Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Death note....

Samo..., kako da ubacim sliku sa mog kompa?

They can`t stop us, let them try...

For Heavy Metal we will die!

Edited by Angelus
Posted (edited)

Za mene su Robotch i Saint Seiya najjače anime svih vremena. Fenomenalni serijali, jasan koncept, filmski kadrovi, neponovljiva muzika...remek dela u tv formatu.

Brazilska Angra je na početku karijere na svirkama izvodila otvarajuću pesmu ovog crtaća. :D

Jao matori!!! Pa kako si samo znao da poslednjih dana razmisljam o tom crtacu (Roboteku) ali nisam mogao da se setim imena. Bio je to stvarno jedan od najboljih crtaca ikad. Hvala puno!!!  :pivopije:

Edited by HEFEST
Posted (edited)

click na:

reply, pa opazi ikonicu sa slikom, pa clickni ikonicu, pa kad the prompt-ne, paste-uj link sa photobucketa.

ili sam otkucaj

[img=link na sliku] 

.

Edited by feyd
Posted

Ja se secam neke pesmice Mio, Mau, Mio, Mau, la la lalalala...

:haha:

Mada mislim da su te mackice bile od plastelina onako, a ne lutkice. Cesto mi padne na pamet to i krenem da pevusim pa me svi gledaju belo :D

Ne znam dal na to mislis?

Posted (edited)

Hahah to je bilo genijalno. "O zasto nemas cetiri nogeeeee? Cetiri nogeeee?" :haha:

Pre nekih godinu dana su ponovo prikazivali na TV Vojvodini. Dok sam gledala mama usla u sobu i slozila facu u fazonu "je l' tebi dobro?", posto sam se valjala kad su oni misevi poceli da pevaju. Kako se zove ta emisija? :D

Edited by Night's Blood
Posted (edited)

@Tanya: Ne, ne, Mio i Mao su one dve macke od plastelina, crvena i bela, i njih sam obozavao. :D A "Mackici" su bili lutkarska serija sa neke dve-tri macke i jednim psom, svi su ziveli u jednoj kuci a pas je isao u skolu pa su ove stalno bile ljubomorne zbog toga. Secam se cak da se njegov drug iz skole koji je sve znao (ali se nikada nije pojavljivao) zvao Evgenije. :D

Kako se zove ta emisija? :D

Lutkomendija. :da: Ja sam najvise voleo Lisca Pisca i onog Arapina koji je stalno vikao: "Hocu kuci!!!". :haha:

Edited by Talvi
Posted

Robotek, Voltron i Saber Rider - sveto trojstvo svacijeg detinjstva.

Robotek-Droidi-Evoksi

Triton-Voltron-Saber Rider

to su bila sveta trojstva NS Plusa nekad.:)

uz dodatak Kremenkovih, sa najjačom NS sinhronizacijom.

btw. Nikad nisam saznao kako su izgledali Emil Kurcinak i onaj matori lik što je pozajmljivao glas u Tarzanu, Moris Levi. :D