In The Flesh Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 http://images.newcelebritypics.com/img/celebs/images/b/brooke_langton_wet_photoshoot-6620.jpg http://images.newcelebritypics.com/img/celebs/images/b/brooke_langton_headshot_-6625.jpg Brooke Langton
Night's Blood Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 http://images.newcelebritypics.com/img/celebs/images/b/brooke_langton_headshot_-6625.jpg Brooke Langton Da sam musko sad bih se zaljubila.
Night's Blood Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Nije to isto. Da sam lezbejka ne bi mi se svidjao Sisus. Ne, ipak ostajem strejt.
Josif Visarionovič Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Pa to ti pricam zbog moguce trojke
Guest Sha Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Je l' te, a što je zaključana "'bem ti život" tema? Aj da razumem što zaključaše ono o Underworld-u, hard cock-u, defloratorima i masturbatorima, al' na 'bem ti život nismo napravili nikakvo sranje, čini mi se.
Sisus Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Pa pričalo se o svemu i svačemu, a najmanje se jebao život.
Night's Blood Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Pa to ti pricam zbog moguce trojke A ne, ne delim ja Sisusa ni sa kim, sve je moje. Je l' te, a što je zaključana "'bem ti život" tema? Aj da razumem što zaključaše ono o Underworld-u, hard cock-u, defloratorima i masturbatorima, al' na 'bem ti život nismo napravili nikakvo sranje, čini mi se. Mnogo se spamovalo pa verovatno ciste temu.
Guest Sha Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Mnogo se spamovalo pa verovatno ciste temu. Izem im nameru. K'o kad bi neko pokušao da Velju Ilića nauči lepom ponašanju...
In The Flesh Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Je l' te, a što je zaključana "'bem ti život" tema? Aj da razumem što zaključaše ono o Underworld-u, hard cock-u, defloratorima i masturbatorima, al' na 'bem ti život nismo napravili nikakvo sranje, čini mi se. Pa samo se spamovalo jedno 7 strana o telefonima i nekoj debeloj kravi sto se pući i izlazi iz ormara skoro onako efektno kao Jaroslav iz kante za smece.
Guest Sha Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Pa samo se spamovalo jedno 7 strana o telefonima i nekoj debeloj kravi sto se pući i izlazi iz ormara skoro onako efektno kao Jaroslav iz kante za smece. S tom razlikom što nije tako zgodna i graciozna kao Jaroslav
In The Flesh Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 S tom razlikom što nije tako zgodna i graciozna kao Jaroslav Daleko od toga. Jaroslav je bar tri puta bolja riba i nekako ne djeluje izvjestaceno,vec kao da je srastao sa onom kantom,a za nju i ormar se ne moze to reci.
Dark_Elf Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Treba neko toj debeloj da pošalje Jaroslavovu sliku da vidi koliki je amater. Propala bi u zemlju od muke.
Guest Sha Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Cura je jednostavno pozerka, za razliku od Jaroslava koji u sve to unosi svu svoju harizmu, seksipil i helanke. Fejsbuk dromfulje nemaju baš mnogo šanse u sudaru sa estetskim gigantom takvih proporcija.
In The Flesh Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Zato i izbjegavaju bilo kakve kontakte sa takvim kao sto je Jaro. Njihova sujeta je veca od njihovijeh masnijeh guzicah.
Fapril ethereal Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Jaroslav je pokazao kako se treba ponasati i kakvu pozu zauzeti,ako slucajno stavite nogu u kontejner i pri tom nosite helanke,imate dugu kosu i nalazite se u Kragujevcu na zeleznickoj stanici.. 1
Dark_Elf Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Treba neko ko crta da uradi karikaturu yu metalaca. U središtu da bude Jaroslav koji izlazi iz kante, a kod obližnjeg parka viri Teša iza drveta i kita koju pokazuje starijim gospođama dok šetaju psiće, Veronika u uglu kako gleda neke ružne fensi čizmice u izlogu, Gojko i Brunhilda pozadi vire iza nadgrobnih statua, Sisus koji šeta sa Gagom i okreće se za nekom milfačom sa ogromnim sisama (dok Gaga pizdi), Elitista koji se raspravlja sa 5-6 ljudi odjednom, sa leve strane Razbijač koji mrtav pijan pokazuje kitu debelim snajkama, i nas nekoliko sa ove teme koji sedimo u obližnjoj kafinici, pijemo i ogovaramo ih ko sada. p.s. Zaboravio sam Josifa koji prolazi sa autom, a naštimovan mu onaj kez na faci.
In The Flesh Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Nije losa ideja ,Elfe. A sad malo spama (trebalo je na temi o teretani da se stavi) Merilin Monro radi potisak 1
Guest Sha Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Treba neko ko crta da uradi karikaturu yu metalaca. U središtu da bude Jaroslav koji izlazi iz kante, a kod obližnjeg parka viri Teša iza drveta i kita koju pokazuje starijim gospođama dok šetaju psiće, Veronika u uglu kako gleda neke ružne fensi čizmice u izlogu, Gojko i Brunhilda pozadi vire iza nadgrobnih statua, Sisus koji šeta sa Gagom i okreće se za nekom milfačom sa ogromnim sisama (dok Gaga pizdi), Elitista koji se raspravlja sa 5-6 ljudi odjednom, sa leve strane Razbijač koji mrtav pijan pokazuje kitu debelim snajkama, i nas nekoliko sa ove teme koji sedimo u obližnjoj kafinici, pijemo i ogovaramo ih ko sada. p.s. Zaboravio sam Josifa koji prolazi sa autom, a naštimovan mu onaj kez na faci. A na uzvisini, na postolju nekog spomenika stoji Prince, značajno uzdignute glave i podignutog kažiprsta, na majici mu lik Vuka Jeremića, a na usnama ona legendarna: "Ja vam držim lekciju, a vi me držite za kurac!"
Fapril ethereal Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 onda dodje Smorok i sve ih banuje na tri dana
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Sto je lepa tu! Neobicno lepa zena
Recommended Posts