M-16 Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Da li ne treba da smatram parodijom? Quote
Apeiron Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 (edited) Da li ne treba da smatram parodijom? Hahah, ma jeste to sve parodija i zajebancija, ali NE na heavy metal. Zato sto to JESTE heavy metal Nekad Motley Crue - Girls Girls Girls, danas Steel Panther - Asian Hooker, Fat Girl... to je to Nadji album, slusaj i uzivaj, i videces da zanr nije u krizi sa ovakvim bendom koji se pojavljuje u 2009. sa prvim albumom, nakon 20 godina postojanja Edited September 2, 2009 by Apeiron Quote
The Trooper Posted September 2, 2009 Author Report Posted September 2, 2009 samo je OP pogreshio u nazivu, speluje se steel pantHer izvinjavam se nisam obratio pažnju, niti sam OP Quote
Ајлин Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Mjetal nije za smrtno ozbiljne ima suviše bendova koji se zajebavaju za sve pare Ovi ludaci vode Quote
Invictus Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 To je ta priča: muzika, žene, alkohol, žurke, rokstarstvo,... Mislim, šta još nije jasno? Quote
Talvi Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 (edited) Meni ovo ipak zvuci poprilicno slabasno i glupo. Ako je nekome do takvih tripova bolje neka poslusa Absolute Steel, oni su neuporedivo bolji i zabavniji. http://www.youtube.com/watch?v=XYp2hQiL0zU Edited September 4, 2009 by Talvi Quote
Guest HEFEST Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Meni ovo ipak zvuci poprilicno slabasno i glupo. Ako je nekome do takvih tripova bolje neka poslusa Absolute Steel, oni su neuporedivo bolji i zabavniji. Nisu losi. Quote
Apeiron Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 (edited) Jeste, super zvuce, ali nije to ta prica bas, tj. pusti ovo na zurci, i pola ljudi ce da se smori, dok pustis Party All Day i zurku dovedes do usijanja I vokal Steel Panthera je znatno ubedljiviji. Ali potrazicu album ovih drugih svakako Edited September 11, 2009 by Apeiron Quote
Talvi Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 (edited) Imaju dva albuma, "The Fair Bitch Project" i "Womanizer", mozda ja nisam odabrao dobru pesmu za primer ali ih je tesko naci na youtube-u, pa sam uzeo sta je bilo. Cuces, ima kod njih svega i svacega, od Motley Crue-ovskih "himni" do odlicnih balada sa skroz poremecenim tekstovima. Edited September 11, 2009 by Talvi Quote
Apeiron Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Ajde sad, jel moze jace od ovoga, da vas cujem: http://www.youtube.com/watch?v=oMA9-tx6Z6U To je taj udarac Quote
Angelystor Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 (edited) Jutros kada sam ovo prvi put slushao drzah se za stomak vec posle 2-3 pesme, znaci strasno A opet, mjuza je na mestu, vokal jebe keve...i catchy je k'o aids... Evo vrtim drugi put i vrtice se jos podosta Smells like sushi Opustite malo ratne metal gene i dajte ovome shansu. Edited September 15, 2009 by Angelystor Quote
Grobodan Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 Evo me na drugoj pesmi i umirem od smeha :) :) skidajte ovo bre! Quote
Guest HEFEST Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 (edited) Intervju posle ove pesme jebe kevu. Prica o tome sta je zapravo metal i bukvalno sve ono sto ja propovedam po ovom forumu. Kamo srece da to propovedanje nije potrebno. Najjaci mi je deo kada je rekao 1992. Nirvana izdala album i metal je umro tu ovde u srcu. Ali kod mene nije umro nego je radio sklekove sve ovo vreme. :rockdevil: Edited September 16, 2009 by HEFEST Quote
Footog Qpoos Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 jedan album nirvane sjebao celokupni metal... Quote
Talvi Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 To ti govori koliko je taj metal bio jak. 1 1 Quote
Apeiron Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 To ti govori koliko je taj metal bio jak. Tacnije, to govori koliko su mediji u promociji bilo cega jaki, i sta su posledice kad se ostane bez podrske istih Quote
Grobodan Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Najbolje da je grunge ubio metal, kada su u to vreme izasli Force of habit, Ritual, Seventh son, I hear black, Strange and beautiful... mnogi bendovi su sami sebe ubili losim albumima, i onda neko drugi kriv. Quote
Apeiron Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Seventh son... mnogi bendovi su sami sebe ubili losim albumima Cekaj, 7th son je (po) tebi los album??? To je jedan od najboljih Iron Maiden albuma ikad. Manje vise za ostale pomenute, ali ovo nisam mogao iskulirati A ipak, naravno da su mediji bili presudni. Pa headbangers ball je prestao da se emituje, ili je poceo da pusta sranja. Axl Rose, Sebastian Bach i kompanija, zamenjeni su sa Curt Cobainom, Pearl Jam, Alice in Chains... Klinci poceli da nose karirane kosulje i da kosu ne pustaju duze od uha... Da li je bilo cega slusanijeg i emitovanijeg u masovnim muzickim medijima od Unplugged in New York... A i sto Warrel Dane rece: grunge kills, sanctuary is dead. Quote
hypnos Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 To ti govori koliko je taj metal bio jak. nisi u pravu,metal je mnogo jaca i muzika od toga ali jbg kao sto je reako Apeiron mediji su cudo Quote
Grobodan Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Cekaj, 7th son je (po) tebi los album??? To je jedan od najboljih Iron Maiden albuma ikad. Manje vise za ostale pomenute, ali ovo nisam mogao iskulirati Jao, izvinjavam se, mislio sam na No prayer, Seventh son je poslednji savrsen Maiden album. Quote
Grobodan Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Ma kakvi, ima nekih baš loših pesama, ali naravno i super stvari tipa Tailgunner, Mother Russia... Ali skrenusmo sa teme, vratimo se Panterima Quote
Telcontar Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Realno, kada bi MTV i ostali mediji danas reshili da 80% pustaju Rock i Metal kao pre, opet bi se digla popularnost do neba. Mediji su cudo, a mnogo ljudi slusa sta cuju i nisu toliko zaludjeni muzikom kao vecina ovog foruma. Jbg. Quote
Recommended Posts