Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bravo.Jennifer je :wub:

courtney_cox-5052.jpg

Ona sigurno nije najljepsa zena na svijetu,ali je sexy i potpuno prirodna.

tn2_monica_bellucci_3.jpg

I naravno,epitom zenske ljepote,iako joj je broj noge 44.

Edited by Just Like a Timepiece
Posted

Jes' da je matorka, ali bar na TV-u izgleda do jaja. Evo, sad sam kopao, zove se Marsa Kros, jedna od ovih is Ocajnih domacica. Ova slika je najblize kako ona izgleda na TV-u, ove ostale slike joj i nisu nesto:

531665485_small.jpg

Posted

i to sto kazes. Crvenkee :)

Inace, kad sam trazio sliku na google image search-u, naisao sam na gomilu onih iz javnosti, i tu se bas vidi uticaj godina. Ali opet kazem, u seriji su joj skinuli jedno 15-20 godina. Mada to i nije bitno, lepota je lepota, vidi se da je bila lepa kad je bila mlada :) :)

Posted

Ма зајебите бре,ове странкиње изађеш напоље и видиш пичке до јаја! Србија ти је пуна добрих! У Америци си срећан ако налетиш на једну лепу у месец дана! Ја вам браћо одем до Краљева и курац ми се не спушта све док не креснем нешто! То је акваријум,јебо те коњ!

Posted

kako da ne,ja kad izadjem napolje dje vidim ciganke sa dva zuba u vilici i babe po prevozu sa jos manje,odma' zakljucim da je beograd rasadnik super riba.pogotovo ove preprzene i izblajhane spozorusine,te pogotovo.nema,sve go seksipil.

jedino novosadjankama svaka cast,to cu vazda pricat.tj generalno vojodjanke,potpuno drugi svijet od balkana.pa i geografski ne pripadaju balkanu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...