Jump to content

Recommended Posts

Posted

Melita... Bila je jedna Melita u Sex Clubu, odgovarala na pitanja čitalaca. Mada, lično mislim da je ta pitanja izmišljala redakcija.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Melita... Bila je jedna Melita u Sex Clubu, odgovarala na pitanja čitalaca. Mada, lično mislim da je ta pitanja izmišljala redakcija.

Kad sam služio vojsku,imao sam dva mentola u ćeti,jedan je bio šapćanin a drugi iz rume ili iz ćaćka,tako nešto.I sećam se uveće legnemo da spavamo,a kako njih dvojica spavali u istom krevetu,jedan dole jedan gore.ovaj šapćanin je skoro svako veće ćito priće iz pan erotike,a ovaj lola gore drko ko divalj na to.i samo se okrene na stranu i šljisne po posteljini.

Posted

Kad sam služio vojsku,imao sam dva mentola u ćeti,jedan je bio šapćanin a drugi iz rume ili iz ćaćka,tako nešto.I sećam se uveće legnemo da spavamo,a kako njih dvojica spavali u istom krevetu,jedan dole jedan gore.ovaj šapćanin je skoro svako veće ćito priće iz pan erotike,a ovaj lola gore drko ko divalj na to.i samo se okrene na stranu i šljisne po posteljini.

E vidis, nesto slicno ne mozes da dozivis u civilnoj ;).

Posted

Ako je bio mentol, onda mora da je bio iz Rume. Ovde samo takvih i ima. :haha:

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Hajde bagro,sećamo se,desnice su trnule:

Ginger%2BLynn%2B1.jpg

Kultnije nego i jedan black metal,Đinđer Lin.

Pogle te batake,still hoping on cock...bo te lebac!

Hajde bagro,sećamo se,desnice su trnule:

Ginger%2BLynn%2B1.jpg

Kultnije nego i jedan black metal,Đinđer Lin.

Pogle te batake,still hoping on cock...bo te lebac!

• Upvote 1
  • Downvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...