Divlji Tigar Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 (edited) Tema o crtaćima. Ja obožavam one stare crtaće sa RTB sinhronizacijom. "Nindža Kornjače" su mi omiljeni crtani film. Edited July 7, 2009 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Ja mislim da su se vremena promenila. Sada su neki drugi crtaći u modi. Bilo bi zanimljivo da to i TV programska šema isprati. Zamislite program gde će ići Salad Fingers uoči TV Dnevnika deci za laku noć. Ili South Park u dečjem programu nedeljom prepodne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Da,ali South Park uopšte nije bio namenjen deci kada je nastao. A sad to što se nama deci sviđaju takve boleštine,to je druga stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Slušaj mali, trči i reci Ser Žiletu da se vrati kući. Sigurna sam da to možeš. Ćaao! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Da je ser Žile zguzio aždaju, to bi već bilo nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Ne vredi, ne vredi, recite im da se raziđu, ne mogu, ne mogu!! Treba biti ljut da bi se bljuvala vatra! Ja se ni na kog ne ljutim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 ono volim da gledam crtace South Park,Family Guy,American Dad,Futurama,Metalocalypse to su ovako neki malo ozbiljniji crtaci :) a kada sam bio mali voleo sam par nekih crtaca sa Kartn Netvorka a ovi novi crtaci sto se izdaju su totalno glupi vise i ne vredi gledati te budjave crtace koje sada pustaju na KN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Ranije sam gledao dosta Cartoon Network dok su bili dobri, znaci Courage Cowardly Dog, Scooby, Ed, Eddn Eddy ... Ovi novi su teski krs. Od sinhronizovanih sam kao klinac najvise voleo kornjace i alfreda kvaka. Mnogo vise mi leze ove FOX animirane serije, i sa Comedy Centrala (FG, SP, Simpsonovi, Drawn Together itd.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Tema o crtaćima. Ja obožavam one stare crtaće sa RTB sinhronizacijom. "Nindža Kornjače" su mi omiljeni crtani film. Sad pustaju neke nove Nindza kornjace na Hepiju valjda. 'Ocu one stare, prave. Grrrrrrrrr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Ja imam svih 65 epizoda koliko je RTB sinhronizovao na divxu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 (edited) Што се тиче цртаних, време се мери пре и после овога: Једноставно га обожавам. Од осталих, поменуо бих Нинџа Корњаче (наравно, стара синхронизација), Хи-мен, Трансформерси (стари), Роботек (одгледах прву сеѕону пре неких месец дана), Евокси, Блуфонци, ... Рен и Стимпи + Сунђер Боб = + Edited July 7, 2009 by Tano Cariddi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Ja imam svih 65 epizoda koliko je RTB sinhronizovao na divxu. AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Ranije sam gledao dosta Cartoon Network dok su bili dobri, znaci Courage Cowardly Dog, Scooby, Ed, Eddn Eddy ... Ovi novi su teski krs. Od sinhronizovanih sam kao klinac najvise voleo kornjace i alfreda kvaka. Mnogo vise mi leze ove FOX animirane serije, i sa Comedy Centrala (FG, SP, Simpsonovi, Drawn Together itd.) Nisu ni ti sa Cartoon Networka losi. Umoje vreme su bili crtaci 10 puta bolji od tih. Bomboncici, Space Ghoust, Top Cat, Two stupid dogs, Cow and chicken, Vockice, Power Puff girls (ali ne ove kao danas nego mnogo bolje kada se stalno bore protiv nekog ludog majmuna), Magarac Serif (Kvikstrou Megrou legendarni), Yogi Bear, The Flinstones, The Jetsons, Stop The Pidgeon i mnogi drugi kojih sad ne mogu da se setim. Steta sto ih ne pustaju sada. Bolje je i da ih repriziraju milion puta nego ova sranja sad, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Realno, "Porodica Kremenko" je najbolji crtani u istoriji univerzuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Slušaj mali, trči i reci Ser Žiletu da se vrati kući. Sigurna sam da to možeš. Ćaao! jedan od najboljih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 transformersi i nindza kornjace...naravno,iz 90ih...ove nove epizode koriste kao metod mucenja u gvantanamu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 11, 2009 Author Report Share Posted July 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MKae56lj6mI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twisted_Sister Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 E baš moram naći te Transformerse xD Ne znam, ja gledam Sunđer Boba i Ren i Stimpija. Shrek i Hercules su kult xP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 transformersi i nindza kornjace...naravno,iz 90ih...ove nove epizode koriste kao metod mucenja u gvantanamu... I Transformersi i Kornjače su iz osamdesetih. No obe nove verzije i taj neki NU style je totalno užasan. Uopšte današnji crtaći su dno. Ti na današnje nasilje u crtaćima ni ne možeš da se nasmeješ. Sve je bljutavno i preozbiljno. Mislim, i GIJOE, Robotech, Dino Riders, Cadillac and Dinosaurus...su bili kao ozbiljni crtaći, ali opet je i crtež i sama priča bila mnogo jača nego što je u masi današnjih crtaća. S druge strane, pustiš Tom & Jerry-ja, koji su puni nasilja, ali umreš od smeha, i sve je puno ekstra fazona, kao i Duško i co. Drugo, nekad je sinhronizacija bila zaista vrhunska, ponajviše što su i pokojni Bačić, i Nikola Simić, Đuza non stop improvizovali dijaloge i fore, a danas se sve svodi na puki prevod bez ikakve mašte i zanimljivosti...Jebeš današnje crtaće, čist trash. Se seća neko ''Pirata Mračnih Voda''? ekstra Hanna/Barbara crtać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Gledao kad su prikazivali kod nas, 1993. Sad imam sve epizode na disku, uključujući i one koje kod nas nisu prikazivali. Serija je ostala nedovršena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Што се тиче цртаних, време се мери пре и после овога: Једноставно га обожавам. Jao, koji je ovo kult!!!!!!!!!! `90. mi je cale kupio ovaj crtac na VHS-u, odgledala sam ga milion puta, ima i drugi deo-"Carobnjakov sesir"....super je! Zivele `80-te i njihovi produkti. Stari crtaci su najbolji, ovi novi su katastrofa...em je ruzna animacija, em su skroz debilni.Moje misljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Se seća neko ''Pirata Mračnih Voda''? ekstra Hanna/Barbara crtać. Naravno, imam kompletnu seriju. Tj, sve sto je snimljeno, posto sama prica zapravo nikada nije ni dovrsena. Nego: I, da, obozavao sam "Talicnog Toma" kao klinac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Talični je kult(strip je naravno još veći kult,jedan od najboljih belgijskih ikada). Inače,k'o nije gledao Zekana Bakija(Bucky O'Hare)taj ne zna šta je valjan crtać! Ima i jedan od najboljih intro ikad! Uh,kada bih našao negde sa domaćom sinhronizacijom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts