Jump to content

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

Sinoc sam imao priliku da se ugrijem malo uz ognjiste, a uz vatru sam se naravno 'utepao' i tako stondiran nabacio sluske i obrnuo GIN. Uh. Nije mi bilo dobro koliko ovaj album razbija, provozao me bas onako kako treba.

• 1 month later...
Posted

Gin i Privilegivm su veoma slični albumi, zbog ogromnog Neurosis uticaja. Oseti se u rifovima i ako su na prvi pogled ko nebo i zemlja. :)

Man s Gin je drugo lice Cobalta. Ako je Gin bio pijanost i bes, ovaj je mamurluk i depresija. Ovo je ona muzika koju slušaš dok posmatraš stvari koje te jebu tokom dana, dok posmatraš svoju bivšu devojku kako se šepuri sa likom kojeg si uvek mrzeo, kada ti je ljudska glupost najveća smetnja u životu, kada u čašici absenta pronadješ više slobode nego dok se šetaš ovim gradom. Skroz mi je super ovaj miks totalnog US bluza pomešanog sa rockom, i još ovaj vokal koji me ekstremno podseća na neki grunge ala Alice in Chains, Perl Jam... baš nekako osećaš tu atmosferu u njegovom glasu koji kaže ceo svet je u kurcu, a mi smo psi koji leže pored jeftninih devojaka. Omiljeni su mi The Death of Jimmy Strugis, hate.money.love.woman , stones on my head, doggamn. Svako ko voli tako malo ciničniji folk, bluz, rock iz 60ih trebalo bi ovo da mu godi, i da se ponovo vratimo na taj blaženi Neurosis uticaj, svako ko voli solo radove od Steve Von Tilla i Scott Kellya ovo je itekako za vas.

Evo nešto slično pa ko poželi nek posluša.

http://www.youtube.com/watch?v=or7GdXGCIg4

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

dok posmatraš svoju bivšu devojku kako se šepuri sa likom kojeg si uvek mrzeo

Što neko nekad reče na forumu, ovo deluje suviše realno da bi bilo izmišljeno. :mhihi:

Posted

Gin i Privilegivm su veoma slični albumi, zbog ogromnog Neurosis uticaja. Oseti se u rifovima i ako su na prvi pogled ko nebo i zemlja. :)

To je to. Takodje, bubnjanje i produkcija imaju slicnosti.

Ja to ne bih ni primjetio da nisam prvo odslusao GIN, a onda ubacio Antithesis i u jednom momentu istripovao da GIN predugo traje.

Posted

Što neko nekad reče na forumu, ovo deluje suviše realno da bi bilo izmišljeno. :mhihi:

Pa stvari koji su iz života i svega što nas okružuje, treba da budu relane. Ajde meni ti lepo reci da ti se to nikad nije dogodilo? :)

• 1 month later...