KinSlayer Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 I zao mi je ove devojke, jer su njenu sliku iskoristili u pogresne svrhe. Ona sigurno ni ne zna da diskutujemo o njemnim sisama na jbnom yumetalu. Sto nije ok jer ce samo sebi nakaciti gomilu idiota na vrat. Da, a ona se tako obukla, jer ne zeli da nakaci gomilu idiota na vrat... 2
sale 3sm Larry Flynt Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Prvo sam pomislio da je na slici neko sa foruma. Bice nadamo se.
Lord Iffy Boatrace Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Fora je sto je stvarno cool primerak ali ono zbog cega je toliku javnost privuklo jeste sto u pitanju casuel amaterska fotka...
Narsil Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Inace nikada mi nije bilo jasno kako frajeri mogu da se loze na ribe u korsetima, pogtovu na goticarke u korsetima, u nekom proseku kada sam se kretala pre par godina u tim krugovima, korsete su uglavnom nosile "buce" da izbace sise i reorganizuju salce ka sisama da izgledaju vece. Kako vece odmice gravitacija radi salce se spusta i javlja se pojas za spasavanje... Kako gde. Ja ne volim korsete na devojkama, ali u pojedinim prilikama sam uživao gledajući neke u istim.
KinSlayer Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 (edited) Fora je sto je stvarno cool primerak ali ono zbog cega je toliku javnost privuklo jeste sto u pitanju casuel amaterska fotka... Da, jbt, what's up with that? Kako nije bolje slikao neko? Edited March 29, 2012 by KinSlayer
Face Of Melinda Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Коса се веже у таквим ситуацијама. А што се тиче тога да ли зна или не, па само погледај мој ФБ и само ће ти се казати. Daj FB link oma!
Sisus Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Inace nikada mi nije bilo jasno kako frajeri mogu da se loze na ribe u korsetima, pogtovu na goticarke u korsetima What were you saying? Pazi kada dodju letnji meseci pa kada uhvati znoj i loj ispod sisa... sigurno ti je kosa stalno bila masna... Ali je sigurno bilo vredno. 2 1
Narsil Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 (edited) Ovo je odavno bilo kačeno, ne? Edited March 29, 2012 by Lou quote
Sisus Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 (edited) Ovo je odavno bilo kačeno, ne? Jeste, ali niš' ne fali još jednom. Edited March 29, 2012 by Sisus
Narsil Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 (edited) Знам ову што је Сиске окачио. Koliko dobro? Jeste, ali niš' ne fali još jednom. Nikako. Edited March 29, 2012 by Narsil
Face Of Melinda Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 What were you saying? http://i150.photobucket.com/albums/s107/DiScO_KoBaYa/l_98b4451812eb4307996b9d14fe5be8f4.jpg http://i150.photobucket.com/albums/s107/DiScO_KoBaYa/l_94a4f2e509a8421cb0d43066e4732dd1.jpg Ma super je ovo fazon, a jel bi ti voleo da se Najc ovako pojavi na svirci? Da citiram Cercila samo shvatite metaforu na valjan nacin. Razgovor je kao zenska suknja, dovoljno dugacak da prekrije temu, a dovoljno kratak da je cini zanimljivom... that is what I am saying
Јарослав Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Koliko dobro? Зове се Сања. Или тако некако. Увек ми се гадила. Јбг, кад сам увек ишао путем искреног блек/трешера.
Narsil Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Зове се Сања. Или тако некако. Увек ми се гадила. Јбг, кад сам увек ишао путем искреног блек/трешера. Hoćeš da kažeš da nisi napadao gotičarke dok si bio iskreni blek/trešer?
Lunar Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 (edited) Korseti devojkama mogu odlicno da stoje i definitivno ako se dobro ukombinuju moze nesto dobro da ispadne. Ali ovo je čisto dokazivanje. Ono što sam ja dao kao primedbu je to što nije ona uzela taj korset da bi se lepo obukla ili da to uklopi sa odecom ili cak mozda sto misli da joj lepo stoji, vec samo da bi pokazala sise. I onda kad se komentarise o njenim sisama, ispadne da smo mi vulgarni ili šta već i ne poštujemo njenu ličnost(WTF?). Sve puca od njene ličnosti sa te slike, i tu ličnost sam ja i prokomentarisao. Bolje da je ćutala i samo se smejala, bilo bi sve kul, onda ne bi ni komentarisao sliku. Inače ja obožavam korsete na devojkama. PS. nije Sanja nego Aleksandra. Edited March 29, 2012 by Lunar 1 2
Генеральный Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 (edited) Inače ja obožavam korsete na devojkama. али пошто си хипстер, обожавао си их док су још били на типовима? Edited March 29, 2012 by Генеральный 2
Јарослав Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Александра, браво Лнуаре! Hoćeš da kažeš da nisi napadao gotičarke dok si bio iskreni blek/trešer? Наравно да не. Мада, прозивао сам их као клинац, па не знам да ли се то рачуна у нападање.
Narsil Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Наравно да не. Мада, прозивао сам их као клинац, па не знам да ли се то рачуна у нападање. E, Jare Jare.
Novaliis Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Korseti devojkama mogu odlicno da stoje i definitivno ako se dobro ukombinuju moze nesto dobro da ispadne. Ali ovo je čisto dokazivanje. Ono što sam ja dao kao primedbu je to što nije ona uzela taj korset da bi se lepo obukla ili da to uklopi sa odecom ili cak mozda sto misli da joj lepo stoji, vec samo da bi pokazala sise. Čekaj malo, tebi stvarno smeta što se nije lepo ukomponovala? I smeta ti što neka random devojka hoće da pokaže sise? Razumeo bih da se neka devojka napalila i krenula po kritici ali muškarac.. koga briga ko se kako obukao, ko šta pokazuje i koliko ima karaktera. To su rasprave na nivou srednje škole, možda. Što se mene tiče, mogu da idu gole ili da se oblače kao najgore drolje, što bih se ja palio ili bunio oko toga? 2 2
Recommended Posts