мать Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 bacila sam pogled na neke crtace na Hepi tv u pauzi izmedju 2 dana Exita, ono je tako odvratno da nemam reci.. dizni/pixar crtaci su zakon. jedva cekam da izadje Up! bas me zanima kakav ce da bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Au jbt. Koji fles. A je l' se stvarno zvao Rakuni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Ja sam odrastao na crtaćima poput Tarzan Sport Billy Looney Tunes Mikijeva Radionica Snorkijevci Gijoe Triton Saber Rider Pirates of the Dark Waters TMNT Voltron Dino Riders Snorkijevci Bombončići Transformers Masters of the Univers Groovy Goolies Hanna/Barbara crtaći Knights Of Zodiac... Oči su mi ispadale, kad je na TV Politika išlo vikendom ono sa Diznijevim maratnom, posle hitić nedelje...sa Srećkom... :) :) Bio je i neki ''Children Channel'' gde je išao futuristički He-Man, Jonny Quest itd. Super kanal bio. ''Cartoon Network'' je bio super dok nisu počeli da daju značaja nekim totalno abstraktnim crtaćima, koje osim nekog morbidnog kvazi-američkog humora nema ništa. Samurai Jack, Cow & Chicken, 2 stupid Dogs, Johnny Bravo i Pinky and the Brain su bili vrh, kao i Dexter i one tri power gerle, ali sve ono posle....idi begaj. Jedino što mi je danas malo privuklo pažnju je Bleach, donekle ok crtać. Ali Dragon Ball, onaj prvi serijal iz druge polovine osamdesetih do devedesetih je bio super skroz, što crtež, što atmosfera, prava manga. Bolje to nego danas oni Ajvanhoi, Ben 10 ili šta već ima od onih govana po Happyiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Jel se seća neko Gustava? Omiljena epizoda mi je kad u zanosu od flekanja mastilom na kraju ofarba ceo svet u crno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Овога данас нема. Тада си могао и да научиш нешто из цртаћа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 dizni/pixar crtaci su zakon. jedva cekam da izadje Up! bas me zanima kakav ce da bude. Up! je skroz ok, skinuo sam neki DeviseRip. Ipak nista specijalno, ali je pristojan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 (edited) A je l' se stvarno zvao Rakuni? Jeste, zvao se Rakuni. U njemu je bio neki Ćiril Stipsa. Inače, ja se iz nižih razreda osnovne škole ('92, '93. godina) seća nekih erotskih crtaća, prikazivanih na državnoj TV. Sećam se neke gole ribe koja leti ležeći na balonu u obliku kurca. Bio je i neki crtać sa likom koji pravi samog sebe od plastelina, uklučujući i genitalije. Tu je bila i kvltna emisija Moje telo i ja (Rambo Amadeus pevao na špici), a u njoj neki kanadski ctać, gde baka priča unucima o sexu. Bilo je tu (nacrtanih scena) kučeškog taslačenja, pa onda neki vanzemaljci - vlaženje vagine, izlazak prirodnog lubrikanta, cepanje himena... Edited July 15, 2009 by Prince of Darkness Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 To behu dani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Jel se seća neko Gustava? Naravno. To mi je jedan od favorita. "Vege". Tu je bila i kvltna emisija Moje telo i ja (Rambo Amadeus pevao na špici), a u njoj neki kanadski ctać, gde baka priča unucima o sexu. Bilo je tu (nacrtanih scena) kučeškog taslačenja, pa onda neki vanzemaljci - vlaženje vagine, izlazak prirodnog lubrikanta, cepanje himena... U jbt, ovoga se i ja sad secam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 gledah juce Koralinu, sta znam, ok je, moglo je i gore da bude nerviraju me samo oni cvikeri za 3d, teski su i prljavi jel gledao neko ledeno doba 3? sta jos izlazi uskoro od crtaca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 zar je losa koralina?Tedoh da je gledim,cuh od ljudi da je do jaja ice age 3 mada oni nemaju dobar ukus pa mi nemoj verovati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 ne lazem da je losa, ok je, drago mi je sto sam pogledala, mada nije nesto posebno, bar meni.. mozda su mi oni masni cvikeri malo pokvarili dozivljaj inace, karta za 3D u Koloseju je bila 390din, ja sam ponela index pa sam platila 300.. uglavnom, previse je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 a kao lose ti bilo xD ne kaki xD odlican ugodjaj xD al je crtani malo dosadan za bartona xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GoThDOLL+ Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Mozda zato sto nema veze sa Bartonom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 hahaha u tom slucaju sam do jaja bio u zabludi x))))) javno se izvinjavam bartonu i svima koje je moja izjava uvredila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Ja cu sigurno pogledati Koralinu uskoro. Nego jel neko citao knjigu, po traileru vidim da su dosta nekih novih stvari ubacili sto nema u knjizi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Hm...Ima da ga odgledam makar zbog masnih cvikera I nema veze sa Bartonom,svi tripuju da ima ne znam zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GoThDOLL+ Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Zato sto drkaju na Bartno, posto je tako avangardan i mracan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 a kao lose ti bilo xD ne kaki xD odlican ugodjaj xD al je crtani malo dosadan za bartona xD cuti da te ne odvedem na stoni hokej ugodjaj bas i nije bio neki Hm...Ima da ga odgledam makar zbog masnih cvikera I nema veze sa Bartonom,svi tripuju da ima ne znam zasto? i ja sam nislila da ima veze s njim, bar nisam jedina.. bes'te od masnih cvidza sad je Kvazimodo 2 na Dizni kanalu aj lav kartunz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 I nema veze sa Bartonom,svi tripuju da ima ne znam zasto? Verovatno zato sto je Henry Selick (reziser, stop animacija: Coraline) radio na Burton-ovom, Nightmare Before Christmas-u. Odgledajte James and the Giant Peach koji je radio za Disney, zanimljiv i dalje prijatan za gledanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Coraline je u nekim delovima malo naporan da ne kazem dosadan, ali uglavnom je dobra animacija mada ne na nivou NBC. Mnogo vise ocekujem od 9-ke, producent Barton. http://us.imdb.com/title/tt0472033/ http://www.youtube.com/watch?v=JIpZxBczWUg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Zato sto drkaju na Bartno, posto je tako avangardan i mracan... Je li "Bartno", ili "Barton"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GoThDOLL+ Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Sta mislis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Mislim da je Barton. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts