azal Posted June 5 Report Share Posted June 5 ne mozes bas da uporedis njih i evergrey jer su min 10 god mladji, nisu iz te 90s prog kult scene. Leprous su high speed internet prog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 5 Report Share Posted June 5 On 5/31/2024 at 5:02 PM, ShinigamY said: Sta znam, meni je pesma okay iskreno, ali vise ne slusam kao Leprous, vec kao neki pop metal koji je kao lana del rey depra wannabe. Pesma kao pesma kompozitorski je super, nemam sta da kazem, da zivim od muzike i da mogu da radim neke edgy pop pesme, ovako bi zvucalo vrv. Ne znam, mozda sam bio izrazito nefokusiran, ali trebalo mi je 4 slusanja da shvatim da pesma ima refren. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 5 Report Share Posted June 5 pa jedino je bitna ona “it’s all because of you” linija. to plus onaj riff sto zvuci kao neki brostep iz 2012, ima da gori pesma uzivo sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 5 Report Share Posted June 5 Hteli bi da budu Sleep Token a ne mogu, to ih jebe. Poslušaću album kad izađe al ne očekujem ništa dobro i rastegla se priča bezveze o bendu koji je očito prošao svoj umetnički prajm i sad juri samo komercijalni momenat. Moraju takođe da shvate da evrovizijski pop nije ono što prolazi u Americi kao moderan pop. Meni je Port Noir sto puta bolji u tom distorzija pop/rnb maniru jer su simplifikovali sve i idu samo na catchiness a oni su tek komercijalno beznačajni. Leprous ni tamo ni vamo, kao i dalje drže do umetničkog i tehničkog aspekta nešto ali to u stvari odbija publiku koju oni hoće da privuku. Jednom rečju, niđe hita. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 5 Report Share Posted June 5 Plus. Tužna priča ali svakako smo ih se nagledali dok su bili u prajm tajmu. Za Malinu smo pucali u Budimpeštu, prošli put sam ih na Brutalu gledao jer nije bilo ništa drugo u to vreme. Jebu oni lajv i dalje, nema greške tu ali albumski sam suva kurca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 7 Report Share Posted June 7 kako bi Fair To Midland lomili danas sve ovo 💔 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 7 Report Share Posted June 7 realno. nije im niko od ovih pop progera ni do kolena. klasa idalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 7 Report Share Posted June 7 Meni nije jasno ni kako nisu bili veći dok su bili živi jer je skroz prijemčiva muzika i standardna struktura pesama. Agent Fresco i Meer su meni isto top topova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 7 Report Share Posted June 7 oni su se vec raspadali tokom snimanja Arrows & Anchors. posle te turneje je manje vise bili gotovo. nisu imali izdavaca, imali ogromne dugove, i kraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted June 9 Report Share Posted June 9 On 6/5/2024 at 6:01 PM, Haos sam ja said: a oni su tek komercijalno beznačajni. i dalje mi nije jasno zašto nisu veći... dal slaba promocija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 29 Report Share Posted June 29 Evo još jedna za pozitivce 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 29 Report Share Posted June 29 (edited) meni ova bar malo zanimljiva, ima dobrih ritmickih ideja. glavni utisak je da su mogli opusteno da izbace gitariste iz benda i ove dve pesme ne bi mnogo drugacije zvucele Edited June 29 by azal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted July 1 Report Share Posted July 1 Ja mislim da je krajnje vreme da se ovo izbaci iz progressive metal sekcije i premesti u rok ili pop. Neko će pomisliti da je ovo metal. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 1 Report Share Posted July 1 Dobro, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted July 1 Report Share Posted July 1 Blagodarim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted August 14 Report Share Posted August 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 15 Report Share Posted August 15 Konačno jedna pesma koja mi se sviđa, nešto najzanimljivije što su izbacili još od Maline Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted August 15 Report Share Posted August 15 Refren nije los, ovo pre toga je krs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 15 Report Share Posted August 15 meni obrnuto. nije mi ni pocetak sjajan ali je intersantniji od kraja, koji mi neko providno foliranje da su idalje metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted August 15 Report Share Posted August 15 Ima i toga. Kod mene izgleda čak i foliranje prolazi. Bas nisam fan ove poslednje faze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted August 30 Report Share Posted August 30 Na prvo slusanje jos jedan album za zaborav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 30 Report Share Posted August 30 odvratan album. jedva sam preslusao i sve su gore pesme bile sto sam duze slusao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 30 Report Share Posted August 30 Nažalost da, jednom sam preslušao ali uopšte ne miriše na dobro. Otprilike treba da se mole da budu predgrupa Sleep Tokenu s ovim albumom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted August 31 Report Share Posted August 31 Meni je ovo bolje od prethodnog, a verovatno i onog pre toga. Slusace se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 12 Report Share Posted September 12 (edited) Ne znam da l je do ovog naglog zahlađenja i zasivljenja, ali meni onaj Einar solo album bolji od zadnjeg Leprousa. Ona Twigs mi baš prija, i pesma sa zetom isto solidna. Istina ima momenata koje ne želim više ikad da čujem,. ali nekako za svaki cringe momenat, ili pesmu, ima druga koja ili mi se sviđa, ili bar eto neki kreativni pristup koji mi prija. A to za Leprous uopšte ne mogu da kažem. Ovde su opcije ili mi je mega dosadna pesma i vuče se (Sirens, Starlight), ili apsolutno zabibereno nekim bz-bz iritantnim svi-okrenite-kačket momentima koji mi igraju direktno po kičmenom stubu. Najveći offender ona glavna (melodija?) na naslovnoj. Ili pak ona gde vrti "never go alone" u nedogled i zvuči kao outro soundtrack za žnj akcioni film iz 90ih. U principu, svi znamo da će ovo da prsne kad tad i vratiće se na nešto što zvuči kao "očekivani" Leprous, a onda ćemo opet uglas da kukamo kako zvuče kao nekad, ali uopšte nije dobro i mnogo se ponavljaju, tako da je čabar zapečaćen, i jedina nada su kvalitetnije setliste. I, što će kad tad i ovom da ode malo glas pa neće morati da se bavi AAaaAArlaukanjem uživo, i uz malo nade će možda krenuti malo manje da piše cringe pesme koje zvuče kao da piše ljubavno pismo svom vokalu. Rant over. Edited September 12 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts