Ma Jelena. Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 haha... pa sad... to vec ne znam, znam samo da ima decka crnca
Routasydän Posted August 8, 2009 Author Report Posted August 8, 2009 I kilometrazu vecu od Hirvonena i Loeba zajedno
SkullKrusheR Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Andrea L. lepuskasta devojka '91... isla je u moju skolu dok nije postala poznata, a sada je vec proputovala pola sveta xD shta znam, nije losha, ali ima neku default facu koja se ne moze zapamtiti.
Ma Jelena. Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Pa jeste, zato sam i rekla da je lepuskasta samo ... ni meni nije nista specijalno... ima nekih fotografija na kojima stvarno ispadne savrseno, ali uglavnom nije nesto mnogo posebno... I ima dosta previse odraslu facu za svoje godine... verovatno ce, kao i mnoge, kasnije biti znatno lepsa
WIZARD OF GORE Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Andrea L. lepuskasta devojka '91... isla je u moju skolu dok nije postala poznata, a sada je vec proputovala pola sveta xD u kom to gradu je ova poznata??? i po čemu?
Footog Qpoos Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 ne znam da li mu je cerka...jebem li ga...to mi jedino palo na pamet zasto je poznata...
Ma Jelena. Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 (edited) Jao, dobro 'ajde, nisam mislila bukvalno poznata, naravno da za nju ne zna skoro niko... ali je snimila mnogo reklama, bila je i u dosta casopisa, bila je u spotu moonspella , cini mi se... verovatno je oni koji bas prate modu i manekenke/fotomodele i znaju... Ja je sigurno ne bih znala da nije isla u moju skolu Edited August 8, 2009 by Ma Jelena.
vudun Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 u kom to gradu je ova poznata??? i po čemu? Вероватно је позната у Лас Вегасу, по препознатљивом, брзопотезном блоуџабу... ... ali je snimila mnogo reklama, bila je i u dosta casopisa, bila je u spotu moonspella , cini mi se...
Verbat Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Posle Sabrine Ferilli, samo je valjala Charlize Theron. One su top ribe
Litthia Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 bila je u spotu moonspella Reci joj da je mrzim.
Verbat Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 hocu kad je vidim. evo da podsetim : Svidja mi se na drugoj fotografiji.
vudun Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Ауууууу, која је ова Шехерезада?! Ај фол ин лав.
Ma Jelena. Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Ee, pa sad me podseti Veronika (samo mi je ova lepsa mnoooooooogooooo) :
Verbat Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Bipasha Basu, indijska glumica. Indijke su predivne zene.
Drogarito Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 (edited) :wub: Edited August 9, 2009 by Slavski Koljac
Recommended Posts