Talvi Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Sta, vracamo se na pevaljke? Ok onda, da obnovimo gradivo: 1
tier_mfkr Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Ja sam istrosio svoje adute iz sveta muzike, tako da postavljam jednu od miljenica iz sveta sporta Katarzyna Swovronska:
morbid god Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 (edited) Dobra pevaljka Talvijeva, a ova odbojkasica mnogo bre velika. Al ima slatku facu i guzu... edit: ipak samo guzu. Edited January 8, 2010 by morbid god
Talvi Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Brate, ja ne bih imao nista protiv ove iz After Forever ali samo kad bih imao 120 kg ciste misicne mase, u suprotnom zajebi.
Fapril ethereal Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 (edited) @In the Flesh eto ga Verbat jebote Edited January 8, 2010 by april ethereal
Sisus Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Eh,ti ceznjivi muski pogledi Ja mislim da ovaj levo više gleda u fazonu, al' bi me ova ispičkala da me do'vati.
morbid god Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Ovaj desno ko da gleda dlake koje vire iz dupeta. Stvarno jebote, ova lijeva moze da prodje jedino u totalnom zanosu, kad si napaljen kao konj, i boli te kurac za dlake i vonj, samo zelis meso i pohotne zvuke.
tier_mfkr Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Kabasta je bre, prava domaca mesina. Sumadijska snajka, siroka ramena i kukovi. Da moze da radi i radja zdravu decu... To se trazi...
morbid god Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Napravi joj ga ti ako smijes, mudonja!
tier_mfkr Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Pa ja bih ovakvu i uzeo da mi dodje na selo da radi! Al' jbg ne da mi se nesto... valjda su sve krupnije od mene
Talvi Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Ja jos analiziram sliku, znaci zena ima biceps kao ja butinu, jebes ovo. Sa ovom sargarepicom bih vec razgovarao.
morbid god Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Kako bi ih sve pospremila, jebem ti zivot. Ovako nesto se u kucu uvodi sa lancem, a snosaju se pristupa nakon sto je nakljukas onim sredstvima za uspavljivanje slonova. Moram priznat da kako je vise gledam, tako mi se budi ocinski nagon.
In The Flesh Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 (edited) Ovaj desno ko da gleda dlake koje vire iz dupeta. Stvarno jebote, ova lijeva moze da prodje jedino u totalnom zanosu, kad si napaljen kao konj, i boli te kurac za dlake i vonj, samo zelis meso i pohotne zvuke. PoHrvali bi se svojski. Ja i ona,mislim. Edited January 8, 2010 by In The Flesh
tier_mfkr Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 A ko bi smeo tek sa njom da se uhvati u kostac? Haha...
Sisus Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 PoHrvali bi se svojski. Ja i ona,mislim. Ova kad uhvati da drka, lomi kitu u korenu. A ko bi smeo tek sa njom da se uhvati u kostac? Al ovi guzovi mora da škloboću kad prdne. 1
kuruz Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Ja sam istrosio svoje adute iz sveta muzike, tako da postavljam jednu od miljenica iz sveta sporta Katarzyna Swovronska: Odbojkašice. Ima jedna dobra Italijanka, moram da zovem drugara da me podseti kako se zove. A ko bi smeo tek sa njom da se uhvati u kostac? Haha... Uvek sam se ložio na Serenu. 1
tier_mfkr Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Ima jedna dobra Italijanka, moram da zovem drugara da me podseti kako se zove. Mislis na Francescu Piccinini? 1
In The Flesh Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Al ovi guzovi mora da škloboću kad prdne. Ona ne prdi,ona grmi iz guzice.
Recommended Posts