kuruz Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 ништа, целог јутра се јадам ЕТФ-у Фаприле, мртав је линк, препричај
Fapril ethereal Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 kako bre mrtav,meni hoce da otvori.. idi kod Jaroslava na profil i pogledaj malo ispod
Јарослав Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Ахахахахахаха, колико је Лунар изнапушавао. Ehnatona aj da se ne lažemo ti si došla na svirku da bi pokazala sise i da bi drugi gledali tvoje sise. Sigurno nisi uzela taj korset i rekla "u, vidi kako mi lepo stoji". Tako nemoj da se busaš ovde sa komentarima kako ti imaš ličnost i velikodušnost, na komentare koji su sasvim prikladne slici. Ja dajem komentar na ono što vidim, a ono što vidim je ista kurva/drugo pakovanje. Identična si ko bilo koja devojka koja je otišla na svirku, žurku etc. da bi se bacila u promet, i tu je karkter sasvim u drugom planu. Sad ti možeš biti šta god, i najplemenitija i najinteligentnija osoba, ti sama sebe pokazuješ kao tupi objekat požude i ja naravno pod utiskom šta vidim, dajem komentar . : ) :haha:
Lunar Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Vidim i ovde se pomno prati šta se dogadja. Ja apsolutno ne mogu da verujem da vi ovde balite na ovu devojku. Jeste, definitivno ima kvalitetne sise, ali ima varvarsku facu + dosta je punija devojka. Ali shvatam svako ima svoje standarde. 6
In The Flesh Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 definitivno ima kvalitetne sise, balite
Vic Rattlehead Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Vidim i ovde se pomno prati šta se dogadja. Ja apsolutno ne mogu da verujem da vi ovde balite na ovu devojku. Jeste, definitivno ima kvalitetne sise, ali ima varvarsku facu + dosta je punija devojka. Ali shvatam svako ima svoje standarde. Nisu uopšte u pitanju neke toliko dobre sise, vidiš kako joj je korset uzak i koliko ih je nabila, skoro do vrata. Sise su joj prosjek, da ne kažem omanje. 3
Lord Iffy Boatrace Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Takve ribe u vecini slucajeva vole krupnije momke,tako da ja Dutinu ne bih tako lako otpisao iz ove price,mislim da gresis Faprile.
sale 3sm Larry Flynt Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Vidim i ovde se pomno prati šta se dogadja. Ja apsolutno ne mogu da verujem da vi ovde balite na ovu devojku. Jeste, definitivno ima kvalitetne sise, ali ima varvarsku facu + dosta je punija devojka. Ali shvatam svako ima svoje standarde. Cek,da budemo sigurni,jel govoris o ovom grobu pored ili onoj trandzi s podvaljkom sto se valjda smeje?
Face Of Melinda Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Ja vidim lika kome na ledjima mozda istetovirano pise "sisters of mercy" how gay is that? @Lunare svaka cast za komentar Inace nikada mi nije bilo jasno kako frajeri mogu da se loze na ribe u korsetima, pogtovu na goticarke u korsetima, u nekom proseku kada sam se kretala pre par godina u tim krugovima, korsete su uglavnom nosile "buce" da izbace sise i reorganizuju salce ka sisama da izgledaju vece. Kako vece odmice gravitacija radi salce se spusta i javlja se pojas za spasavanje... Korset se nosi ili u krevet ili ako imas dobar blejzer ili top koji ide u kombinaciji sa korsetom da to izgleda ukusno. Ovo na slici nije ukusno.
Јарослав Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Какво елементарно не познавање метала. Лику пише Show no Mercy.
Face Of Melinda Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 daj jbte pusti me da mastam i da se smejem sebi u bradu! zamislila sam lika koji je nabildovan i koji ima gay natpis na ledjima... "let the boobs hypnotize you Jare"
Јарослав Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Имао сам рибе са масу већим сисама, па сам остајао прибран и способан. За вршење посла.
sale 3sm Larry Flynt Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Korset se nosi ili u krevet Mada,ko kaze da nekog nije odvela u krevet...
Novaliis Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Ja volim kad devojke nose korsete, baš je seksi.
Lord Iffy Boatrace Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VmFefiKpG7c
Face Of Melinda Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Имао сам рибе са масу већим сисама, па сам остајао прибран и способан. За вршење посла. Uuuuu kakvo hvalisanje Pazi kada dodju letnji meseci pa kada uhvati znoj i loj ispod sisa... sigurno ti je kosa stalno bila masna... Ja volim kad devojke nose korsete, baš je seksi. I ja volim korsete lepo stoje i tako to, ali samo pricam o onome sta je ukusno meni. Da je stavila neku esarpu, neki nakit da to ne izgleda samo kao meso vec i kao nesto estetski ukomponovano ako je vec htela da privuce paznju, sto je normalno za tinejdzerku kojoj luduju hormoni. I zao mi je ove devojke, jer su njenu sliku iskoristili u pogresne svrhe. Ona sigurno ni ne zna da diskutujemo o njemnim sisama na jbnom yumetalu. Sto nije ok jer ce samo sebi nakaciti gomilu idiota na vrat.
Јарослав Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 (edited) Коса се веже у таквим ситуацијама. А што се тиче тога да ли зна или не, па само погледај мој ФБ и само ће ти се казати. Edited March 29, 2012 by Јарослав
Novaliis Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Ja ne kontam i dalje o čemu je reč. Devojka ko devojka, ne vidim zbog čega silna diskusija. Prvo sam pomislio da je na slici neko sa foruma. 1
Recommended Posts