Jump to content

Recommended Posts

Posted

Гарант је висока метар и кинески курац, чим се слика са три сантиметра.

• Downvote 2
Posted

Гарант је висока метар и кинески курац, чим се слика са три сантиметра.

Tako i treba, jebo to kad je žensko preko 175cm.

• Upvote 5
Posted

Niske cure rules!

Ne baš 140-150... ali ima prelepih "sitnih" cura.

Nekako, kad je neka devojka prekrupna, čudno je i građena... retko vidim da su devojke od 190 recimo, usklađene proporcijalno, kao one koje su niže od proseka.

Posted

Pošto ja nisam hobit, visok sam 193, dolazim do zaključka da Franjo i ti volite dominantne krupne devojke koje će vas karati u čmar.

Posted

Pošto ja nisam hobit, visok sam 193, dolazim do zaključka da Franjo i ti volite dominantne krupne devojke koje će vas karati u čmar.

Što bi rekao Steve Hughes: "...and I want a big strong bloke to fuck me in the ass!"

Još jedan glas za malo niže. :da:

Posted

visina žene 180-185 je idealna ako imaš puno voća na imanju pa da ga ona bere, ali u većini slučajeva nije baš tako dobra pošto je prosečna visina kod muškaraca je oko 175-180...  

Posted

Idealna visina za ribu je 180 - 185 cm, naravno samo da nije muskaraca vec onako, zenstvena i senzualna sa lepim (ne mora velikim) poprsjem :)

Ma kakvi toliko bre,nabije stiklu i eto je na 190 i preko....zirafa...hoklica treba svima koji nemaju 190

S stiklom treba dizgura do 180 max,165-170 onako kako bog rece,to mu dodje i prosek.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...