Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Ovo mi je jedno od (retkih) iznenadjenja prosle godine. Bas sam bio neupoznat sa bendom i nista neocekivah od albuma, a podosta dobijeno bogme. Cak i neki (nepotrebno) agresivni moment,i koji su mi smetali na neka prva slusanja, su mi se 'stopili' sa overall vrlo pozitivnim utiskom. I u pogledu muzike i vokala vrlo raznovrstan i zanimljiv album, pravi primer kako napraviti album od jednog casa, a da se ne cini da tol'ko traje...i da ne gledas kol'ko je ostalo do kraja.

"Thorn" glavni favorit.

Posted

Одлична је Thorn. Баш фин рефрен има. ^_^

Cak i neki (nepotrebno) agresivni moment

Ух, за ово се никако не слажем. Баш ти неки агресивни моменти доприносе квалитету албума. Онако, кад ти рифчина и јаки вокали експлодирају право у ушима... :rockdevil:

Posted

Скинуо други албум и управо га слушам. И жалим како нисам раније чуо за овај бенд. Одлично је. :rockdevil:

Сад ћу и први да приставим на скидање.

Posted

Ti nisi ispratio kada su bili predgrupa za Therion?

Јел ти мене...? :haha:

Шалим се, рекох већ једном приликом да нисам био на концерту, јер не слушам Therion, а тада нисам знао за Leprous и ето...

• Upvote 1
Posted

trebao si iskusno kao ja da dodjes na predgrupe. therion u beogradu i headliner na progpoweru i uspeo sam sveukupno manje od 35 sekundi da ih gledam. :pivopije:

Posted

А јебига, ето, псујем себе што раније не чух овај дивни бенд. :sad:

Pih, ne slušaš Therion, koji si čovek.

Само демосе. :rockdevil:

А ти, не слушаш Хеви, који си човек. :P