Green Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 (edited) To je njen ortak ili buraz, mislim ovo drugo. Nego, vidite ovu... mmmm http://i.d.com.com/i/dl/media/dlimage/35/20/0/35200_large.jpeg Edited July 10, 2010 by Green
Bata Trokrilni Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Da imam takvu seku, i mene bi brzo spopali incestuozni porivi. 2 2
morbid god Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Zasto bi jebao, ljepse je fapovati. Tvoja ruka, tvoja pravila.
Bata Trokrilni Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Jedno je sigurno, imaginos ne jebe Biljanu. Znam te liberalne ribe u dušu. Ako si im ideološki isomišljenik, dobar si im samo za konverzaciju. Kad ih zasvrbi dole, ideologija više nije bitna, idu kod prvog velikosrpskog nacionaliste da prime pravu tvrdu neobrijanu devetoinčnu srpsku kitu.
Denny Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Baš tako. Opšte je poznato da liberali ne jebu i imaju male kite.
imaginos Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 (edited) Jedno je sigurno, imaginos ne jebe Biljanu. Znam te liberalne ribe u dušu. Ako si im ideološki isomišljenik, dobar si im samo za konverzaciju. Kad ih zasvrbi dole, ideologija više nije bitna, idu kod prvog velikosrpskog nacionaliste da prime pravu tvrdu neobrijanu devetoinčnu srpsku kitu. hehehe... zanimljivo je kako su "velikosrpski nacionalisti" opsednuti kitama, pa vole ovako zivopisne opise.. vole da zamisljaju velike kite i recito ih opisuju, vidi se da si do detalja zamislio tu kitu o kojoj verovatno cesto mastas. no dobro, ja sam 'liberal' i tolerantan sam.. ne smetaju mi cak ni latentni obozavaoci kita. nek ste vi zivi i zdravi, i nek su vam dupeta uvek dobro podmazana, nikad se ne zna kad neka mastarija moze da se ostvari, i kad moze nesto da vam uleti! Edited July 10, 2010 by imaginos 6 1
Bata Trokrilni Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Jok brate, nisam ja ni nacionalista, ni liberal. Ja sam komunjara, treći izbor i zato mirno, sa strane mogu da primetim da su liberalnim curama poput Biljane usta puna demokratije i ljudskih prava kad gostuju na TV-u. Kad, pak, gostuju u krevetu nekog ideološkog protivnika, usta su im puna nečeg drugog. 2 1
kuruz Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Нисам видео Имагиноса на форуму месецима, одакле испаде сада? 1 1
feyd Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 nadam se da ti je jasno da ce narednih 15 strana ove teme biti ispunjeno rimama sumLJivog kvaliteta
B@K@ Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Ne brini, nemam ja taj virtuelan socijalni status... moje vreme i ekipa zagubljeni su negde u "pesku vremena"... Al' pazi ovo: 1
imaginos Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 Jok brate, nisam ja ni nacionalista, ni liberal. Ja sam komunjara, treći izbor i zato mirno, sa strane mogu da primetim da su liberalnim curama poput Biljane usta puna demokratije i ljudskih prava kad gostuju na TV-u. Kad, pak, gostuju u krevetu nekog ideološkog protivnika, usta su im puna nečeg drugog. ne znam druze da li si nacionalista, komunista, anarhista ili nesto drugo - ali znam da detaljno zamisljas kite. procitaj jos jednom kako si sa odusevljenjem pisao o kiti u prosloj poruci, detaljno si je opisao.. sigurno je da imas vrlo jasne slike u glavi u raznim kitama. probaj sa crtanjem ili temperama, kad vec imas inspiraciju. :haha:
feyd Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 šte što ne može 1000 quote tagova da se ugura u jedan post
Talvi Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Previse filozofije, premalo zena. Ne valja to. 2 1
morbid god Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 http://www.index.hr/xmag/clanak/kim-kardashian-utegnuta-u-bijeli-kombinezon-pokazala-svoje-najjace-adute/501416.aspx Naci, fap.
Zoidberg Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Previse filozofije, premalo zena. Ne valja to. Jel ovo ona ruskinja sto drzi lekcije na tubetu o recima ili sta vec?
Recommended Posts