemo da li je ovo tranzicioni album ili neka anomalija u komplet diskografiji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted November 29, 2019 Report Share Posted November 29, 2019 Evo i ja da se javim nakon što je odležalo. Ovo je apsolutno odvratan album. Nisam to hteo sebi da priznam nakon par prvih slušanja novog albuma vrlo dragog benda al ipak. Toliko nijedan eksperiment ne ide nigde, toliko praznog hoda, toliko mediokritetskih pokušaja da se napravi nešto hitično, a hita ni za lek. Nemam ja problem sa tim što je album mlitav i što nije tvrd i žestok, imam problem sa tim što je ovo subpar pop muzika kojoj nedostaje osnovni element za uspeh pop muzike - hitičnost. Nijedan build up ovde ne vodi tamo gde treba, već u užasnu dosadu. Nadam se da će ovaj album ostati upamćen samo kao crna ovca u diskografiji a ne kao album nakon koga su bespovratno krenuli u ambis. Ovo je jako loše, neinspirativno i nedostojno dosadašnje diskografije. Veoma lejm. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 18, 2019 Report Share Posted December 18, 2019 leprous/shining u beogradu 😄 https://www.facebook.com/events/573254806825413/?notif_t=plan_user_invited¬if_id=1576672472102972 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 kapiram da mrzite coveka, ali evo https://getmetal.club/169719-raphael-weinroth-browne-worlds-within-2020.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 7, 2020 Report Share Posted February 7, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 Poslednjih nekoliko albuma mi nisu losi, ali sve vreme mi se pomalo ne svidja kuda sve to ide. Kulminiralo je time sto nakon prva dva singla nisam ni poslusao Pitfalls. E sad, posto Baarda ne mogu da ne gledam, pogledah ovaj video iznad i pesma baaaas kida, pa sam ipak poslusao i album. "By My Throne" i "The Sky Is Red" su mi toliko dobre da cu pustiti album jos nekoliko puta u celini da vidim kako sve to radi zajedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 12, 2020 Report Share Posted February 12, 2020 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 12, 2020 Report Share Posted February 12, 2020 12 hours ago, Atheist said: Poslednjih nekoliko albuma mi nisu losi, ali sve vreme mi se pomalo ne svidja kuda sve to ide. Kulminiralo je time sto nakon prva dva singla nisam ni poslusao Pitfalls. E sad, posto Baarda ne mogu da ne gledam, pogledah ovaj video iznad i pesma baaaas kida, pa sam ipak poslusao i album. "By My Throne" i "The Sky Is Red" su mi toliko dobre da cu pustiti album jos nekoliko puta u celini da vidim kako sve to radi zajedno. obrati paznju na At the Bottom, ona mi je najbolja i mozda jedina sa albuma koju bih stavio na neki Leprous best of. The Sky is Red je dobra, ali nekako imam osecaj da su snimili tu pesmu vec minimum triput. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted February 12, 2020 Report Share Posted February 12, 2020 Kako bi izgledao tvoj best of? Ti si ipak najveći fan... Bio 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 13, 2020 Report Share Posted February 13, 2020 Passing He Will Kill Again Forced Entry Mb. Indifferentia Acquired Taste Cryptogenic Desires The Valley Echo The Price Slave Moon Stuck Leashes Mirage The Weight of Disaster At the Bottom recimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 gospodari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 (edited) - Edited February 28, 2020 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts