SkullKrusheR Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 brate, to i radim, nisam debil. sa nekim slikama radi, ali sa nekim (npr. slikama su tumblr-a, kao ove moje gore) nece. to sam pokushavao i ranije kad sam video da ljudi spominju taj nachin pretrage, ali nije ishlo ni tada pa sam mislio da radim neshto pogreshno. ti si to uradio sa onim mojim slikama odozgo i uspelo ti je? evo mogu ti sad snimiti kako ja to radim i ne izbacuje mi nijedan rezultat.
Јарослав Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 (edited) brate, to i radim, nisam debil. sa nekim slikama radi, ali sa nekim (npr. slikama su tumblr-a, kao ove moje gore) nece. to sam pokushavao i ranije kad sam video da ljudi spominju taj nachin pretrage, ali nije ishlo ni tada pa sam mislio da radim neshto pogreshno. ti si to uradio sa onim mojim slikama odozgo i uspelo ti je? evo mogu ti sad snimiti kako ja to radim i ne izbacuje mi nijedan rezultat. Мени ради увек. Једино да није до browsera. Ја сам на Хрому, све шљака без проблема. Мада, не знам зашто би то имало било какве везе. crno na belo. Е, видиш, то понекад и мени избаци. Али ми се то деси једном у сто пута. Стварно не знам у чему је трип. Можда зато што убацујеш слике голих тета, а сејф срч ти је укључен. Edited August 2, 2012 by Јарослав
SkullKrusheR Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 sejf srch? niga pliz. nije to problem, iskljuchen mi je vec par godina. meni svaki put tako izbacuje, a probao sam dosta puta. kad je neki normalan link, obichno nadje, ali sa ovim dugachkim tumblr kodovima nikad nema uspeha. ja sam isto pomishljao da mozda ekipa koja uspeshno pronalazi imena dotichnim damama koristi hrom (ono, guglov brauzer, mozda ima neke advenst pogodnosti), ali ne znam koliko to ima veze.
Јарослав Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Јебем ли га. А да можда пробаш само слику да отвориш у новом табу, па одатле превучеш, а не директ са странице на којој се налази?
Јарослав Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Е до курца онда. Чек да пробам са Мозилом, можда је до тога.
SkullKrusheR Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 nishta, jebiga. dok je agencije perspektiva of metal, nece biti potrebe za tim.
Јарослав Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Пробао и ради сасвим нормално. Да ме јебеш ако знам у чему је проблем код тебе.
SkullKrusheR Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 evo jedno prkno u znak izvinjenja za ovaj silni oftopik... 1
Јарослав Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Било то пркно већ, качио ја. Али никако није згорег да се опет окачи, пошто је бруталног квалитета.
Oak Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Imenjače idi copy url na fotografiju i paste u google search i onda ti izbaci За подударање слика испробајте претрагу према слици (ili engleska verzija)
Talvi Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Meni to Google Image sranje u Firefox-u uvek radi savršeno. Just sayin', nastavite sa ribama. Btw jutros sam dva sata gledao jutarnji program RTV zbog one voditeljke
Јарослав Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Кад већ спомену РТС водитељке, сјајна је она плавуша што води ону емисију о ОИ, са оним Пантелићем.
Talvi Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 (edited) uuu, nađoh ovu voditeljku sad: [media=] [/media] Edited August 2, 2012 by Talvi
SkullKrusheR Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Imenjače idi copy url na fotografiju i paste u google search i onda ti izbaci За подударање слика испробајте претрагу према слици (ili engleska verzija) ne radi ovo u operi. sad isprobah u hromu i radi, ali ja hrom inache ne koristim. od sada cu ga koristiti samo u ovakvim sluchajevima.
Grob Bez Dna Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Кад већ спомену РТС водитељке, сјајна је она плавуша што води ону емисију о ОИ, са оним Пантелићем. mislim da je to daniloviceva zena
Јарослав Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Боли га курац. Ово је са неке безвезе странице на ФБ, ваљда нека школа страних језика, али има маса добрих пичака. http://www.facebook.com/pages/SPELL-MODELS/105372486222075
Talvi Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 (edited) Jesse Lee Denning, boginja: Edited August 2, 2012 by Talvi
Talvi Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Ala bih joj otvorio ovu tetoviranu guzicu jebes mi sve.
SkullKrusheR Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 solidna pichka u facu, ali previshe iscrtana. http://1.bp.blogspot.com/_OlX7ATFVp3c/TRB83NU1S9I/AAAAAAAABPA/wxOapp2bWgg/s1600/DaleMay_JesseCalendar12.jpg 1
Recommended Posts