Jump to content

Recommended Posts

Posted

brate, to i radim, nisam debil. sa nekim slikama radi, ali sa nekim (npr. slikama su tumblr-a, kao ove moje gore) nece. to sam pokushavao i ranije kad sam video da ljudi spominju taj nachin pretrage, ali nije ishlo ni tada pa sam mislio da radim neshto pogreshno.

ti si to uradio sa onim mojim slikama odozgo i uspelo ti je? evo mogu ti sad snimiti kako ja to radim i ne izbacuje mi nijedan rezultat.

Posted (edited)

brate, to i radim, nisam debil. sa nekim slikama radi, ali sa nekim (npr. slikama su tumblr-a, kao ove moje gore) nece. to sam pokushavao i ranije kad sam video da ljudi spominju taj nachin pretrage, ali nije ishlo ni tada pa sam mislio da radim neshto pogreshno.

ti si to uradio sa onim mojim slikama odozgo i uspelo ti je? evo mogu ti sad snimiti kako ja to radim i ne izbacuje mi nijedan rezultat.

Мени ради увек. Једино да није до browsera. Ја сам на Хрому, све шљака без проблема. Мада, не знам зашто би то имало било какве везе.

Е, видиш, то понекад и мени избаци. Али ми се то деси једном у сто пута. Стварно не знам у чему је трип. Можда зато што убацујеш слике голих тета, а сејф срч ти је укључен. :mhihi:

Edited by Јарослав
Posted

sejf srch? niga pliz. nije to problem, iskljuchen mi je vec par godina. meni svaki put tako izbacuje, a probao sam dosta puta. kad je neki normalan link, obichno nadje, ali sa ovim dugachkim tumblr kodovima nikad nema uspeha.

ja sam isto pomishljao da mozda ekipa koja uspeshno pronalazi imena dotichnim damama koristi hrom (ono, guglov brauzer, mozda ima neke advenst pogodnosti), ali ne znam koliko to ima veze.

Posted

Јебем ли га. А да можда пробаш само слику да отвориш у новом табу, па одатле превучеш, а не директ са странице на којој се налази?

Posted

Meni to Google Image sranje u Firefox-u uvek radi savršeno. Just sayin', nastavite sa ribama.

Btw jutros sam dva sata gledao jutarnji program RTV zbog one voditeljke :wub:

Posted

Кад већ спомену РТС водитељке, сјајна је она плавуша што води ону емисију о ОИ, са оним Пантелићем.

mislim da je to daniloviceva zena

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...