Bejbe Kompajler Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 In The Flesh, normalno. Kupus ni nema mozak.
morbid god Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Inace bi svasta bilo. Ja sam miroljubiv covjek, nemoj zivotinju iz mene da izvlacis.
In The Flesh Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Sto ti mislis da me prepadas? Ne moze bez pištooolja.
In The Flesh Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Buduci da to dolazi od covjeka koji drka samo na kvalitet,a ne na one silikonjare četvrtastijeh sisah sto je Vudu postavljao,moram ti reci da sam pocastvovan.
Verbat Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Buduci da to dolazi od covjeka koji drka samo na kvalitet,a ne na one silikonjare četvrtastijeh sisah sto je Vudu postavljao,moram ti reci da sam pocastvovan. Hvala, druze. Posebno volim sto nisi licemer kao neki ovde koji se ponekad posprdno odnose prema tome sto iskreno kazem da masturbiram, a siguran sam da i oni to veoma cesto cine. Nebitno, samo ti nastavi da kacis zgodne zene jer ko ne uziva da ih gleda
morbid god Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Svi mi masturbiramo. Rekoh ja, nista bez sopstvene ruke. Tacan ugao, podesavanje brzine, sve...
Verbat Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Konacno jos neko iskren i otvoren na ovoj temi
morbid god Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Doduse, ne bacam ga ni priblizno puta koliko ti, ako cemo vec iskreno.
morbid god Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SKkKMFXTtUk
morbid god Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Au brate, pazi kako iskusno i zaneseno drzi mikrofon na prvoj slici. 1
Fapril ethereal Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 kano da vodi ljubav sa glavitjem mitje
tier_mfkr Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 (edited) Sweet baby Jesus! Bite my nipples and call me Vito! Jel ovo Kitty? Dobra je za sve pare... edit: sad sam se setio ko je ona Elem, kad smo kod nje meni je ona toliko jebozovna Jest' mnogo isfurana medju "metalcima" al' nema veze... Meni je i ova za.... Taman! Edited January 8, 2010 by tier_mfkr
In The Flesh Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Meni je i ova za.... Izbacivaca? Pazi ta ramena,ali u spotu Energize Me je slatka A i vlasnica je najjaceg glasa u metalu. 1
morbid god Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Ko je ta, nesto mi je poznata? Mislim ta ramena.
tier_mfkr Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Jeste ovo tema o najlepsim zenama, ona meni nije lepa, al' ima nesto sto me lozi, lebem li ga...
Recommended Posts