Jump to content

Recommended Posts

Posted

aliciakeys.jpg

Jedno vrijeme sam je smatrao za najljepsu zenu na svijetu. :da: Now,not so much,ali i dalje je prelijepa.

FOOOOoooo-oooo(FOOOOoooo-oooo(FOOOOoooo-oooo-oooo-oooo)) lin in lav vit-a ju.. :wub:

Posted

KZD.jpg

liv-tyler-20080530012417851_640w.jpg

Не знам, за мене су Кетрин Зита и Лив Тајлер појмови лепоте.

Кетрин је појам сексипила и ватрена је на свим сликама, а Лив је појам особе за коју бих рекао "слатка је", има неку посебност. Много су лепе.

Posted

Definitivno Liv.

Liv%20Tyler.jpg

Oci andjela, prelepe usne, prelepa kosa, divna koza...

Nikad je nisam videla u izdanju da mi nije predivna.

Posted

Jeste ona privlacna na neki nacin, ali su mi njena usta bila uvek jezivo prevelika :)

Volim pune usne, ne prevelika usta :D

Posted

Ne znam jesu li bile njih dvije, al su preslatke. Dvojac iz 'Znam sto ste radili proslog ljeta'... upoznao sam jednu malu sto neodoljivo lici na ovu prvu, stvarno sam u iskusenju :da:

sarah_michelle_gellar.jpglove.jpg

Posted

Jeste ona privlacna na neki nacin, ali su mi njena usta bila uvek jezivo prevelika :)

Volim pune usne, ne prevelika usta :D

A Liv nema prevelika usta? :)

Posted

A Liv nema prevelika usta? :)

Pa objasnila sam, volim pune, oble usne, ne tako duguljaste izvijene i prevelike na tako uskoj faci. Liv ima lepo oblo lice i pune usne koje ga upotpunjuju, dok kod Julie usta nekako zauzmu celu facu, samo njih vidim kad je pogledam :D

Svako ima svoj ukus ;)

Zauzeti smo oboje. Sto znam, mislim da vrijedi cuvati dobre 'stvari' koje imas.

Aha, ok, nisam znala za te okolnosti. :D Slazem se :da:

Posted

Ukusi jesu ukusi i o njima se ne raspravlja. Ali cinjenice su cinjenice, a cinjenica je da obe imaju velika usta spram ostatka glave. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...