+GoThDOLL+ Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 tri bambija za tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 'El može četiri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Razumljivo je što svi kukate na Koralinu...to nije film za decu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunessence Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Како нико не помиње мог омиљеног грофа Паткулу? Илити, Count Duckula, у оригиналу. Како сам волела тог патка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Како нико не помиње мог омиљеног грофа Паткулу? Илити, Count Duckula, у оригиналу. Како сам волела тог патка! Gde se toga seti. Odličan crtać, inače, radio ga je Mark Hall, koji stoji iza isto tako super crtaća poput Danger Mousa i Fantomcat-a, inače kod nas preveden kao Fantom Macan. I kultni ''Wind in the willows'' sa stop-motion animacijom (Iako je za mene uvek bio ostao Rankinov ''wind in the willows'' najbolji, i ovo je za svu pohvalu). A kad već pominjemo te old-skul crtiće, Denver the last Dinosaur je bio kul, i Ghost Bausters uz Fat Alberta koji je vodio Bil Kozbi....kad pomislim kako su to dobri crtaći bili, crtež, ručni kolor, ma sve...a ne ovo danas. I Alf je imao crtać, i to je bilo skroz okej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orochi Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) Moj omiljen i crtani i uvek ce biti! Let zmajeva Cesto su ga pustali, sada nista Pustali su skoro poslednji jednorog, ali taj crtani nije mi tolko drag kolko ovaj Edited July 21, 2009 by Orochi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Moj omiljen i crtani i uvek ce biti! Let zmajeva Cesto su ga pustali, sada nista Pustali su skoro poslednji jednorog, ali taj crtani nije mi tolko drag kolko ovaj Rankinov crtać. Sreća pa nisi gledala ''Return Of the King'' koji je rađen kao Bakshijev nikad objavljeni nastavak ''Gospodara Prstenova'', i užasno je...najlošiji rad u njegovoj produkciji. Poneka kul pesmica ga vadi, ostalo je skaradno. http://www.youtube.com/watch?v=SrjmFNhsKT8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Denver the last Dinosaur je bio kul Auuuu, to je bilo dobro! A jel' se seca neko iz Vojvodine "Graskograda", mozda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Ja se sećam, iako nisam iz Vojvodine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rxVE2ql3zq4 http://www.youtube.com/watch?v=Of2_YpMoSYM http://www.youtube.com/watch?v=NvPGbb4fc4Y...feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Moj omiljeni crtac iz detinjstva. Doduse, bio je titlovan, no sad mogu da ga gledam i bez prevoda. http://www.youtube.com/watch?v=bPgBSPJppO8...feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunzeMetal Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Super su bili i Talicni Tom(stara sinhronizacija) i Alfred Dzonatan Kvak. Je l' se neko mozda seca Inspektor Gedzeta,pustali su ga na Politici? Taj crtani je bio isto odlican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Moj omiljen i crtani i uvek ce biti! Let zmajeva Cesto su ga pustali, sada nista Pustali su skoro poslednji jednorog, ali taj crtani nije mi tolko drag kolko ovaj I moj omiljeni imam ga na disku, ali snimak sa tv-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 ovo se ne zaboravlja http://www.youtube.com/watch?v=I-zA16E-_NY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Je l' se seća neko ovog kultnog crtaća, stariji je od Deep Purple-a, ali davao se kod nas 1989/90... na trećem kanalu, u okviru super channela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) po traileru vidim da su dosta nekih novih stvari ubacili sto nema u knjizi? Ti kao da prvi put shvataš da ekranizovan film uglavnom nema veze sa knjigom Šalim se, ali koji je to film zadržao sve elemente knjige po kojoj je rađen? Sjećam se kako sam bila razočarana "Rekvijemom za snove", jer je meni onaj crnac koji ima govornu manu (m-m-m-uca) bio sjajno opisan u knjizi. Ne shvatam poentu zašto su baš to odlučili da izbace kad je vrlo glumljivo, no 'ajde, šta sad... Mislim da je svakako velik i bitan dio knjige prosto zaboravljen. Ista stvar i za "Parfem" i tako dalje... Razumljivo je što svi kukate na Koralinu...to nije film za decu. Eto, da se neko složi sa mnom. Na filmovi i preporuke