Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ахахахахахаха, колико је Лунар изнапушавао.

Ehnatona aj da se ne lažemo ti si došla na svirku da bi pokazala sise i da bi drugi gledali tvoje sise. Sigurno nisi uzela taj korset i rekla "u, vidi kako mi lepo stoji". Tako nemoj da se busaš ovde sa komentarima kako ti imaš ličnost i velikodušnost, na komentare koji su sasvim prikladne slici. Ja dajem komentar na ono što vidim, a ono što vidim je ista kurva/drugo pakovanje. Identična si ko bilo koja devojka koja je otišla na svirku, žurku etc. da bi se bacila u promet, i tu je karkter sasvim u drugom planu. Sad ti možeš biti šta god, i najplemenitija i najinteligentnija osoba, ti sama sebe pokazuješ kao tupi objekat požude i ja naravno pod utiskom šta vidim, dajem komentar . : )

:haha: :haha: :haha:

Posted

Vidim i ovde se pomno prati šta se dogadja.

Ja apsolutno ne mogu da verujem da vi ovde balite na ovu devojku. Jeste, definitivno ima kvalitetne sise, ali ima varvarsku facu + dosta je punija devojka. Ali shvatam svako ima svoje standarde.

• Upvote 6
Posted

Ja apsolutno ne mogu da verujem da vi ovde balite na ovu devojku. Jeste, definitivno ima kvalitetne sise, ali ima varvarsku facu + dosta je punija devojka. Ali shvatam svako ima svoje standarde.

Nisu uopšte u pitanju neke toliko dobre sise, vidiš kako joj je korset uzak i koliko ih je nabila, skoro do vrata. Sise su joj prosjek, da ne kažem omanje.

• Upvote 3
Posted

Cek,da budemo sigurni,jel govoris o ovom grobu pored ili onoj trandzi s podvaljkom sto se valjda smeje?

432176_3529786009802_643343591_n.jpg

Posted

Ja vidim lika kome na ledjima mozda istetovirano pise "sisters of mercy" how gay is that? :haha:

@Lunare svaka cast za komentar ;)

Inace nikada mi nije bilo jasno kako frajeri mogu da se loze na ribe u korsetima, pogtovu na goticarke u korsetima, u nekom proseku kada sam se kretala pre par godina u tim krugovima, korsete su uglavnom nosile "buce" da izbace sise i reorganizuju salce ka sisama da izgledaju vece. Kako vece odmice gravitacija radi salce se spusta i javlja se pojas za spasavanje...

Korset se nosi ili u krevet ili ako imas dobar blejzer ili top koji ide u kombinaciji sa korsetom da to izgleda ukusno. Ovo na slici nije ukusno.

Posted

Имао сам рибе са масу већим сисама, па сам остајао прибран и способан. За вршење посла. :haha:

Uuuuu kakvo hvalisanje :razz:

Pazi kada dodju letnji meseci pa kada uhvati znoj i loj ispod sisa... sigurno ti je kosa stalno bila masna... :haha:

Ja volim kad devojke nose korsete, baš je seksi.

I ja volim korsete lepo stoje i tako to, ali samo pricam o onome sta je ukusno meni.

Da je stavila neku esarpu, neki nakit da to ne izgleda samo kao meso vec i kao nesto estetski ukomponovano ako je vec htela da privuce paznju, sto je normalno za tinejdzerku kojoj luduju hormoni.

I zao mi je ove devojke, jer su njenu sliku iskoristili u pogresne svrhe. Ona sigurno ni ne zna da diskutujemo o njemnim sisama na jbnom yumetalu. Sto nije ok jer ce samo sebi nakaciti gomilu idiota na vrat.

Posted (edited)

Коса се веже у таквим ситуацијама. ;)

А што се тиче тога да ли зна или не, па само погледај мој ФБ и само ће ти се казати. :haha:

Edited by Јарослав
Posted

Ja ne kontam i dalje o čemu je reč. Devojka ko devojka, ne vidim zbog čega silna diskusija. Prvo sam pomislio da je na slici neko sa foruma.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...