Jump to content

Najlepše želje na svetu

Routasydän

Recommended Posts

Pička i po.

Uvijek se sjetim Ali G-a i kako se palio na nju u kultnom Ali g in da house. :haha:

Хах, сад ме подсети на једну смешну ситуацију. Седим са другаром и причам му о Рони сат времена, како је лепа, како је добра, како ово и оно. На крају он попизди и каже: "Сад ћеш да видиш ко је најбоља риба на свету" и пусти тај филм Али Џија. :mrgreen:

na kurcu je nosam

Хах, сад ме подсети на једну смешну ситуацију. Седим са другаром и причам му о Рунију сат времена, како је леп, како је добaр, како ово и оно. На крају он попизди и каже: "Сад ћеш да видиш ко је најбоља риба на свету" и пусти тај филм Али Џија. :mrgreen:

fixed-magazine.jpg

Edited by Fapril ethereal

Milka Forcan

143102425.jpg

Znam da upadam bezveze na ovu temu, ali Milka... Uživo je još bolja :red: Najbolje je bilo ovih dana uzimati izjave od nje. Vrućina, a ona nikad bolja, agresivnija. Po prvi put sam "intervjuisao" nekog s erekcijom :lol: Pozdrav svima!

• Upvote 2

Po prvi put sam "intervjuisao" nekog s erekcijom

дуд, ши хед ен ирекшн?

није ни чудо, вероватно јој је мајзла порасла поред Мишка Великог. гледо сам једном приликом неки њен интервју. прва жена ПРа највеће корпорације у Србији говори јавности да пуши курац.

мало ми се укрутио, признајем.

Dzaba se lozimo, svi mi ovde definitivno (njih) necemo jebati. To nam je sudbina. Jebati necemo.

Nazalost je tako, ali makar kao podrska za masturbaciju dobro dodju.

verbate, bravo za dunju markovic. ribetina i po!

Prvi put sam je vidio na TV IN prije par dana kad je gostovala u emisiji "Check IN" uzivo iz Budve. Pao sam na dupe kad sam je vidio. Obukla sorts, a noge salivene, perfektne. Sva je extra, glava, usne kao u Andjeline Dzoli, samo mi se cini da je ugradila silikone. Cura je '88 godiste, prakticno dijete, ali nema muskarca koji je ne bi pozelio. 

Prvi put sam je vidio na TV IN prije par dana kad je gostovala u emisiji "Check IN" uzivo iz Budve. Pao sam na dupe kad sam je vidio. Obukla sorts, a noge salivene, perfektne. Sva je extra, glava, usne kao u Andjeline Dzoli, samo mi se cini da je ugradila silikone. Cura je '88 godiste, prakticno dijete, ali nema muskarca koji je ne bi pozelio. 

e to za silikone ne znam. kad sam je ranije vidjao po nekim vojvodjanskim televizijama na spotovima i emisijama, nije imala silikone i bila je vrh. evo ovde je npr. do jaja...

http://www.youtube.com/watch?v=UWcOEBPrgb0

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...