23/16 Posted September 12 Report Share Posted September 12 Zanimljivo, meni Starlight ubedljivo najbolja pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 12 Report Share Posted September 12 4 hours ago, Angelystor said: Ne znam da l je do ovog naglog zahlađenja i zasivljenja, ali meni onaj Einar solo album bolji od zadnjeg Leprousa. Ona Twigs mi baš prija, i pesma sa zetom isto solidna. Istina ima momenata koje ne želim više ikad da čujem,. ali nekako za svaki cringe momenat, ili pesmu, ima druga koja ili mi se sviđa, ili bar eto neki kreativni pristup koji mi prija. A to za Leprous uopšte ne mogu da kažem. Ovde su opcije ili mi je mega dosadna pesma i vuče se (Sirens, Starlight), ili apsolutno zabibereno nekim bz-bz iritantnim svi-okrenite-kačket momentima koji mi igraju direktno po kičmenom stubu. Najveći offender ona glavna (melodija?) na naslovnoj. Ili pak ona gde vrti "never go alone" u nedogled i zvuči kao outro soundtrack za žnj akcioni film iz 90ih. U principu, svi znamo da će ovo da prsne kad tad i vratiće se na nešto što zvuči kao "očekivani" Leprous, a onda ćemo opet uglas da kukamo kako zvuče kao nekad, ali uopšte nije dobro i mnogo se ponavljaju, tako da je čabar zapečaćen, i jedina nada su kvalitetnije setliste. I, što će kad tad i ovom da ode malo glas pa neće morati da se bavi AAaaAArlaukanjem uživo, i uz malo nade će možda krenuti malo manje da piše cringe pesme koje zvuče kao da piše ljubavno pismo svom vokalu. Rant over. nece ovo uskoro stati. popularniji su nego ikad, u nama je problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 12 Report Share Posted September 12 Poslednji put smo čuli White u Gun klubu Prošlo je od tada 11 godina skoro Boba mi dao kartu nisam dinara u džepu imala Najdraži poluokup polujumetala Kad je lepruz ošo u kurac i mi isto Sad smo oni likovi koji kunu se u mejdene 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted September 13 Report Share Posted September 13 Leproz Einar sa dredovima > Leproz debeli kratkokosi emo Einar (ocigledno ga ova nasa ujebala u neku emo fazu). 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted September 13 Report Share Posted September 13 leprozne odavno ne slusam... nije da imam vremena da slusam mjuzu lejtli, ali za bend koji sam do jaja gotivila nemam zelju ni da cujem novo, na osnovu par stvari ovih par godina unazad... ja se rastala sa ovim bendom jos od maline, ostalo mi je bas tesko bilo slusljivo... citam vase komentare i u fazonu da li da prekinem Leszek-a Mozdzera i poslusam novo sranje i u fazonu not worth it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 13 Report Share Posted September 13 Merge-ujte temu sa Smrti poznatih ličnosti 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 15 Report Share Posted September 15 Nije gori od prošla dva, i to je nešto, mada pola albuma su užasno dosadne pesme - my specter, i hear the sirens, self satisfied lullaby (koja bi bila i idealan naslov za album a možda i za ceo bend u poslednje vreme). Ima i nekih ok delova koji mi prijaju (like a sunken ship, limbo, faceless def najbolji kombo na albumu) ali def za mene ostaju u glibu u koji su upali sa pitfalls i nema pomeranja. Čak mi deluje i da su Baarda uštrojili više nego ikad. Al kad krene da vrti "never go alone" u nedogled kao da je neka vrhunska filozofska misao, treba taj deo pregurati posebno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 25 Report Share Posted September 25 Kome je ok ova poslednja Leprous faza može da proba novi Kingcrow album, slična priča. Manje talentovan bend (pre svega vokal i bubnjar) ali prijatnije za slušanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts