Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hvala Kuruz, ali ja koristim torrente, nekako najvise imam poverenja u njih, ne volim da posecujem ove sajtove... jbg

Skidaš slike sa torenata? o_O

Posted

Charlize Theron ima vrlo male grudi, pa mi to ne smeta da kazem da je po meni ona jedna od najlepsih zena sveta, mozda i br.1.

To si i te kako u pravu :)

:pivopije:

Posted

"This beautiful Beograđanka says son Ivica Todorovic, a famous tycoon, smuvao her and that she is not one of which sponzoruše vijaju wealthy. Nabacivali me numerous world-millionaires, but I wanted to be with any of them. - Says Milica." :haha:

Posted

jebes Kesica, ova riba je dobra, ali ako je istina za ono za Todorica juniora ... onda ocigledno ima bagovit softver ... ali jebes softver, ovo je tema o zenskom hardveru, odnosno lepoti :)

Posted

@ Routa

To je beše sin vlasnika Konzuma?

Valjda, jebem li ga, Konzum, Kerum .... ko ce ih sve popamtiti. Znam samo da je kod nas Todoric vlasnik Frikoma

Posted

Valjda, jebem li ga, Konzum, Kerum .... ko ce ih sve popamtiti. Znam samo da je kod nas Todoric vlasnik Frikoma

:haha:

Konzum je trgovinski lanac, Kerum je gradonačelnik Splita, a Frikom je u vlasništvu kompanije Agrokor. Ne znam da li Todorić ima veze s tim.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...