upravo sam isto rekla. E sad, stoji da to u osnovi jeste knjiga za djecu (koja je dobila Bram Stoker Award ), on je pisao knjigu za svoje ćerke, kako reče matatrta, ali s druge strane, meni to nije toliko bitno, jer to neće opravdati što će moje dijete izaći istraumirano iz bioskopa Istina, upravo sam se vratila sa 3d projekcije (2. put već gledam Coraline) i neka djeca su bila vidno uplašena, neka majka je počela da zvoca kako njeno dijete neće gledati takav film i pritom su stvarali bezrazložnu galamu (ja zaista nisam čula, ali drugarica koja je bila 2 sjedišta od mene mi ovo priča) ... Budi pametna, pa izguglaj unaprijed da vidiš šta te/vas čeka. Edited July 21, 2009 by Kokopelli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) @vladimir-jasta! subotom politika,nedeljom 3k.tu sam prvi put gledao sablju i voltrona (mnogo bolji). al smo matori... Edited July 21, 2009 by salebghouse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Ti kao da prvi put shvataš da ekranizovan film uglavnom nema veze sa knjigom Šalim se, ali koji je to film zadržao sve elemente knjige po kojoj je rađen? Sjećam se kako sam bila razočarana "Rekvijemom za snove", jer je meni onaj crnac koji ima govornu manu (m-m-m-uca) bio sjajno opisan u knjizi. Ne shvatam poentu zašto su baš to odlučili da izbace kad je vrlo glumljivo, no 'ajde, šta sad... Mislim da je svakako velik i bitan dio knjige prosto zaboravljen. Ista stvar i za "Parfem" i tako dalje... Eto, da se neko složi sa mnom. Na filmovi i preporuke upravo sam isto rekla. E sad, stoji da to u osnovi jeste knjiga za djecu (koja je dobila Bram Stoker Award ), on je pisao knjigu za svoje ćerke, kako reče matatrta, ali s druge strane, meni to nije toliko bitno, jer to neće opravdati što će moje dijete izaći istraumirano iz bioskopa Istina, upravo sam se vratila sa 3d projekcije (2. put već gledam Coraline) i neka djeca su bila vidno uplašena, neka majka je počela da zvoca kako njeno dijete neće gledati takav film i pritom su stvarali bezrazložnu galamu (ja zaista nisam čula, ali drugarica koja je bila 2 sjedišta od mene mi ovo priča) ... Budi pametna, pa izguglaj unaprijed da vidiš šta te/vas čeka. Ista priča je bila i sa Bakshijevim Gospodarom Prstenova ili Fritz the Cat-om...to uopšte nisu bili crtaći za decu, ali što je najgore, puštani su nekad u udarno vreme...)) Nego, da neko ne zna možda kako se tačno zvao crtać, crtan je u sličnom maniru kao gospodar prstenova, ali se radilo o sumraku bogova i rađene je u maniru mjuzikla/opera...star je crtać. @salebghouse Matori jašta, al' bar smo znali šta su CRTANI filmovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost of Perdition Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Omiljeni su mi stari Looney Tunes... A dosta crtaca nabrojanih u prethodnim postovima (posebno onih sa starim sinhronizacijama) ima na sajtu www.crtaci.info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Jel' ima neko od Teenage Mutant Ninja Turtles 3,4,5,6,7,8,9 i 10 sezonu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Jel' ima neko od Teenage Mutant Ninja Turtles 3,4,5,6,7,8,9 i 10 sezonu ? Danas su tmnt širok pojam, na koju generaciju misliš? 1987,1990, ili 2000? Ja kad drugara imam prve cikluse, ali to je toliko loš rip da je teško za gledati kao i transformersi, koji staju na dva dvd-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Danas su tmnt širok pojam, na koju generaciju misliš? 1987,1990, ili 2000? Ja kad drugara imam prve cikluse, ali to je toliko loš rip da je teško za gledati kao i transformersi, koji staju na dva dvd-a. Obuhvataju period od 1989-e do 1996. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 @vladimir-jasta! subotom politika,nedeljom 3k.tu sam prvi put gledao sablju i voltrona (mnogo bolji). al smo matori... Sta matori? Pa i ja se toga secam, odbijam da priznam da sam matora! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Sta matori? Pa i ja se toga secam, odbijam da priznam da sam matora! Kako ne matori, pa to je bilo 1990/91...tek kad se rat malo smirio, '94-95 su na ns plusu ponovo davali sablju i voltrona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Ja sam ih gledao u tom prvom cugu... Dakle, i ja sam u tom vasem geronto klubu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts