Jump to content

Recommended Posts

Posted

Radu sam gledao uživo (proslava firme gde sam radio pa je ona pevala). Sa pevanjem veze nema, ali da je kvalitetna kurvica, to svakako. Sve u fullu 10 / 10.

Posted

Milica Todorović, ako ne grešim? Ona je meni najbolja pička u Srbiji. Tj bila dok nisam video onu neku koja nemam pojma šta je i kako je poznata, ali je postala još poznatija kad je dečko skoro opeglao po faci.

Posted

Milica Todorović, ako ne grešim? Ona je meni najbolja pička u Srbiji. Tj bila dok nisam video onu neku koja nemam pojma šta je i kako je poznata, ali je postala još poznatija kad je dečko skoro opeglao po faci.

mislis na ovu? :haha:

ana-marija-zujovic-2_620x0.jpg

• Upvote 1
Posted

@metal guru: Baš na tu. Ne znam ko je riba, ali ono sve što volim ima, apsolutno savršena. Jedino bi je ofarbao u crveno, ali to je realno ne bitno skroz ovde. Ne 10 od 10, nego 666 / 10 koliko je savršena.

Inače te "selebritije" pratim do moga, izbacio sam pre 2-3 godine TV iz sobe, tako da nit znam ko su, a i kapiram da su sve domaće pobrojane glupe ko kurac, izvinjavam se ako grešim. Hoću da kažem pričam samo na osnovu fotki i izgleda.

Posted

Likusa isla sa mojom verenicom u razred u srednju. Kaze bila je lepa dok jebeno celu facu nije izoperisala. MEni je realno odvratna. Pricam za ovu Ana Mariju. Zato Rada pegla. :tehkista:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...