Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja sam cuo da se na njih uglavnom loze bijelci sa malim kurcevima. Taj njihov izgled djevojcice i malene sake cine da u njima arijevski ponos izgleda ko pomamljena Godzila.

Inace, ne znam sto se ne bi neko palio na azijatkinje. Dobra riba je dobra riba.

Edited by morbid god
  • Upvote 4
Posted

Ма не само то, него што су све црне, имају очи које изгледају као да су од порцелана, углавном су ниске, мршаве итд. Јебеш то.

• Downvote 1
Posted

Fantazija.

Sto se mene tice skoro svaka ima takvo lice. :haha:

Moc zapazanja ti je na izuzetno visokom nivou,usralo se.

Tako je Lemi.. Tu se prave pusti jebaci, a onoj maloj sto pere zube bi pojeli govno kao sarmu za bozic. Ajte vise.

Istina.I cinjenica. :da:

Posted

Inace, ne znam sto se ne bi neko palio na azijatkinje. Dobra riba je dobra riba.

Agreed. Više zabrinjava to što se Kuruz pali na Ronalda.

Posted

Nemate vi ljudi pojma. :haha: Ranije sam i ja bio u fazonu kakve bre azijatkinje, ali vremenom sam uvideo da one imaju drugaciju vrstu lepote, naravno, i one mogu biti ruzne i lepe.

To sto neki zapadnjaci ne mogu da svare istok je razumljivo, drugaciji mentalitet, tradicija i kultura, ali biti tako tvrdoglav i uskog razmisljanja i tvrditi kako su sve ruzne, gadne, mrsave i izgledaju kao dvanaestogodisnjakinje te se na njih pale samo belci sa malim alatom je na nivou decje rasprave iz osnovne skole jer nista od toga nije tacno, i najbolji dokaz su slike koje mogu uvek postovati ovde, ako hocete. :haha:

Jedna od vecih razlika izmedju japanki i devojaka sa zapada, recimo, je u njihovom ponasanju. Azijatkinje mogu ponekad biti pomalo infantilne, glumiti nevinasca a istovremeno biti perverzne i spremne da iskreno udovolje muskarcu - njihova kultura to vidi kao nesto sto je seksi. Na zapadu je opet, nesto drugo. Tu glume vise da su neke opasne ribe, pa nekad itu preteruju pa se ponasaju kao muskarci a neretko i zvuce tako sto mene nekad jako nervira. Uglavnom i na zapadu i na istoku postoje stvari koje volim i stvari koje ne volim, ali nista nije tako generalizovano kako neki tvrde.

1295059364809.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...