Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je takodje najlepsa bela koza. Bolje to nego ove nase iskompleksirane i zagorele kvarcasice. Evo ovih dana moja koleginica koja je stalno isla na kvarcovanje, a ja joj stalno pridikovao zbog toga ima velikih problema sa licem. Inace devojka je stvarno prirodno mnogo lepa i nije joj ni sminka potrebna da ne pricam o sagorevanju koze. Iskacu joj neki cirevi i bubuljice po licu da te muka uhvati. Prvo je mislila da je bakterija pa je vadila bris. Pokazalo se da nije bakterija i slicno i sada ocajava. Rekao bih joj rekao sam ti, ali mi je stvarno glupo to da joj kazem. Inace lice joj je za ove tri godine od toga ostarilo jedno 10. Pa izvolte sagorevajte svoju prelepu belu kozu i mozda ce vas hteti neki babojebac kada budete imali 30-35 godina.

hehe, pazi ne volim ni ja one sagorele splavasice, ne volim nikakve krajnosti. Kao i u svemu, ni u ovome ne valja preterivati. KOliko su mi je ruzan "vampirski| ili "aristokratski" beo ten, isto toliko mi je ruzan i ovaj "sagoreo" ten. Ista prica kao i sa silikonima i drugim estetskim operacijama, dok god je sa ukusom i minimalisticki, onda je lepo. Svako preterivanje je vise nego ruzno.

Posted

hehe, pazi ne volim ni ja one sagorele splavasice, ne volim nikakve krajnosti. Kao i u svemu, ni u ovome ne valja preterivati. KOliko su mi je ruzan "vampirski| ili "aristokratski" beo ten, isto toliko mi je ruzan i ovaj "sagoreo" ten. Ista prica kao i sa silikonima i drugim estetskim operacijama, dok god je sa ukusom i minimalisticki, onda je lepo. Svako preterivanje je vise nego ruzno.

Mudro zboris bledoliki odmetnice :D

• Downvote 2
Posted

I to Mediaset TV, poznatija kao televizija starog dobrog švalera Berluskonija :lol:

pa veci je svaler sigurno od onog tvog princa of drkanja,onog shto te nije hteo...ahahahaha. neuporedivo veci.

jesi li iscedila sve bubuljice za danas?

• Upvote 3
  • Downvote 3
Posted (edited)

You were sayin'?

Argentina-National-Soccer-Team-Funny-Ad.jpg

Ovu sliku imamo okacenu u ucionicu, odstampali smo. Na cetvrtoj sa leve strane pise moje ime :P

EDIT: Ovo dole 

epic-double-jailbait-epic-double-jailbait-sexy-girl-hot-rush-demotivational-poster-1232504338.jpg

Hahaha usin'u se jadan :P

Edited by ShInIgAmY91
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...