Јарослав Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Само док је олд скул. А не ту неки atmo/funeral/death чудеса. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Loch Vostok je te veceri razbucao i therion i leprous FTW!! 1 Quote
Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 trebao si iskusno kao ja da dodjes na predgrupe. therion u beogradu i headliner na progpoweru i uspeo sam sveukupno manje od 35 sekundi da ih gledam. Nije ti to baš za pohvalu Quote
azal Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 da sam hteo na cirkus da odem isao bih na one kineze sto skacu preko zivotinja i sranja a ne debele pevacice, sesire i jeftini sympho metal Quote
azal Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 pa da, samo bendovi koji izgledaju kao automehanicari na bini Quote
Havočka Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Od kad moderatorima kalendara ne mogu da se lupaju minusi? 1 Quote
Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 da sam hteo na cirkus da odem isao bih na one kineze sto skacu preko zivotinja i sranja a ne debele pevacice, sesire i jeftini sympho metal Ako je Therion jeftin ko je onda skup... no 'ajde, your loss Quote
Lou Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 (edited) Od kad moderatorima kalendara ne mogu da se lupaju minusi? Od kad sam moderator na svirkama, samo su mi ostala zelena slova. Edited January 18, 2012 by Lou Quote
Havočka Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Dugujes mi par novih cipela za to. 1 Quote
Lou Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Plaćam nekom drugom. Pojavi se sutra u Studenjaku, možda dobiješ pivo. Quote
azal Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Ako je Therion jeftin ko je onda skup... no 'ajde, your loss pricam o muzici, koja je uvek bila prejeftina sto se tice samih kompozicija, mozda je ranije neka sarma postajala kad su bili naivni, ali sad izgleda i zvuci smesno. to je ta najgora kombinacija, kad je nesto prosto i prepotentno u isto vreme. rhapsody su za njih izmislili svu klasicnu muziku sveta. Quote
Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Kako hoćeš, ne bih se složio ni najmanje. Quote
ShinigamY Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 rhapsody su za njih izmislili svu klasicnu muziku sveta. Rhapsody su izmislili klasicnu muziku i simfonije za sve bendove, nema poredjenja sa njima. A sto se tice Leprous, prijatno sam se iznenadio kada su poceli da prase pre Theriona. Nakon veoma loseg zvuka Loch Vostok-a (bend je do jaja, ali je tonac sjebo nesto zesce, nisam cuo nista kako treba...), prijatno su digli masu. Quote
Јарослав Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Soul dobija više od piva. Зар ниси сутра са мном? Quote
soul wandering Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Ma misli na lak za nokte 1 Quote
azal Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Kako hoćeš, ne bih se složio ni najmanje. sranje je kad si ovako neraspolozen Quote
Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 sranje je kad si ovako neraspolozen Pa šta ću, ne možemo se pregoniti kad ni jedan drugog nećemo ubediti ni u šta, bolje da mirno koegzistiramo Moze i disk, ne bunim se E aj vas dvoje, oćete da vam otvorim temu za muvanje? NE MORATE PO SVAKOJ Quote
Recommended Posts