Jump to content

Recommended Posts

Posted

:pivopije:

I jos nesto sam primetio - mnogi govore kako one izgledaju jako mladoliko, pa i previse. Tu se odmah setim Yuko Ogura-e. :haha: Devojka je moje godiste, ima 27 godina a mnogi misle da nije ni punoletna po izgledu. Inace mnogi tvrde da je jedna od najlepsih japanki. Na istoku se to ne smatra losom osobinom, sta vise, to se ceni, a na zapadu mnogi jedva cekaju pa da kritikuju tako nesto i pozivaju se na pedofiliju i perverziju, cak iako je devojka u 20-im, kako je to tipicno za paranoicno licemernu Ameriku, recimo.

yukoogura.jpg

Posted

1295100046047.jpg

Najbliza tom izgledu 12. godisnjakinje je ova. Al uglavnom zbog ociju i izraza lica. Medjutim, kad bacis pogled na ove pune usne i bujne grudi, zakljucis koliko je sati :haha: Dobro veli Novalis, drugacija kultura i trip. Naravno, jednako kako bih uzivao sa ovom azijatkinjom, tako bih se rado porvao i sa ovom arijevkom.

Nista bolje od zdrave jedre rumene arijevke sa brda.

1295030151767.jpg

Sve je to stvar ukusa. Ali je jedna istina, sto sam vec gore nedje naveo - dobra riba je dobra riba. Neke ti mogu biti bolje il losije, al stari.. kad se kita digne, nema tu mnogo filozofije i izigravanja picajzle.

• Upvote 3
Posted

Ni ja nisam nešto sklon azijatkinjama (a još manje crnkinjama), ali da ima lepih... ima. :da:

On topic:

Cheryl Cole mi je oduvek bila opasna riba:

cherylcole.jpg

To je prava šminka... da je ima... al' ko da je nema. ;)

Posted (edited)

Plus, al' poslednja i pomalo pretposlednja kvare sušti kvalitet. Tj. po meni su gradacijski poređane.

Edited by B@K@
  • Upvote 1
Posted

Ni ja nisam nešto sklon azijatkinjama (a još manje crnkinjama), ali da ima lepih... ima. :da:

On topic:

Cheryl Cole mi je oduvek bila opasna riba:

cherylcole.jpg

To je prava šminka... da je ima... al' ko da je nema. ;)

lozi me njen tuzan pogled koji prosto zudi za neznoscu i toplinom ! iako nisam ljubitelj devojaka koje su visoke metar i zilet.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...