Jump to content

Recommended Posts

Posted

Је л' њу беше туцао онај наказни Мерлин Менсон? :) Мрзим тај ретро изглед од пре Другог светског рата, који дотична риба фура. А и не видим по чему је то она најнегованија....умива се пет пута дневно зими, десет пута лети?

Posted

To verovatno samo Batigol devojka konta.

Uopste,kako neko moze biti najnegovaniji?Ili si negovan ili nisi.Ili se negujes ili ne.Nema treceg.A ova riba izgleda ko i svaka druga.S tim sto su ostale davno skontale da je 21.vek.

Posted

lemmy, da li možda znaš koji auto vozi Batistuta? :confused::)

PS pogledajte tu sliku najnegovanije žene :D fotošop je majka :)

Posted

da ne odemo previše u offtopic (anti anti on topic HA! :evotigana:), meni je i ova sportašica prelepa, još je i naše gore list :wub:

2000112000497c50a0a9aff320222979_big.jpg

Posted

Од спортисткиња, само она Лајза Андреоли. Убедићу Перицу Крстића да је доведе у Машинац. :)

Posted (edited)
Ditta von Teese.

Ovo je odvratno cak i za moj ukus, a svi ste se uverili kakav ukus ja znam da imam. :) :) :)

Edited by Talvi
Posted (edited)

pazi kad je čak i tebi odvratna :) jebo mater :icon_neutral: ali to je najnegovanija žena, kako to da ti se ne sviđa :confused:

Edited by SIKFUK
Posted
da ne odemo previše u offtopic (anti anti on topic HA! :evotigana:), meni je i ova sportašica prelepa, još je i naše gore list :wub:

2000112000497c50a0a9aff320222979_big.jpg

Комшиница ми баш и није лепа уживо, видео сам је неколико пута.

Posted

Jedan drugar iz kraja tvrdi da mu je ona devojka. Mada, s obzirom na šta liči i da živi na NBG a ona tamo negde gore, verovatno samo on tripuje da su u vezi :)

Posted

Она живи у Зрењанину или у Новом Саду, не знам да ли се преселила кад је прешла у Војводину из Пролетера. Духовит ти је другар. :)

Posted
А и не видим по чему је то она најнегованија....умива се пет пута дневно зими, десет пута лети?

Anus je uvek čist.

Posted
Znaci tvrdi?Brate?

Znaći tvrdi nepobediv je.

Mada ta njegova priča kako je on došao do kontakta sa njom je toliko neverovatna da mora biti istinita. Ili sam ja nepopravljiva veverica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...