Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebes facu. :haha:

Ma bitna je faca, barem meni. Sta vredi zmijsko telo ako ima lice aligatora :D

Tema su najljepse zene, nesto mi pade na pamet da i u facu treba da su dobre. Sto znam, meni sise nisu prioritet. Fina guza i butine, probably.

Face fuck

Sve moram da vam crtam :no:

Posted

Црте лица јест компонента која је убедљиво најбитнија, уосталом сама тема и гласи ''Најлепше жене на свету''. Зато и не разумем чему све они габори од претходних страница. Ја такве виђам по бусевима свакодневно, штавише, и лепше рибиџоне опаљујем с времена на време. Дигните мало критеријуме, мајка му стара. Ако ништа друго, барем да се држимо теме. То што би поједини загоракиси пампрчили било шта да наиђе, сасвим је друга ствар...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ana Sakic.

ana01-Public-.jpg

Uh kako dobra riba! Ovo bih kidnapovao ina pusto ostrvo odveo :) Pa da zderemo kokos, setamo po ostrvu obuceni samo u list sa nekog egzoticnog drveta :)

Posted

Uh kako dobra riba! Ovo bih kidnapovao ina pusto ostrvo odveo :) Pa da zderemo kokos, setamo po ostrvu obuceni samo u list sa nekog egzoticnog drveta :)

Odakle kokoske na pustom ostrvu?  :bigblue:

Posted

Vidim, polegali ste...

Izabela, cura smela:

1216hyb.jpg

Drugarica joj možda i još ubavija.

Ah, Alesandrica, prava vatrica:

8yt5dd.jpg

Laku noć. :)

• Upvote 1
Posted

Jebem vas ja, nisam mislio da zderemo kokoš, nego kokos! :) A to je biljka, znači ostrvo je pusto :)

Prelepa je Nataša, mogu i ona i Ana samnom na ostrvo, pa ako jedna krepa od ne znam ni ja čega, imam onda onu drugu da heftam :)

Posted (edited)

Ovo su sigurno troops of the doom.

Such an ugly little girl in a cold, cold world.

edit: vracam se na ove ribe sa vrha teme - mnogo su dobre. Bolje od brda plastikanera koji obitavaju ovom temom, ne racunajuci gubave jahace apokalipse poput ovog alijena iznad.

Ne znam koja je bolja, Ana ili Shatana. Dje je 'bem ti zivot tema kad ti najvise treba :haha:

Edited by morbid god
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...