morbid god Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Sinoc sam imao priliku da se ugrijem malo uz ognjiste, a uz vatru sam se naravno 'utepao' i tako stondiran nabacio sluske i obrnuo GIN. Uh. Nije mi bilo dobro koliko ovaj album razbija, provozao me bas onako kako treba. Quote
AstralliS Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Moraću ja da probam jednom to Quote
morbid god Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Samo cuvaj da se ne zapalis Quote
Milan Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JcA5h2dIaOY MAN’S GIN recently opened for SCOTT KELLY and WINO (February 12th) in New York, NY at The Mercury Lounge and closed off their set with the Cobalt song 'Dry Body'. 'Smiling Dogs' sam vrteo do iznemoglosti, jedan od najboljih albuma prošle godine. 1 Quote
Oak Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Ovaj man's gin je nenormalno dobar Stone on My Head hitchina glavni rif dosta podseca na sixx. Quote
morbid god Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 (edited) Podsjeca li jos koga GIN na Secrets of the Moon-Antithesis? Edited February 18, 2011 by morbid god Quote
morbid god Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Preslusao GIN, a onda upalio malo SOTM-Antithesis. Ko dva bratska albuma. Quote
Grobodan Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Hm, ajd' probaću prvom prilikom. A šta ti to liči konkretno? Quote
Lunar Posted February 22, 2011 Author Report Posted February 22, 2011 Gin i Privilegivm su veoma slični albumi, zbog ogromnog Neurosis uticaja. Oseti se u rifovima i ako su na prvi pogled ko nebo i zemlja. Man s Gin je drugo lice Cobalta. Ako je Gin bio pijanost i bes, ovaj je mamurluk i depresija. Ovo je ona muzika koju slušaš dok posmatraš stvari koje te jebu tokom dana, dok posmatraš svoju bivšu devojku kako se šepuri sa likom kojeg si uvek mrzeo, kada ti je ljudska glupost najveća smetnja u životu, kada u čašici absenta pronadješ više slobode nego dok se šetaš ovim gradom. Skroz mi je super ovaj miks totalnog US bluza pomešanog sa rockom, i još ovaj vokal koji me ekstremno podseća na neki grunge ala Alice in Chains, Perl Jam... baš nekako osećaš tu atmosferu u njegovom glasu koji kaže ceo svet je u kurcu, a mi smo psi koji leže pored jeftninih devojaka. Omiljeni su mi The Death of Jimmy Strugis, hate.money.love.woman , stones on my head, doggamn. Svako ko voli tako malo ciničniji folk, bluz, rock iz 60ih trebalo bi ovo da mu godi, i da se ponovo vratimo na taj blaženi Neurosis uticaj, svako ko voli solo radove od Steve Von Tilla i Scott Kellya ovo je itekako za vas. Evo nešto slično pa ko poželi nek posluša. http://www.youtube.com/watch?v=or7GdXGCIg4 2 1 Quote
Talvi Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 dok posmatraš svoju bivšu devojku kako se šepuri sa likom kojeg si uvek mrzeo Što neko nekad reče na forumu, ovo deluje suviše realno da bi bilo izmišljeno. Quote
AstralliS Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 (edited) ovaj Lunar je car edit: super ova stvar od Amenre, got me hooked overiću Edited February 22, 2011 by AstralliS Quote
morbid god Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Gin i Privilegivm su veoma slični albumi, zbog ogromnog Neurosis uticaja. Oseti se u rifovima i ako su na prvi pogled ko nebo i zemlja. To je to. Takodje, bubnjanje i produkcija imaju slicnosti. Ja to ne bih ni primjetio da nisam prvo odslusao GIN, a onda ubacio Antithesis i u jednom momentu istripovao da GIN predugo traje. Quote
Grobodan Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Samo što ti nisi Gin poredio sa Privilegivm, već sa Anthitesis. Quote
morbid god Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Pa jesam. A Privilegivm nije daleko pao od Antithesis.. isti rad, samo malo sporije uz prosirene vidike. Quote
Lunar Posted February 27, 2011 Author Report Posted February 27, 2011 Što neko nekad reče na forumu, ovo deluje suviše realno da bi bilo izmišljeno. Pa stvari koji su iz života i svega što nas okružuje, treba da budu relane. Ajde meni ti lepo reci da ti se to nikad nije dogodilo? Quote
AstralliS Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Dogovorih danas intervju sa Erikom 1 Quote
Talvi Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Kao što rekoh, šteta što nije Phil pa da ti opiči jedan vojnički raport i završava svaki odgovor sa "SIR!". Quote
Recommended Posts